Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
Merhabalar ben dilek yeni üye oldum bu baslıkta daha once resım eklemıstım ama eskı uyelıgımı hatırlayamadım yenı aldım :) Neise bende dudak dolgusu yaptırdım yeniden yaptırıcam eskı dr.um başka yere gitmiş istanbulda bildiginiz kendınızınde memnun kaldıgı dr varsa paylaşmanızı rica edıyorum opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

canım sende öncesi ve sonrası fotolarını paylasabılır mısın

Tüh, 6-7 seneyi görünce sevinmiştim :sinifsinif:

funny'cim klasik sorumu soruyorum =) gelişmeler nasıl?

cnm benm iyiym ama hala 2 dikişim kaldı üstte onlar çok önemli diil ama herkes aysun kayacı gibi falan bişe beklio tabi öle diil ama dudaam olduu ortaya çıktı cnm öle söliim sana yani gmzgmz86 nınki gibi diil normal bi dudak oldu cnm benm ben daha dolgun istiodum :) bööle cnm benm :)

Tüh, 6-7 seneyi görünce sevinmiştim :sinifsinif:

yoook be cnm beniim yaaa 6-7 sene nerdeeeeeee :) ama youtube da bi video serettim dudaan içine silikon gibi bişe sokuolar sıvı silikon diil ama sanki göğüse konan gibi ama dudağa uyarlanmış şekli heralde linki atiim hemen cnm :))) seredebilirmisiniz bilmiorum ama ben alıştıım baya artık seredebiliorum herşei :))) alıştım artık:))

http://www.youtube.com/watch?v=M9xmwWij_0I

seredin kuşşşlarrrrr :)

kızlar ya megan kacıncıya yaptırdı dolguuu,ben daha ılkını yaptıramadım yaaa

bunu da dun yaptırmıs,guzel olmus degil mi

esruş neresi güzel bunun Allah aşkına üst dudağın yanları dışarı çıkarılmamış bile
baksana yandan dudağa

Dolgu olduğu belli olsa da çok güzel olmuş .Bebek dudağı gibi :)) ınsanların özelikle kadınların dışarıda bakmaları önemli değilse sorun yok:))

esruş neresi güzel bunun Allah aşkına üst dudağın yanları dışarı çıkarılmamış bile
baksana yandan dudağa

belkıde ustu cok şiştir gamzecim,yuzunden acı ıfadesı var.dr dan yenı cıkmıs gibi sanki

Dolgu olduğu belli olsa da çok güzel olmuş .Bebek dudağı gibi :)) İnsanların özelikle kadınların dışarıda bakmaları önemli değilse sorun yok:))

evet bellı ama sanırım yenı ondan canım

ayyyy ben bayildim bayildim benm de boole durcaindan emin olsam hic durmam ya! ya sizce ne yaptirio bu hatun juvederm mi?
gamzecim ben aslinda yanlari cok disari cikarilmamis olarak sevdm benm kendi dudadimda yanlara dooru incelio. ne bilem cok sevdm yawwwwwwww sempatiksalakcinni zaten bu hatunun dudaklarini cok basarili buluordm :lepi:

Allah vermiş güzel bir dudak ...........niye degiştirmeye calısıyorsun ki......dogal ol

ben begendm meganın dudakları.. nasıl bu kadar dogal yaymıslar dolguyu dudak ıcınde.. hıc topaklanma yok...en fak bı kabarma ..tomurcuklanma goruntusu yok..bazı dudaklarda ıyı yayılmamıs oluyor dolgu top top duruyor

Sağol canım, açılmadı ama link :sinifsinif:

kızlar ama su da var bu kızın dudak tipi dolguya musaıt..ben drla konustugumda bana bunu soylemıstı.kendıne iyi bir rol model bulmussun,dudak yapınız aynı demıstı.benimde dudaklarım meganın ilk hali gibi,umarım bende boyle bir sonuc elde ederım..
yapan doktorun pop kultur durumu bile nasıl önemli sonucta inanamazsınız..

kimisi angelinayı tanımıyor,gelsınde bu adam size şimdi dudak yapsın :))))

ordaki doktorları buraya alsak nasıı oluurrrrrrrrrrrrrrrrr :)

süper olurrrrrrrr,ama sen sus daha,sen süper oldun :))))

bu kacıncıya be canım,basın yansıyan bu ucuncu operasyon..ben bunun artık sadece dolgu olmadıgını dusunmeye basladım.

Megan ın o resimdeki dudağında bir operasyon olduğu belli olsada rahatsız edici bir yapaylık yok.Bence de güzel olmuş.Ki yeni yapıldığında böyle gözüküyorsa biraz zaman geçince daha hoş gözükecektir.Acaba ne yaptırmış?Sanki yüzünde de dolgu var.Dolgunluğu yüzünün biraz farklı geldi gözüme.Yoksa benim içim mi fesat? :kedi:

Aslında bakınca dudak yapısı da farklı gözüküyor önceki resimlerine oranla.Sadece dolgunluk bakımında değil sanki ağızı daha yuvarlak gözüküyor.Hokka gibi ağız diyorlar sanırım .Ki bayılırım o tip dudaklara .Ama dolguyla da sürekli uğraşmak zor yahu.En azından senede 1 defa yaptırıyordur heralde.Acaba kesi yoluyla mesela v-y ile dudaklara biraz daha öyle bir form vermek mümkün mü?

Sanırım dudak operasyonlarında dudak ördek gibi olunca , bir de dolgu orantısız yerleştirilince kötü görüntü ortaya çıkıyor.Güzelleşelim derken maymun olunuyor.

cnm dudak yapısı müsait demişsin ama kendi hali ip giibi bi dudak öle kendiliindende dolgun bi dudaa yokmuşki sen kendi dudaanı grdünmü meganın ? :))) sustuuum ben :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…