Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce

aaaa gorustun demek ay guzel bir haber bu cnm benmopuyorumnanaktan
foto 13 mayıs aıt,ust dudakta komplıkasyonlar mı olusmus??

fena olmus ust dudak

ve şok şokkk
bu foto bugune ait kızlar,4 gunde dudaklarının aldıgı sekil..ben sunu anladım kovasıylada enjekte edılse bu meret en sonunda yine eriyor yine eriyor...

alt dudaktaki o yaramsı sey tam gecmemıs

ve şok şokkk
bu foto bugune ait kızlar,4 gunde dudaklarının aldıgı sekil..ben sunu anladım kovasıylada enjekte edılse bu meret en sonunda yine eriyor yine eriyor...

alt dudaktaki o yaramsı sey tam gecmemıs

ay ya ama simdi de cok begendim sempatiksalakcinni yarasi evt gecmemis ama yani offff nasil bi is bu yaw. bayildim simdi ben buna demek ilk gunner cok fena oluo sonra oturuo

Kızlar Meganın doğal dudak yapısı da ince olsa bile çok güzel.Dolgu bu nedenle çok güzel duruyor.Bir de sanırım sadece "V" kısmına yaptırıyor.Yani kenar kısımlarda dolgu ya çok az veya yok.Dudak bu nedenle kalkık ve çok tatlı duruyor.Çünkü
dudağın bütün kenarlarına dolgu yapıldığında dudak büyür kocaman bir ağız olur.
Donutçuğum alt dudak sanki dolgu ile ilgili değil de yara olmuş gibi .
Bir de bir doktordan duyduğuma göre en çok topaklanma ve partikül olayı geçici dolgularda görülüyormuş.Ama neticede görülse bile sanırım dolgu eridiğinde o da geçecektir.
Erimesi konusuna gelince çok haklısın birtanem :)))

ay ya ama simdi de cok begendim sempatiksalakcinni yarasi evt gecmemis ama yani offff nasil bi is bu yaw. bayildim simdi ben buna demek ilk gunner cok fena oluo sonra oturuo

ben dudak kenarlarına takıldım..dudak yanlarında dolgu hıc yok gıbı..bu yuzden yanlar sırıtmıs geldı gozume bambamcım ya

ama yanlarda dolu olmaması tuhaf bır goruntuye yol acmıs.
Ben meganın dudak dolgusu olaylarını birebir sapık gibi takip ettıgım ıcın biliyorum canım.Ne zaman dolgu yaptırsa dudagı yara oluyor,belkide hassas bir dudak yapısı var bu yuzden olabılır.Ama dolgudan sonra hep yaralı bocek gıbı gezıyor :)

ben bu dudagın kenarına dolgu olmamasını sevmedım ama kızlar,bir anda iniş var.yani azıcıkta olsa desteklenmeli diye dusunuyorum v kısmı ile birlikte.

ya birde sunu farkettım,bu kadar ıkı hafta ustuste dolguya birlikte dudak kalemi kullanmıs,yine bu kadar olmus..dudak kalemide belirgin ve kalın cekılmıs..yok ben anladım dolgu ile bile bu kadar oluyor..off moralim bozuldu..

zaten bu yuzden megan hep ruj suruyor,cıplak dudakla hıc goremıyoruz..

ay donutcim ya ben de simdi sen diyince iice baktim o birden inis dudak kaleminden gibi geldi bana kalem V kismina daha kalinca cizilmis yanlarda pek yok bilmiyorumkismile ne diosun sen? ben dolgunlugunu fln cok begendm ama dedigin gibi surekli yaptirio ve bu kdrsa ben de uzuldum simdi :sinifsinif:

canım kalemın payı vardır ama ben oncekı hani ilk yaptrıdıgı zaman, o fotodan da pay bıcerek yinede yanların biraz inik kaldıgını dusunuyorum.ay kendımı sapık gıbı hıssetmeye basladım kaydirigubbakcemile3

süresi kısa..etkisi az..
eminim Megan elindeki tum teknolojıyı kullanıyordur da..biz ne yapalım hıc bılemedım

ahahah valla sen sapiksan ben de sapigim bu durumda bende de bu suru foto var dudak dolgusu die folder yaptim pcimde :roflol:
ay bi de ben boole bile raziyim dolgun olsunda yanlar az inik kalsin oluversin cok kusursuz olmaz herhalde ne de olsa azcik kalem eksik yerlere olmaz mi sempatiksalakcinni o kismida makyajla hallederilir sempatiksalakcinni

süresi kısa..etkisi az..
eminim Megan elindeki tum teknolojıyı kullanıyordur da..biz ne yapalım hıc bılemedım

eyvahedigeldismile:sinifsinif:

Son düzenleme:
Evet arkadaslar dayanamadım ve bunuda yaptım:)) Megan'ın sadece ust dudaginin ortasına asırı miktarda kalem cektigini bu nedenle dudak yanlarının dolgusuz ve orantısız gorundugunu dusunuyordum ancak kalemi yok edince dudagın gercek oranı ortaya cıktı:)) Buyrun meganın kalemsiz hali, demekki napicaz kalemi sadece ortaya sürücez:)))

ben genelde oraya surerim hep ama yanlara dooru azaltarak bitiorm bilmiyorumkismile bi arkadasim bana uni. yillarinda verdigi bi tuyodur o gun bugundur oole yaparim hep daha dolgun gosterio gibi gelio bana da. megan da oole yapmis sanirim. ehuehueue eline saglik kizzzzzzzzzz tatlim uurasmissin. kalemsiz hali guzelmis ama daha duzgunce gorunce gozume. kalemi bi anda bitirmemek lazim sanki zemuszemus

tesekkurler canımD ben hep yanlarada sürerdim artık sürmicem:))) bide bunun kalemi ne renk ya turuncu mu:))):uhm:

tesekkurler canımD ben hep yanlarada sürerdim artık sürmicem:))) bide bunun kalemi ne renk ya turuncu mu:))):uhm:
ay kalem neyse ben de istiorm yaaa hos olmus rengi ben daha pembe tonlu kullaniordum yada nude gibi ama turuncu da oluomus denicem ben de edinip bi tane.
ay neyse yaw ben yatiyim artik cok gec oldu sempatiksalakcinni kafayi yicem yok dudakti gozdu sacti aklinialirimsmile muckkkladim seni cnm benm! :icecream:

yok kızlarr yok bence yanlarda yeterınce dolgu yok.

ay haha canım ya yerim seni hadi iyi geceler sana görüşürüz :)))))
:asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…