Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
Fiyati kac kalici dolgunun LUTFEN bir bilgi verin...

doktorun becerıksızlıgı :umursamaz:
az koymus ve cerceve yapmamıs

saga dogru ıgneyı fazla kacırmıs garıbım nası dr sa
juvederm ehil ellerde mucize yaratır

bırde bunlar başarı hıkayelerınde duran fotolar bılıyor musun :)))

Fiyati kac kalici dolgunun LUTFEN bir bilgi verin...

kalıcı olmazzzzzzzzz su sayfların hepsınde kalıcının zararlarından bahsettık :)

bırde bunlar başarı hıkayelerınde duran fotolar bılıyor musun :)))

kalıcı olmazzzzzzzzz su sayfların hepsınde kalıcının zararlarından bahsettık :)

ya canım kardesim izin verse de bir dudagının resmını koysam
yenı dolgu yaptırıcak ya cıldırdım valla bunlar nası enjenkte edıyor hıc guzel olmamıs gercekten
once cerceve yapıcak, sonra dudagı dıklestırmek ıcın bır prosedur var onu uygulayacak
kesı olmadan bu ıslem yapılabılır
sonra ıcını dudak ıcınden doldurucak kı yuvarlak tombıs dudaklar olabılsınolumunekankayizsmile

Bu fotolar 16 mayısa ait..demek ki neymiş dolgu Megan falan dınlemıyormus,sönüyormus..

hakkaten sönmüş ya ama ben bu kızı niye bu kadar cok begeniyorum

çok çekicide ondan canım :) gözleri elmacık kemikleri ve çenesi bu üçlü harika olunca senin benim gibiler hayranı oluyo işte :)

çok çekicide ondan canım :) gözleri elmacık kemikleri ve çenesi bu üçlü harika olunca senin benim gibiler hayranı oluyo işte :)
hhhhhhm hersey tamamda çenesi güzel degil çenesi biraz kısa olsaymış o zaman güzel olurmuş
meganın uzun bir yüzü var livinde öyle ne yazık ki benimde

Bu fotolar 16 mayısa ait..demek ki neymiş dolgu Megan falan dınlemıyormus,sönüyormus..

biraz sönmüş kızlar

kız liv tyler bile yaptirmiş dudağına dolgu:s sanırım yaş ilerlerdikçe dudak volümüde azalmış o nedenle yaptirdiği söyleniyor sonucu begendigimi söyleyemem resmi bulup ekleyeyim

kız liv tyler bile yaptirmiş dudağına dolgu:s sanırım yaş ilerlerdikçe dudak volümüde azalmış o nedenle yaptirdiği söyleniyor sonucu begendigimi söyleyemem resmi bulup ekleyeyim

liv tyler ın bu resmine yabancı basın sümüklü böcek yakıştırmasını yapmış kaydirigubbakcemile3 .ama gerçekten biraz itici duruo

ne megan ne angelina ne de liv.. beeeeennn adriana limanın o doğal kalkık sexi dudaklarından istiyorm.... dolguyla o şekli verebilseler keşkeeeeeeeeeee.. resmi alım gitsem mi bacılar bilmiyorumkismile

ne megan ne angelina ne de liv.. beeeeennn adriana limanın o doğal kalkık sexi dudaklarından istiyorm.... dolguyla o şekli verebilseler keşkeeeeeeeeeee.. resmi alım gitsem mi bacılar bilmiyorumkismile

haha bende cok begeniyorum adrinin kalkık dudaklarını of ya güzellik takıntısı zor şey:)))):kedi:

dogal kalkık derken kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

ve şimdi

Son düzenleme:
ayyyyy inanmıyorum yaaw.. adriana damı dolgu .... pess.. ama onunki çok doğal ve en güzel dudak bana göre... adriananınkinden istiorm bende... onun resmini alıcam elime ... kendim yapıcam yine dolguyu kendime.. oturucam aşşaaya :

ben de bilmiyorm ama geçen sene yaptm işte.. tekrar yapıcam bi ara.. benim en beğendiğim dudak adriana nın.. doğal sanıyodum.. çok şaşırdım dolgu olduğunu görünce.. acaba adriananınki geçici dolgu mu.... çok doğal ve şekli süper.. kalkık sexi kışkırtıcı asi bi dudak yerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…