Dudak Dolgusu yaptıranlar

Kızlar ne yaptınız ben cahit vuralı ve renee kliniği ziyaret etmeyi düşünüyorum. h 100 ve botoks u soracağım bir de scarlet için. Nişantaşında bir çok dr gezdim çok pahalı fiyatlar ya da ilgi olarak memnun kalmadım. Daha önce Mücahit erdeni sormuştum karşıda olması ve dolar paritesinden vazgeçtim gibiRenee de baya yüksek ama hekim en iyileri kullanıyor onu biliyorum ama birkaç işlem var ve bunları uyguna yaptırıcam diye de kaliteden ödün vermek istemiyorum. Bir de avrupa yakası lokasyon önemli..
Cahit vurala işlem yaptıran var mı hiç? Burada yazmış sanırım bir dönem ama yaptıran varsa yazın lütfeeen ya da uyguna yapabilecek hekimliği iyi Nişantaşında doltor. Çnkü scarlet gözaltı ışık dolgu gibi işlemler de istiyorum bir iki ay sonra gidebileceğim bir yer olsun diye öldüm 10 doktor kadar gezdim resmen

Kızlar! Ankarada ki son fiyatlardan haberdar olan var mı? Alıntılarsanı sevinirim.

Kızlar Nişantaşı'nda 1000 tl ye okey diyen ve elinin iyi olduğunu botoks ve nazo dolgularımdan anladığım bir hekim buldum sonunda. Tabi acil ihtiyacımdan farklı bir yerde yaptırmıştım ama dolgum eriyince 1000 tlden yapacak. Botoks için 600 nazo dolgular için de 200 tl ödedim. Bir de dudak dolgusnu dahil ettim 1000 tl ye yaparım dedi sürekli yaptırınca. Nişantaşında plastik cerrah olup bu fiyata inen kimse olmadı. Renee de olmuş 2000. Normalde hekim bir arkdşm benm ricamla yapıyordu.Yeri yenibosnada olduğu için ben zaten az bir fark verip yakın bir yere gideyim arayışında idim.

Teosyeli mesela iki tüp birden almam gerekiyordu yalnız 1 paket aldğı için. Toplu almyor diye hekim olmasına rağmen 2 ml için dolardan dolayı 3500 TL fiyat verince direk dedim araştırayım. Neredeyse hiçbir yer birkaç işlem istemem rağmen fiyatlarımız sabit modunda kaldı, veya hekimler içime sinmemişti, kısacası 15 aylık arayışım verimli yanıt verdi sorduğunuz için bilgilendirmek istedim.

ben ilgileniyorum birlikte yaptıralımmm

Merhabalar, hayırlı olsun.
Hangi doktorda yaptirdin ve kac para ödedin? Ben yurtdışındayim ve Türkiye piyasasindan fazla haberim olmadığı icin danışmak istedim

Kızlarvistanbulda yaptırıp memnun kalan var mı

[
QUOTE="ayakkabiasigi, post: 54179167, member: 777871"]İstanbulda yaptığı işleri instada görebileceğim, önerdiğin bir doktor var mı canımm? Bu konuda bayağı bilgilisin sanırı[/QUOTE]

Kızlar Nişantaşı'nda 1000 tl ye okey diyen ve elinin iyi olduğunu botoks ve nazo dolgularımdan anladığım bir hekim buldum sonunda. Tabi acil ihtiyacımdan farklı bir yerde yaptırmıştım ama dolgum eriyince 1000 tlden yapacak. Botoks için 600 nazo dolgular için de 200 tl ödedim. Bir de dudak dolgusnu dahil ettim 1000 tl ye yaparım dedi sürekli yaptırınca. Nişantaşında plastik cerrah olup bu fiyata inen kimse olmadı. Renee de olmuş 2000. Normalde hekim bir arkdşm benm ricamla yapıyordu.Yeri yenibosnada olduğu için ben zaten az bir fark verip yakın bir yere gideyim arayışında idim.

Teosyeli mesela iki tüp birden almam gerekiyordu yalnız 1 paket aldğı için. Toplu almyor diye hekim olmasına rağmen 2 ml için dolardan dolayı 3500 TL fiyat verince direk dedim araştırayım. Neredeyse hiçbir yer birkaç işlem istemem rağmen fiyatlarımız sabit modunda kaldı, veya hekimler içime sinmemişti, kısacası 15 aylık arayışım verimli yanıt verdi sorduğunuz için bilgilendirmek istedim.

Dönmedin diye sitem olmasın diye buraya yazıyorum :)

[
QUOTE="ayakkabiasigi, post: 54179167, member: 777871"]İstanbulda yaptığı işleri instada görebileceğim, önerdiğin bir doktor var mı canımm? Bu konuda bayağı bilgilisin sanırı

Dönmedin diye sitem olmasın diye buraya yazıyorum :)[/QUOTE]

Canım dr kim?

Öf şu dolar kombosu çok gıcık ya tavanda şuan. Eskiden 600 tl vererek yaptırdığın bir işleme 1200 lira verip yaptırmak insana koyuyor sırf bu yüzden yaptırmaktan vazgeçtim.

Konuyu dağıtmayalım diyorum, eee bir cevap değil çünküüyeler dalga geçildiği hissine kapılıyor sonra.
ne dalgası bende yaptırmak istiyorum
2 bine yapan yer var ya 2 bine demiş bende noldu devamı ne anlamında yazdım
hey Allahım

Kızlar aramızda yarim dolgu yaptıran var mi ?Yeterli olur mu sadece üst dudagim biraz kalınlassin istiyorum

Kızlar daha önce dudak dolgusu yaptıranlar bilir, her doktora güven olmuyor. memnun olduğun doktor bile bir sonraki dolgunu iyi yapamıyor. ben 3. kez bülent beye gidiyorum.çok başarılı bir doktor. biraz pahalı ama çokiyi. kliniği nişantaşında dr.bülent bağcı

kızlar gecen hafta nısantasın da bır doktora gıttım. Kendısı aynı zaman da heykeltras cok begenıyorum yaptığı işleri.. Dudak dolgusu ıcın gorustum 1 ml 1.850 tl dediler fıyat cok geldı bana ben de sadece ust dudagıma uygulayacagım emın olamadım

çok anlamıyorum ama bana da hafif fazla geldi benim dudakalrım kendiliğinden dolgun ama sanki 2 sene önceki gibi değil eski fotograflarım çook daha dolgunmuş 25 yaşına girerken tam olarak 1 ml (incelediğim fotograflara göre bu ölçü belli belirsiz bir güzellik var ölçüsü ) bence çok iyi

Dudaklarima dolgu yaptiracagim daha dogrusu eskiden yaptirmistim eriyen ve erimeyen yerler var.Eriyen yerleri doldurtacagim.Gecici istemiyorum cunku hic dayanmadi param bosa gitti.Aqualift yapan bir doktor kaliciligi icin 2-3 yil dedi.Ayrica 1 cc agualift icin 2500 dedi.Bu dolgu ve fiyat hakkinda bilgisi olan varmi

Ben yaptirmadim ama dr lar ve yapanlarin cogu kalici dolgunun iyi olmadiginda hemfikir.

dudaklarımız yaş aldıkça seneler geçtikçe küçülüyormuş

yaşlanma ile vücudun kollajen üretimi azalıyor.Zamanla dudaklar da küçülüyor git gide yaşlandıkca daha da ince dudaklı olacağız malesef bundan kacıs yok :) ama henuz yaşım genç iken üst dudağıma uygulatmak istiyorum ben juvederm markası kullanılan bır yer 1 ml 1750 tl fıyat verdı biraz önce.. Kimi juvederm diyor kımı teosyal diyor kafam öyle karıstı kı hangısı iyi doğal bilemiyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…