Merhaba cahit vurala dolgu yaptidinizmi sonuç nasıldı çok. Merak ettim sevgilerCanm ben sana özelden yazmştım değil mi? Hepsi 1er ml 1 tüp. Juvederm 0.50 gelebiliyor. Teosyelde arkdşm getirmişti ben rica ettim diye 2ml birden gelmişti. Çok eski yazılarımda vardı ordan görmüş olabilirsin.
Şu an dolardan dolayı arkadaşm da (tek getirdiği için) yğksek bir fiyat verdi. Kendisi diş hekimi bir de. Diğer klinikleri araştırıp makul bir fiyat ve iyi hizmet alana kadar bekliyorum canm.
Yaptıracağım birkaç işlem olduğu için (dolar uçmasına rağmen) 1200 e bari bulsam diyorum. İki sefer gidicem tabi bunu kabl edecek bir hekim olması lazım
Beklentinize göre değişiyor aslında teosyel kkalıcı doğal juvederm daha sosis gibi oluyor ama kötü değil o da iki üç kalıyor ortalama bir de stylage var şimdi üçlemdi ben yine teosyel kiss değil de rh tercih edebilirim sanırımdudaklarımız yaş aldıkça seneler geçtikçe küçülüyormuş
yaşlanma ile vücudun kollajen üretimi azalıyor.Zamanla dudaklar da küçülüyor git gide yaşlandıkca daha da ince dudaklı olacağız malesef bundan kacıs yok :) ama henuz yaşım genç iken üst dudağıma uygulatmak istiyorum ben juvederm markası kullanılan bır yer 1 ml 1750 tl fıyat verdı biraz önce.. Kimi juvederm diyor kımı teosyal diyor kafam öyle karıstı kı hangısı iyi doğal bilemiyorum şimdi
Merhaba cahit vurala dolgu yaptidinizmi sonuç nasıldı çok. Merak ettim sevgiler
Dudağına ve dolguya göre çok değişiyor canm burda bilen arkadaşlar da yorumlasın uzaktan çek at dudağnıKızlar aramızda yarim dolgu yaptıran var mi ?Yeterli olur mu sadece üst dudagim biraz kalınlassin istiyorum
Aqualift in FDA onayı var mı? varsa belki denenebilir. Kalıcı maddelerde buna bakmak gerekiyor benm bildiğim. Bir de kalıcı olması sizin bünyenizle de ilgili. Arkdşmda dolgu bile kist olmuştu boşaltıldı sonraDudaklarima dolgu yaptiracagim daha dogrusu eskiden yaptirmistim eriyen ve erimeyen yerler var.Eriyen yerleri doldurtacagim.Gecici istemiyorum cunku hic dayanmadi param bosa gitti.Aqualift yapan bir doktor kaliciligi icin 2-3 yil dedi.Ayrica 1 cc agualift icin 2500 dedi.Bu dolgu ve fiyat hakkinda bilgisi olan varmi
Merhaba cevapsız kalmış ben henğz cahit hocaya gidemedim ama sonuçları görmüştüm baya iyiydi iki defa randevuma gidemedim hoca yurtdışındaydı aciliyeti de olunca son yaptırdım böyle olduMerhaba cahit vurala dolgu yaptidinizmi sonuç nasıldı çok. Merak ettim sevgiler
Selam kizlar baya okufum bulamadim.
Istanbulda 300lira altinda juvaderm dolgu yapan bir Doktor varmidir? Kime sorsam 1000tl den baslio 1cc. almanyada 350euro veriyorum ve pahali geliyor. Burda daha uygundur sanmistim. Cevaplar acil bekleniyor. Reklam.amacli yazanlari anliyorum denemeyin
RkadrkSelam kizlar baya okufum bulamadim.
Istanbulda 300lira altinda juvaderm dolgu yapan bir Doktor varmidir? Kime sorsam 1000tl den baslio 1cc. almanyada 350euro veriyorum ve pahali geliyor. Burda daha uygundur sanmistim. Cevaplar acil bekleniyor. Reklam.amacli yazanlari anliyorum denemeyin
hala ilgileniyorsaniz ben juvaderm icin uygun bir yer buldumBen gelecek ay yaptiriyorum dudak dolgumu. Bana verilen fiyat hep 1500-1800 tl arasi 1 tüp icin. Ilgilenen olursa bana ulasabilir, paylasir daha az öderiz.
Neresi? Bidaha gelisim de aklimda olsun artik yaza flnhala ilgileniyorsaniz ben juvaderm icin uygun bir yer buldum
Neresi? Bidaha gelisim de aklimda olsun artik yaza fln
Canm alternatif çok. Ben rejuventten 1200 tl juvederm fiyatı aldım. Bir önceki gittiğim dpktor da tepsyel için 1500 e düştü. Teosyel gelişleri pahalı diye. Çamlıcaya geçti. Rejuvent nişantaşında. Diş hekimi bir arkdşm yapıyordu yenibosnada diye gitmiyordum çok uygundu euro dolardan o da 1200 tl dedi el ibaya iyi örneklerini atmıştım. Daha aklıma gelenleri de yazabiliri mcanm. Bu dediklerim tarafımdan denenmiş referanslıArkadaşlar merhaba dolgu fiyatları ne durumda? Doktorum 2000’e çıkarttı fiyatı ve fazla buldum yeni doktor arayışındayım
Dpktorun eli kullandığı malzeme çok çok önemlirainbow estetik guzellik diye bi sayfa 900 dedi bana. belki kampanyalidir. ama icime sinmedi hangi doktor yapiyor belli degil bi doktor ismi olsa forumda arastiracagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?