- 15 Nisan 2017
- 305
- 68
- 98
- Konu Sahibi emellce
-
- #5.421
ben ilgileniyorum birlikte yaptıralımmm
Merhabalar, hayırlı olsun.
Hangi doktorda yaptirdin ve kac para ödedin? Ben yurtdışındayim ve Türkiye piyasasindan fazla haberim olmadığı icin danışmak istedim
Kızlarvistanbulda yaptırıp memnun kalan var mı
[
QUOTE="ayakkabiasigi, post: 54179167, member: 777871"]İstanbulda yaptığı işleri instada görebileceğim, önerdiğin bir doktor var mı canımm? Bu konuda bayağı bilgilisin sanırı
Eeeİki bine yapan yer var ya iki bin((
Eeeee minecim???
hayırdır mune bi sorun mu var, noldu?Eeeee minecim???
Konuyu dağıtmayalım diyorum, eee bir cevap değil çünkühayırdır mune bi sorun mu var, noldu?
ne dalgası bende yaptırmak istiyorumKonuyu dağıtmayalım diyorum, eee bir cevap değil çünküüyeler dalga geçildiği hissine kapılıyor sonra.
çok anlamıyorum ama bana da hafif fazla geldi benim dudakalrım kendiliğinden dolgun ama sanki 2 sene önceki gibi değil eski fotograflarım çook daha dolgunmuş 25 yaşına girerken tam olarak 1 ml (incelediğim fotograflara göre bu ölçü belli belirsiz bir güzellik var ölçüsü ) bence çok iyikızlar gecen hafta nısantasın da bır doktora gıttım. Kendısı aynı zaman da heykeltras cok begenıyorum yaptığı işleri.. Dudak dolgusu ıcın gorustum 1 ml 1.850 tl dediler fıyat cok geldı bana ben de sadece ust dudagıma uygulayacagım emın olamadım
Ben yaptirmadim ama dr lar ve yapanlarin cogu kalici dolgunun iyi olmadiginda hemfikir.Dudaklarima dolgu yaptiracagim daha dogrusu eskiden yaptirmistim eriyen ve erimeyen yerler var.Eriyen yerleri doldurtacagim.Gecici istemiyorum cunku hic dayanmadi param bosa gitti.Aqualift yapan bir doktor kaliciligi icin 2-3 yil dedi.Ayrica 1 cc agualift icin 2500 dedi.Bu dolgu ve fiyat hakkinda bilgisi olan varmi
dudaklarımız yaş aldıkça seneler geçtikçe küçülüyormuşçok anlamıyorum ama bana da hafif fazla geldi benim dudakalrım kendiliğinden dolgun ama sanki 2 sene önceki gibi değil eski fotograflarım çook daha dolgunmuş 25 yaşına girerken tam olarak 1 ml (incelediğim fotograflara göre bu ölçü belli belirsiz bir güzellik var ölçüsü ) bence çok iyi
çok anlamıyorum ama bana da hafif fazla geldi benim dudakalrım kendiliğinden dolgun ama sanki 2 sene önceki gibi değil eski fotograflarım çook daha dolgunmuş 25 yaşına girerken tam olarak 1 ml (incelediğim fotograflara göre bu ölçü belli belirsiz bir güzellik var ölçüsü ) bence çok iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?