bide megan'in dudaklarında hafif beyazlık mı desem sarılık mı desem, biseyler var canım yazık yara mı olmuş kabuk mu baglamıs anlamadım:))
canım ask olsun ya ondur yazıorum bır kere oku bari bee kaydirigubbakcemile3
her dolgudan sonra yara oluyor meganın dudakları ohaoldumsmile
ya canım o yenı cıkmıs bır yontemse eger ben sonuclarını ve komplıkasyonlarını gormek ıcın en az ıkı sene beklemekısterım,o bile az ya :)
ben genelde oraya surerim hep ama yanlara dooru azaltarak bitiorm bilmiyorumkismile bi arkadasim bana uni. yillarinda verdigi bi tuyodur o gun bugundur oole yaparim hep daha dolgun gosterio gibi gelio bana da. megan da oole yapmis sanirim. ehuehueue eline saglik kizzzzzzzzzz tatlim uurasmissin. kalemsiz hali guzelmis ama daha duzgunce gorunce gozume. kalemi bi anda bitirmemek lazim sanki zemuszemus
gecen yıl kendım uyguladım....bu urunun satısı daha cokmus ve daha uygun fıatı.. toptan satıs dagıtım yapan yerden aldım.... doktorlara satıyor.. hem depo hemde kendı uygulama yapan bı yer... satan da dermatolog doktor zaten.. doktora uygulatsam dahamı ıyı olur sonuc acaba kararsızım..cok kolay bı uygulamaya para vermekte ıstemıyorm.. uygulama fıatıne 1 enjektor daha alırım nerdeyse yahuu
Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
Güzel tüyo alkisalkisalkis Deniycem.Ben eşit olarak her tarafa sürüyordum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?