benım dudaklarım aynen kızın before u gıbı :))) benımkıde bole yamuk mu duracak :))))
doktorun becerıksızlıgı :umursamaz:
az koymus ve cerceve yapmamıs
saga dogru ıgneyı fazla kacırmıs garıbım nası dr sa
juvederm ehil ellerde mucize yaratır
Fiyati kac kalici dolgunun LUTFEN bir bilgi verin...
bırde bunlar başarı hıkayelerınde duran fotolar bılıyor musun :)))
kalıcı olmazzzzzzzzz su sayfların hepsınde kalıcının zararlarından bahsettık :)
hakkaten sönmüşya ama ben bu kızı niye bu kadar cok begeniyorum
hhhhhhm hersey tamamda çenesi güzel degil çenesi biraz kısa olsaymış o zaman güzel olurmuşçok çekicide ondan canım :) gözleri elmacık kemikleri ve çenesi bu üçlü harika olunca senin benim gibiler hayranı oluyo işte :)
Bu fotolar 16 mayısa ait..demek ki neymiş dolgu Megan falan dınlemıyormus,sönüyormus..
hhhhhhm hersey tamamda çenesi güzel degil çenesi biraz kısa olsaymış o zaman güzel olurmuş
meganın uzun bir yüzü var livinde öyle ne yazık ki benimde
livcim bence uzun yüzlü bayanlar daha çekici oluyor ama elmacık kemikleri alnı ve göz yapısına bağlı megan foxun çenesini bende beğenmiorum biraz daha sivri hatlarda olsa daha hoş olur biraz kare sanki :).liv tyler a gelince onunda çenesi uzun ama kadın harika yaaa meganda bulduğum kusuru live tylera söyleyemiorum dilim varmıo opuyorumnanaktan.livcim benm yüzümde uzun saç şekline göre surat ifade alıo .seninde öle oluyomu?
kız liv tyler bile yaptirmiş dudağına dolgu:s sanırım yaş ilerlerdikçe dudak volümüde azalmış o nedenle yaptirdiği söyleniyor sonucu begendigimi söyleyemem resmi bulup ekleyeyim
ne megan ne angelina ne de liv.. beeeeennn adriana limanın o doğal kalkık sexi dudaklarından istiyorm.... dolguyla o şekli verebilseler keşkeeeeeeeeeee.. resmi alım gitsem mi bacılar bilmiyorumkismile
ne megan ne angelina ne de liv.. beeeeennn adriana limanın o doğal kalkık sexi dudaklarından istiyorm.... dolguyla o şekli verebilseler keşkeeeeeeeeeee.. resmi alım gitsem mi bacılar bilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?