funny'cim klasik sorumu soruyorum =) gelişmeler nasıl?
Tüh, 6-7 seneyi görünce sevinmiştim :sinifsinif:
esruş neresi güzel bunun Allah aşkına üst dudağın yanları dışarı çıkarılmamış bile
baksana yandan dudağa
Dolgu olduğu belli olsa da çok güzel olmuş .Bebek dudağı gibi :)) İnsanların özelikle kadınların dışarıda bakmaları önemli değilse sorun yok:))
Bence de yeni yapılmış canım .Ama çok tatlı ya :))) Bebiş dudağı gibi :))evet bellı ama sanırım yenı ondan canım
Bence de yeni yapılmış canım .Ama çok tatlı ya :))) Bebiş dudağı gibi :))
yoook be cnm beniim yaaa 6-7 sene nerdeeeeeee :) ama youtube da bi video serettim dudaan içine silikon gibi bişe sokuolar sıvı silikon diil ama sanki göğüse konan gibi ama dudağa uyarlanmış şekli heralde linki atiim hemen cnm :))) seredebilirmisiniz bilmiorum ama ben alıştıım baya artık seredebiliorum herşei :))) alıştım artık:))
seredin kuşşşlarrrrr :)
ayyyy ben bayildim bayildim benm de boole durcaindan emin olsam hic durmam ya!ya sizce ne yaptirio bu hatun juvederm mi?
gamzecim ben aslinda yanlari cok disari cikarilmamis olarak sevdm benm kendi dudadimda yanlara dooru incelio. ne bilem cok sevdm yawwwwwwww sempatiksalakcinni zaten bu hatunun dudaklarini cok basarili buluordm :lepi:
ordaki doktorları buraya alsak nasıı oluurrrrrrrrrrrrrrrrr :)
ben begendm meganın dudakları.. nasıl bu kadar dogal yaymıslar dolguyu dudak ıcınde.. hıc topaklanma yok...en fak bı kabarma ..tomurcuklanma goruntusu yok..bazı dudaklarda ıyı yayılmamıs oluyor dolgu top top duruyor
kızlar ama su da var bu kızın dudak tipi dolguya musaıt..ben drla konustugumda bana bunu soylemıstı.kendıne iyi bir rol model bulmussun,dudak yapınız aynı demıstı.benimde dudaklarım meganın ilk hali gibi,umarım bende boyle bir sonuc elde ederım..
yapan doktorun pop kultur durumu bile nasıl önemli sonucta inanamazsınız..
kimisi angelinayı tanımıyor,gelsınde bu adam size şimdi dudak yapsın :))))
süper olurrrrrrrr,ama sen sus daha,sen süper oldun :))))
bu kacıncıya be canım,basın yansıyan bu ucuncu operasyon..ben bunun artık sadece dolgu olmadıgını dusunmeye basladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?