Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce

livcim krepe ne?

ya burdaki fotoları görünce iyice moralim bozuluyo
bankadan kredi mi çeksem şu ameliyat için =)

bir başarılı dolgu daha..bu doktorları bulup ellerinde öpmek ıstıyorum..

bir başarılı dolgu daha..bu doktorları bulup ellerinde öpmek ıstıyorum..

evet keira'da da dolgu var ama alta nerdeyse dokundurtmamış cok hafif üst dudaga yaptirtmiş:s of ya az mı olcak cok mu onada karar vermek zor:))akannehir

evet ya cok guzel yapıorlar,dudakların bır ınık bır buyuk gozukmesının nedenıde dolgunun erimesi sanırım.
bu sayede ınsanın kafasını da karıstırıolar :) abartı olmadıgı ıcınde acaba acaba dıyıp duruyoruz :)

ya donutcum sana bişi sorcam benim doktorun elinde juvaderm yokmuş ancak aynı içerik hyoric acid markası farklı dedi fiyatıda uygun ilk olarak deneme amaçlı o maddeden sıktırsam nasıl olur acaba?

Bu arada Meganinda makyajsız hali üst dudagi bahane verdiğimiz ördek dudaklara benzettim bu resimde:)

donut selam :)

dün gece deli gibi senin, gamze(sanırım :)) ve funyy nin dudak dolgusu hakkında yazışmalarınızı okudum :)
en son 51. sayfada kaldım vallahi.. sizlere sormak istediğim çok şey var bu konuda... bana yardımcı olabilir misinizz? sen yaptırmamıştın en son ama okuduğum kadarıyla.. karar verdin mi yoksa yaptırdın mı bile:)

görüşmek üzere :)

selam tuonela :) hemen ekledim ve burnuna baktımm :) maşallah çok cici olmuş.. kimdi doktorun? benim de var 2 tane fotoğrafım 15 günlük ve birşey belli değil daha garip şişliklerim var.. puff..

ya donutcum sana bişi sorcam benim doktorun elinde juvaderm yokmuş ancak aynı içerik hyoric acid markası farklı dedi fiyatıda uygun ilk olarak deneme amaçlı o maddeden sıktırsam nasıl olur acaba?

canım onun markası ne imiş ? cokda bilinmedik bırsey olmasın,bir arastıralım bır soralım?

canım ben fırsat kolladıgım ıcın henuz yaptıramadım,ama her turlu her sekılde arastırıyorum.Cuma gunu ısten erken cıkıp drumun yanına gıdecegım birde cerrahi yontemler hakkında konusmak ıstıyorum,cunku devamlı dolgu ıle ugrasamam..gozlemledıgım kadarıyla devamlı yınelemek gerekıyor.Cerrahı yonteme basvurmayı dusunuyorum ama cuma gunu fıkırlerım degısırmı bılmıyorum.Cuma aksamı sızlerlede paylasırım , buarada hosgeldın canım aramıza olumunekankayizsmile

selam tuonela :) hemen ekledim ve burnuna baktımm :) maşallah çok cici olmuş.. kimdi doktorun? benim de var 2 tane fotoğrafım 15 günlük ve birşey belli değil daha garip şişliklerim var.. puff..

tatlım cok tesekkürler bende sana hem yorum yaptım hemde topiğine yazdım:) doktorum sadullah karun, fotografların için endişelenme ben gerekli acıklamayı yaptım:)) daha öyle erken ki moral bozman için:teselli:

tatlım cok tesekkürler bende sana hem yorum yaptım hemde topiğine yazdım:) doktorum sadullah karun, fotografların için endişelenme ben gerekli acıklamayı yaptım:)) daha öyle erken ki moral bozman için:teselli:

Çoook saol canım .. bakıyorum şimdi :) umarım ki dediğin gibi olur ... fındık burun olmam :)

canım ben fırsat kolladıgım ıcın henuz yaptıramadım,ama her turlu her sekılde arastırıyorum.Cuma gunu ısten erken cıkıp drumun yanına gıdecegım birde cerrahi yontemler hakkında konusmak ıstıyorum,cunku devamlı dolgu ıle ugrasamam..gozlemledıgım kadarıyla devamlı yınelemek gerekıyor.Cerrahı yonteme basvurmayı dusunuyorum ama cuma gunu fıkırlerım degısırmı bılmıyorum.Cuma aksamı sızlerlede paylasırım , buarada hosgeldın canım aramıza olumunekankayizsmile[/QUOTE]

Hoşbulduukk canımm :) bence de cerrahi yöntem çok daha mantıklı galiba.. hem daha doğal hem kalıcı hem de örneğimiz var bir tane değil mi funyy i sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu :)

Hoşbulduukk canımm :) bence de cerrahi yöntem çok daha mantıklı galiba.. hem daha doğal hem kalıcı hem de örneğimiz var bir tane değil mi funyy i sabırsızlıkla bekliyorum doğrusu :)[/QUOTE]

Merhaba arkadaslar, bu topic benimde cok hosuma gitti:) Bende 19/05 burun ameliyati esnasinda dudak dolgusuda yaptirdim, doktorum karnimdan aldigi yag injecte etti. Sanirim kalici bir dolgu ama emin degilim. Bilgisi olan arkadas beni aydinlatirsa sevinirim, simdiden cok tsk ediyorum sizlere:))) Dudaklarim masallah cok guzel oldu, ust dudagim inceydi alta ragmen simdi daha dogal ve esitli oldu sanki umarim kalicidir:))

Bundan bir sene once kolagen dolgusu yaptirmisitm ama bu 6 ay gecerliydi ve yenilenmesi lazimdi, bencede kalici dolgular daha mantikli:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…