Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
Sağol canım, açılmadı ama link :sinifsinif:

aa youtube ondan açılmamıştır cnm belki ben ayarlarımı deiştirdim de youtube u açabiliorum
ayarları normal olan pc ler açamıo kapandı ya youtube ((((

cnm sana videonun özünü anlatiim göğüs protezi düşün onu dudak için uyarlamışlar ince bi uzun yuvarlanmış bişe düşün(hamuru hani elinin altında aşşa yukarı yuvarlarsın incelir ya ) öle bişe dudaanın 2 kenarına çentik atıo 2 ucu açılıo dudaanın normal iğne düşün hani iplik geçirirsin ya dikiş dikmek için iğne gibi olan şeye o dediim yuvarlak silikonu geçirio dudaana sokuyo soorada 2 kenarını dikio. yani sıvı silikon diil gayet bildiğin göğüs silikonu gibi aynısı gibi :) olay budur vidyoda :))))

cnm dudak yapısı müsait demişsin ama kendi hali ip giibi bi dudak öle kendiliindende dolgun bi dudaa yokmuşki sen kendi dudaanı grdünmü meganın ? :))) sustuuum ben :)

yok be yavrusum fena degil,baksanaa

bak mesela bu heryeri rotussuz hali,gogusler tahta,burun kemikli,dudaklar ince

buunlarda yapılı hali dur ben sana yapılmamış halini yollim :)de nası yollıcam :)

donutcim, funny hakli ilk halinin dudaklari cok daha ince. fotolarda islem var gene dudaginda.

zmnla daha da dolgunlastirmis sanirim. zaten rhinoplastiden once dudak doldurmaya baslamis sanirim :)

Alt dudağı fena değil ama üst dudağı inceymiş.E iyi olmuş yaptırdığı.Dudak dolgunluğuyla cazibe X 3 oluyor direk.Şimdikinin ayarı iyi abartmaz umarım sonradan.

Funyy....... sana şunu sormak istiyorum..Sen doktorunun senin dudağının v-y tekniğine uygun olduğunu söylediğini yazmıştın yanlış hatırlamıyorsam.ki sana yakıştı da gerçekten.Acaba bunun kriteri nedir sen biliyor musun?

aha cıddı mısın yaa,zaten yeterince tipsizmisss :)))

heh cnm bambam yollamış resimleri bende bunlardan bahsediodum. bu arada senin msj kutun dolmuş msjım gelmedi sana silmen gerekiomuş bazı mesajlarını :)
yollayabilirsin atarım ordanda :)

evt cnm alt dudagi iimis. bencede suanki hali tam cok hos daha kalinlastirmamali. cazibe X 3 e sonuna kdr katiliorm :roflol: hem de daha genc ve saglikli gosterio kadini bence. ben de ust dudagimi daha dolgun istiorm ama henuz karar veremedim yaw ne sekilde yaptirmali doal olmasi icin dolgu mu operasyon mu? eyvahedigeldismile

funyy öncelikle arkadaşlık teklifimi kabul ettiğin için teşekkürler cnm.. dudakların bir harika olmuş.. kesinlikle fazlasına gerek yok... tamkıvamında.. bu yöntemi bnde uygulatmak istiorum o yuzden sormak istediğim birkaç konu var.. iyileşme sürecinin biraz sancılı geçtiğini söylemişsin sence düğünümden ne kdr önce yaptırmalıyım tam oturması ve iyileşmesi için. malum gülemeyen bi gelin pek hoş olmaz:))) bir de yaptırdıktan sonra burunla dudak arasındaki mesafe kısalıyor mu acaba?

cnm benim 3. haftada bile hala atmayan dikişlerim wardı ve canımı acıtıolardı bence sen hiç strese girme 1 ay öncesinden yaptır derim daha net olurr ööle 2-3 haftaya sığdırma burun dudak mesafesine gelince ben öle bi sorun yaşamadım sanırım oda herkesin kendiyle alakalı dudak burun mesafen kısaysa yaptırıncada kısa olur ama diilse sorun olmazzz cnm. gülmeyen gelin hoş olmadığı gibi konuşamayan gelinde pek hoş olmaz cnm :))))) ben antrenörlükte yapıorum ve işimden hiç izin alaamıştım bayaa b, zorluk çektim çocuklar bana öretmenim sesinize nooldu die soruolardı :))) dikişlerim hiç düşmicek sanmaya başlamıştım :))))

yok kızlar o koydugunuz foto 2006 a ait.o fotoların buyugunu buldum.bu kız yeni yeni baslamıs bu dolgunlastırma işlerine.o pozdan dolayı daha bır kucuk durmus.bakın,aynı yer kıyafet aynı zamana ait fotolar.

şimdi bu foto 2003 de cekılmıs.dudakları kucukte degilmiş

Bu 2004 den

Bunlar 2005 den

Son düzenleme:
bu da ilk ameliyatlı dedıgınız fotolar sene 2006,ben bu zamankı hallerınde fark gordum sadece kızlar ya

Son düzenleme:
cnm fotodan ve pozdan olabilir haklisin. aslinda koydugun bazi fotolarda da bazilarinda acaba dolgu gene var mi acaba oldum bazilarinda ise yok kesin dedim yani bilmiorm ki hehehe. ama su senin koyduklarin gibi ise daha ii cunku benm de dudak yapima benzio sankim sanirsam bilmem ki sempatiksalakcinnidelikafadulden ay bilmiorm ne yaptirmali!!

valla canım pozlarla alakalı bence durum,cunku ılk 2003 senesinde falanda kızda dudak var yani..hic dudak yokmusda,olmayanı var etmişler diyemeyiz bence.haksızlık olur.

valla canım pozlarla alakalı bence durum,cunku ılk 2003 senesinde falanda kızda dudak var yani..hic dudak yokmusda,olmayanı var etmişler diyemeyiz bence.haksızlık olur.

evt cnm gulunce bi de daha ince durabilior koyduklarimda guluordu. o zmn dolgudan onceki dudagi bu sekilde ise daha ii huaeheua. acaba ne yaptirio dolgu?

valla hıc bılemıorum.juvderm ıcın bır sene kalıcılıgı patentli diorlar.ama bence o bu safhaya gelene kadar bayagı bırsey denenmiştir.

valla hıc bılemıorum.juvderm ıcın bır sene kalıcılıgı patentli diorlar.ama bence o bu safhaya gelene kadar bayagı bırsey denenmiştir.

hmm ya aslinda ille de son hali kdr olsun die dusunmuorm olsa tabi oole guzel ama suandakinden az daha kalin dolgun gorunse yeter yani bi parlatici surup cikiyim yetsin kendinden dolgun dursun :smiley-cool: suanda en mantiklisi juvederm gibi gelior bana topaklanma fln da yapmiormus. dudak isi muallak doal durmama ihtimali yuksek mi ne?? mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…