Allah vermiş güzel bir dudak ...........niye degiştirmeye calısıyorsun ki......dogal ol
Sağol canım, açılmadı ama link :sinifsinif:
cnm dudak yapısı müsait demişsin ama kendi hali ip giibi bi dudak öle kendiliindende dolgun bi dudaa yokmuşki sen kendi dudaanı grdünmü meganın ? :))) sustuuum ben :)
Alt dudağı fena değil ama üst dudağı inceymiş.E iyi olmuş yaptırdığı.Dudak dolgunluğuyla cazibe X 3 oluyor direk.Şimdikinin ayarı iyi abartmaz umarım sonradan.
Funyy....... sana şunu sormak istiyorum..Sen doktorunun senin dudağının v-y tekniğine uygun olduğunu söylediğini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.ki sana yakıştı da gerçekten.Acaba bunun kriteri nedir sen biliyor musun?[/QUOTE
doğru hatırlıosun cnm ama öle bi kriter konuşmadık benim dudak yapıma göre doktorum buna karar werdi bide önceden enjekte ettirdiğim yağ tutmayınca ozaman tek yerden enjekte edlebildi şimdi cerrahi yöntemle eğer daha sordadan istersen yağ enjektesi bi çok yerden besleyebiliriz çünkü dudağında enjekte etmek için yerler açıldı dedi.yani şimdi yağ olursa önceki gibi tek yerden diil biçok yerden yağ verebilicek bölelikle daha kalıcı olucakmış.en son böle sölemişti cnm bana .teşekkürler cnm bu arada :))
aha cıddı mısın yaa,zaten yeterince tipsizmisss :)))
Alt dudağı fena değil ama üst dudağı inceymiş.E iyi olmuş yaptırdığı.Dudak dolgunluğuyla cazibe X 3 oluyor direk.Şimdikinin ayarı iyi abartmaz umarım sonradan.
Funyy....... sana şunu sormak istiyorum..Sen doktorunun senin dudağının v-y tekniğine uygun olduğunu söylediğini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.ki sana yakıştı da gerçekten.Acaba bunun kriteri nedir sen biliyor musun?
cnm benm iyiym ama hala 2 dikişim kaldı üstte onlar çok önemli diil ama herkes aysun kayacı gibi falan bişe beklio tabi öle diil ama dudaam olduu ortaya çıktı cnm öle söliim sana yani gmzgmz86 nınki gibi diil normal bi dudak oldu cnm benm ben daha dolgun istiodum :) bööle cnm benm :)
valla canım pozlarla alakalı bence durum,cunku ılk 2003 senesinde falanda kızda dudak var yani..hic dudak yokmusda,olmayanı var etmişler diyemeyiz bence.haksızlık olur.
valla hıc bılemıorum.juvderm ıcın bır sene kalıcılıgı patentli diorlar.ama bence o bu safhaya gelene kadar bayagı bırsey denenmiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?