Dudak Dolgusu yaptıranlar

Atasehirde bir merkezde dudak dolgusu yaptirdim. Ilk seferde bir kismini yapti. Sonra bu kadar yetmedi daha yapmaliyiz dendi tekrar bir para talep edildi. Daha sonra yine rutus icin para alindi. Ve sonuc dudagimda dolgu var gibi degil ve yamuk. Suanda merkez telefonlari yuzume kapatiyor. Yapan drda degil. Saglik bakanligina sikayet edecegim. Farkli yol yordam bilen var mi? Burasinin bas harfleri Bg. Sakin inanmayin. Cok guzel reklam yapiyorlar benden 4500 aldilar. Bir dudak icin. Fotografini koyabilsemde dudagimin halini bir gorseniz. Eritin bunlari diyorum. Zaten eriyecekmis gerek yokmus. Allah bilir ne enjekte ettiler. Ne olur dikkatli olun. Burasi daha once spa merkeziymis. Kuruculari iki ikiz kardes. Enjeksiyonlari dr olmayan anneleri yapiyor. Yani kurmuslar tezgahlarini. Ayrica leke tedavisi de yaptirdim yuzum sivilce icinde. Hukukla savasmayi dusunuyorum.

Merhaba cahit vurala dolgu yaptidinizmi sonuç nasıldı çok. Merak ettim sevgiler

Beklentinize göre değişiyor aslında teosyel kkalıcı doğal juvederm daha sosis gibi oluyor ama kötü değil o da iki üç kalıyor ortalama bir de stylage var şimdi üçlemdi ben yine teosyel kiss değil de rh tercih edebilirim sanırım

Merhaba cahit vurala dolgu yaptidinizmi sonuç nasıldı çok. Merak ettim sevgiler

Merhaba h 100 carbon ve botoks yaptırdım şimdilik sıra bunlara gelebildi :):):) yalnız gelenler memnun hatta sıra olarak da iki haftayı bulabiliyor, bilginiz olsun kampanya oluyor çok nadir ya da iki üç işlemde yardımcı olabiliyor, hem kaliteli hem de yardımcı olabilmesi bakımından memnun kaldım.
Yazdığım dönemde 1000 tl ye düşmüştü agassiye gitmeyi düşünüyorum isteyen olursa sorabilirim. Gittiğinizde asistanı before after ları gösteriyor bu arada

Aqualift in FDA onayı var mı? varsa belki denenebilir. Kalıcı maddelerde buna bakmak gerekiyor benm bildiğim. Bir de kalıcı olması sizin bünyenizle de ilgili. Arkdşmda dolgu bile kist olmuştu boşaltıldı sonra

merhaba ben cok doktorla gorusuyorum. birgulion instagram hesabim. kendinizi tanitip yazarsaniz buldugum uygun doktorlari gonderirim size

Arkadaslar Ben 3pplira alti yazmisim 300 Euro alti dicektim 300 lira alti Adam zaten su sikar ddudagima ahaha ama tesekkur ederim. Sizi populer estetik den uyarmak istiyorum istanbulda. Isim soyleme dogrumu bilmiyorum ama o zamanlar aradim orayi buldm gittim fiyattan ziyade suan 2 sene gecti hala made icinde yeni den doldurmaknistedigim icin arayip sorduk ne kullandiklarini isim istediler verdm dosyanizi bulamiyoruz bilgi veremiyoruz dediler. Genel anlamda ne kullaniyosunuz dedim yine cevap yok. Ya bunlarin izni yok dudak doldurmaya Yada kotu bi madde sikiyolar inanilir gibi degil sasirdm kaldm almanyada ki Doktor igneyle zor giriorm buralarda hep dolgu var dedi allahtan daha beter bsy olmadi Lan bunlar botoxu yapti nabti ya
Rkadrk

sadece dudak dolgusu için sormuyorum. juvaderm dolgunun kalıcılığı ile ilgili bir sorum var. bir sürü doktora sordum. biri hariç hepsi kalıcılığı bir sene civarı dedi. bir doktor ise 4-6 ay diyor. juvaderm dolgunun kalıcılığı nedir? tecrübe etmiş arkadaşlar yazabilir mi?

Arkadaşlar merhaba dolgu fiyatları ne durumda? Doktorum 2000’e çıkarttı fiyatı ve fazla buldum yeni doktor arayışındayım

Kızlar bir doktor buldum ismi lida çiteli fiyatı uygun ve de juvaderm, teosyel kullandığını söyledi ancak henüz görüşmeye gitmedim.

Kızlar dudak dolgusu yaptıranlara bi sorum var dolguyu dudak kontürüne de uyguladılar mı? Yani dudak çerçevesine de dolgu yaptılar mı?
ben kontürü azcık belli olsun ve o dudak kalbi denen kıvrım biraz yukarda dursun istiyorum ama ördek olmaktan çok korkuyorum

Kontür tamamen dudak yapısına ve istenilene bağlı. Genelde türk kadınlarının dudak çapları dar ve yanlar ince. Onun için konturle dudağı açmak gerekebiliyor ve bence bir dudak min 2 seans olmalı bir tüpü.
*Bence kontür ancak toesyel revofil gib dolgularda güzel oluyor sert dolgular oldukları için. Dudak oturana kadar illa ki bir miktar kalkık duruyor burada kullanılan madde hekimin eli çok çok önemli.

Arkadaşlar merhaba dolgu fiyatları ne durumda? Doktorum 2000’e çıkarttı fiyatı ve fazla buldum yeni doktor arayışındayım
Canm alternatif çok. Ben rejuventten 1200 tl juvederm fiyatı aldım. Bir önceki gittiğim dpktor da tepsyel için 1500 e düştü. Teosyel gelişleri pahalı diye. Çamlıcaya geçti. Rejuvent nişantaşında. Diş hekimi bir arkdşm yapıyordu yenibosnada diye gitmiyordum çok uygundu euro dolardan o da 1200 tl dedi el ibaya iyi örneklerini atmıştım. Daha aklıma gelenleri de yazabiliri mcanm. Bu dediklerim tarafımdan denenmiş referanslı kişiler bu arada.. nacizane ömerim juvederm restalyne gibi markalara 1500 den fazla verme. Piyasada (bence) erimesi gereken ürün stoğu var çok fazla buna en iyi diye bildiğimiz klinikler dahil)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…