- 15 Mart 2009
- 1.181
- 20
- 158
- 47
- Konu Sahibi emellce
-
ben gecen yıl kendım uyguladm 1enjektor dudaklarıma.... yalnız enjektorun dıbınde kalanı son kez verırıken ust dudagımın ortasına fazla gıttı dolgu..orda hafıf bı opaklanma oldu..cıkık durdu..simdi cok az kaldı sayılır o topak masaj yaparak erıttım...yenı bı dolgu daha aldım 2ö sefer dolgu uygulıcam kendım dudaklarıma.. bu sefer tecrubelıym...................yaptıranlara soruyorm.. masajla ıyıce yayıyorlar dimi dudaga dolguyu.. topaklanma oldumu ıc sızde[/QUO
kendin nası yaptın canın yanmadımı peki.bilmiyorumkismile.
emla krem surdum uygulamadan once... bu d-sefer jetokaiınle uyusturucam
http://www.youtube.com/watch?v=M9xmwWij_0I
cnm bide şunu bi seret bence kesinlikle böle bişe yapılmalı 1 kera yapılmalı. Daha öncede yollamıştım ama açamamıştın cnm bak belki açılır.
senin yolladığın link lerdekiler güseller ama cnm ilk yapıldığı zaman zaten güzel oluolar ama nekadar gideceği önemli olan bence .... öpücüklerrrr
ay bu o mu ama cok tuaf duruor ozellikle alt dudagi :uhm:meganın yenı dudaklar agzını bıraz buyutmus sankı ???
canm sana arkadaşlık teklifi gönderdim kabul edermisin.sana sorucam birkaç şey var:)
Nereden temin ediyorsun dolgu maddesini canım?
ay bu o mu ama cok tuaf duruor ozellikle alt dudagi :uhm:
çook koyykunççççç :)
iiirennnnççççççççççç bu ne beeee böleeeee
bayagı şiş bu kez
Fotolar gerçek yani..
e o zaman daha fena.daha önceden meg in yeni dolgu yaptırdığı zamanın fotoları eklenmişti sanrım onları da sen eklemiştin donut.ki çoğumuzda beğenmiştik.ama bu sefer cıks olmamış.belki zamanla iner tam halini alır daha hoş durur.bence bu sefer daha farklı bir metod var(artık dolgu maddesi mi yoksa verildiği noktalar falan mı bilemiycem)özellikle alt dudak kenarları olmamış yani.valla insan bunları görünce hafif tırsıyor.kaş yaparken göz çıkartmayalım yani.
Nereden temin ediyorsun dolgu maddesini canım?
canm o uygulamayı yapan ben değilim :) sertmeceye msj attım onun msjından alıntıydı o :)
seertmeceye sorabilirsin.bu konuda hiç bi fikrim yok tatlm
sonunda medyada dayanamadı :)))
ben bundan daha ıyı ış cıkarmıstım ama :))))
Kızlar makalede iki ayda bir dolgu yaptırdıgı yazıyor......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?