- 15 Nisan 2017
- 305
- 68
- 98
- Konu Sahibi emellce
-
- #5.461
Merhabalar çok geç gördüö mesajnızı. Almamya hastalarından Cahit hocanın öarka adı çok uçtı evet. Ama tanıdıklarına ya da yüzyüze görüştüklerine yaklaşımı farklı olabiliyor. Bana botoks nazo dolguyu çok uyguna yapmıştı geçen sene 800 gibi bir şrydi ikisi sanırım.dudakta da 1500 e kesin düşer diye düşünüyorum. Botoksla düşününce daha da düşüyorlar ben onunla çalışam medikal estetik hekimine gitmiştim gençlik aşıları için oradan biliyorum. Gidecek olursanız tekrar haber verin sizin için sorup yazabilirim..ben bugun aradim botox 1500 dolgu 2500 diyor cahit beyin asistani. fiyatlar ucmus
Canm kendi yağını ya da aquaşift i denedin mi nedir son durum acabaDudaklarima dolgu yaptiracagim daha dogrusu eskiden yaptirmistim eriyen ve erimeyen yerler var.Eriyen yerleri doldurtacagim.Gecici istemiyorum cunku hic dayanmadi param bosa gitti.Aqualift yapan bir doktor kaliciligi icin 2-3 yil dedi.Ayrica 1 cc agualift icin 2500 dedi.Bu dolgu ve fiyat hakkinda bilgisi olan varmi
Yok canim vaz gectim gecici yaptirdim eridi gitti.Canm kendi yağını ya da aquaşift i denedin mi nedir son durum acaba
Kontür tamamen dudak yapısına ve istenilene bağlı. Genelde türk kadınlarının dudak çapları dar ve yanlar ince. Onun için konturle dudağı açmak gerekebiliyor ve bence bir dudak min 2 seans olmalı bir tüpü.
*Bence kontür ancak toesyel revofil gib dolgularda güzel oluyor sert dolgular oldukları için. Dudak oturana kadar illa ki bir miktar kalkık duruyor burada kullanılan madde hekimin eli çok çok önemli.
Revofil ile ilgili hic yorum okumadim cok da merak ediyorum siz kullandiniz mi acaba nasil bir dolgu
Canım mutlaka araştır. Markalarönemli madden suistimal edilmemek de lazım. 1200 tl ye kadar çıkabilirsin ama 1000 ideal olan. bence bu tabii belotero ve teosyel için geçerli
Ben de süreç takip etmek için hep bakıyorum. İlerde olacağım en azından yardımcı oluyor.
Bugün bu dilek ismini çok gördüm . Belki iyi yada nasıl bir doktor bilmiyorum ama reklam çok olunca itici oluyor ve insan ister istemez huylanıyor. Kısaca kötü reklam oluyor gibi..
Aynen benim gibisin. Ben internette tevafuk bir doktor gördüm o da aile tanıdığı başka konuda uzman bir ablamın tanıdığı idi. Kafamda bir estetik olayım diye fikirler yer ederken türkiyeyi aradım aile tanıdığını ve beni kardeşinden ayırmaz biri. Beraber bile çalışmışlardı içime sindi. Ama daha olmadım ne zaman olur memnun kalırım o vakit derim ki bu doktor. Çünkü birine kötü bir öneride bulunup hayatını alt üst etmenin vicdan yüküni insan olmaktan dolayı ben taşıyamam. Ama demek ki kafası paraya dönen kişiler bu kadar reklamı kimse anlamaz gerizekalı yerine koyuyorlar ya. Kısaca emin olmamakla beraber eğer ki reklam ise , ben gözünü para karartmış kişilere yüreğinizin ekmeğini yiyin duasını ediyorum.
Canım kusura bakma geç yazdım. Benm bildiğim var tabii ki yalnız bu fiyatlar çok çok önce yazdığım (euro 3,12 iken) fiyatlar ve 2.000 isteyen vardı o zaman da.. Şu an rejuventte 1300 e kadar düşebilirler (restlayne kiss) diye düşünüyorum. Diş hekimi olan arkdşm da bu fiyatlarda yapıyor (bunun eğitimini almış ) fotoları yüklemiştim aslnda profilime de yükleyeceğim.Bu fiyatlarda yapan onerebileceginiz doktor var mi?
Ben yaptırdım kontürü ayrı madde ile yapıyor doktorum. Piyasada bakıyorum ördek gibi çok kötü şiş bıyık bölgesi şişmiş dolgular facia durumda doktor önerebilirim Osman Bulutlar Ebru Polat’ın doktoru kendisiKızlar dudak dolgusu yaptıranlara bi sorum var dolguyu dudak kontürüne de uyguladılar mı? Yani dudak çerçevesine de dolgu yaptılar mı?
ben kontürü azcık belli olsun ve o dudak kalbi denen kıvrım biraz yukarda dursun istiyorum ama ördek olmaktan çok korkuyorum
Ben yaptırdım kontürü ayrı madde ile yapıyor doktorum. Piyasada bakıyorum ördek gibi çok kötü şiş bıyık bölgesi şişmiş dolgular facia durumda doktor önerebilirim Osman Bulutlar Ebru Polat’ın doktoru kendisi
Kaç cc yapıldı size ? Bir önce ve sonra fotosu paylaşabilirmisiniz ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?