Merhaba :) Bioalkamid konusunda haklısın , doktora sormuştum bazen sertleşme oluyor dedi .Ama bioalkamid zaten dudak mukozasına yapılmıyor.Sadece dudak kontürüne yapılabiliyor.Benim bahsettiğim Aquamid dolgu.Her ikisin içeriği daha farklı .Aynı deselerde aynı madde değil.Artık Türkiyeye gelmediği için mecburen aynı madde deniliyor.Aquamid dudağa çok rahat yapılıyor.Ama artık firma Türkiye 'ye distrübütörlük vermiyormuş.Bioalkamid zaten protez gibi birşey.Kalça bacak gibi büyük alanlara yapılyor.Aquamid sadece küçük alanlara uygulanıyor.Radiesse de dudakta sertleşme yaptığı için asla uygulanmamalı, ama yapanlar var ayrıca fda onayıda var.bende dudakta kalıcı dolguya kesinlikle karsıyım cunku bioalcamid tarzı maddeler zamanla sertleşebiliyor, dudak ise oylesine yumusak ki.. o sertleşme olayına internette cok rastladım topcuklar olusabiliyor veya donald duck sendromu diye adlandırılan olay olabiliyor, yani dudagınızı kımıldatamaz hale gelebiliyorsunuz, dudagınız bir kemik kadar sertlesiyor dusunebiliyor musunuz? Bu nedenle lütfen dudakta alkamide yonelmeyin, alkamidi cene yanakta kucuk cukur veya baska kusurlar için kesinlikle tavsiye ederim ancak dudak için asla..Bu arada ben dudak için astırma yontemine karar verdim arastırmalara basladım sizlerlede paylasirim:)
kızlar dudak asma yöntemi için yaşlılık belirtisi gösterenlere uygulanır diyo kafam karıştııbilmiyorumkismile
cerrahi yontem yada astırmak banada mantıklı geliyor ama korkuyorumda
benimde((
Arkadaslar dudakla ilgili arastırmalarım tam gaz devam ediyor:)) Juvaderm (juvaderm bir marka ancak genelde insanlar tarafından madde gibi algılanıyor bu nedenle belirtmek istedim - juvaderm bakteri proteinlerinden elde edilen çok yumuşak Hyaluronic Acid jel'dir) Bu nedenle dudakta kullanıldıgında basarı oranı cok yuksek sertleşme topaklanma yapmiyor ancak tek sorun 6 ila 8 ay arasında vücut tarafından yok edilmesi. Dr.Erol Kışlaoğlu diye bir doktor Juvaderm'i calsiyumla sentezleyerek tek kullanımda 2 senelik garantili kalıcılık elde etmiş fiyat 1500 TL imiş, bende bugun iletişime geçtim ve bu bilgileri aldım, lütfen kimse reklam zannetmesin :) En azından juvaderm kalıcı olsun diye 3-5 kere üst üste yaptırarak eziyet çekmessiniz bu konuda ki araştırmalarım devam edecek beni izleyin :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?