Dudak Dolgusu yaptıranlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi emellce
Bende Megan'ın gibi dudaklar istiyorum ama keşke öle olsa. Çok yapmacık oluyor, ördek gibi.
Hatta şöle bi ruj istiyorum.

Peki Arkadaşlar ben çok az üst dudağıma enjekte ettirsem, benim biraz orantısız yani biraz yamuk sadece düzeltilsin istiyorum....kaça mal olur bana??????????????

donut nerden buldun adriananın before after dudaklarını...saygıyla selamlıyorum...

aaay canım benimmmm çok tatlısın :1hug:

benimde oyle cnm bir de saçlarımı dümdüz pırasa gibi yaptıgımda yüzüm dahada uzun görünüyor seninde oyle mi akannehir cnm bize havalı modeller çok iyi gider
örnegin boyle

meganın dudakları bana pek kalın gelmiyor canlar ...dudakları normale girer bence

dudak bu dur =)rosario dawson dudakları harika

Son düzenleme:
donut şimdi iyice baktım tekrar adriana nın dudaklarına... bence adriana nın dudaklar doğal kendi dudakları.. çünkü gülünce ince görünüyor.. normal poz verirken kalın.. nette başka fotolarına da baktım doğal diyorum son kararım buyrunnnnnnnnn

cnm ya bence yaptirio dudaklarini bikac siteye daha baktim yorumlar yaptigi yonunde hep. ama kendi dudaklari da cok ince deil o yuzden hos oluor sonuc.

link verebilior muyuz bilmiorm ama ekliyim umarim sorun olmaz :

http://news.makemeheal.com/celebrity-plastic-surgery/adriana-lima-lip-injections/

Ne yazıkki Donut ve Bambam'la aynı fikirdeyim. Bugüne dek Adri'nin dudaklarında veya vücudunda estetik olduğunu hiç düşünmemiştim ancak aşagida verecegim fotoğraflar fikrimi değiştirmeme sebep oldu :S buyrun:)

Yıl 2007 Adriana ve dudakları:

Dudakları yapıldıktan sonra:

ışte buda dudak konusuyla alakasız olsada bir diğer estetik operasyonu farkı farkedin :))

Ya ama cidden dudakları harika olmuş, ne diyim ki bunların gittiği estetisyenlerin sihirli değneği var heralde

Düzeltme: Sanırım sadece dudakları değil dudakları ve DıŞLERı yapildiktan sonra demeliydim:)

Son düzenleme:
ya kızlar parabunlarda,imkan bunlarda :))) onlar yaptırmayacaklarda ben mı yaptıracagım :)))
ama tebrık ettıgım konu su cok dogal ve yerli yerinde abartısız olcude yaptırıyorlar.

evet donutcum yaa para bunlarda hergün yaptirsalar yine koymaz:))) annemler yazlığa bi gitse ilk işim doktora koşup dudakları doldurtmak olacak:))) aysu baceoğlu gibi olursa diyede cokk korkuyorum of görücez bakalım:)))

gülünce ince duruyor dudakları öne doğru çıkarıp poz verince kalın... dolgu olmayadabilir...

canım dudak sırf dolgudan olusuyor demıyoruz zaten,ama kesınlıkle bir rotus var

gülünce ince duruyor dudakları öne doğru çıkarıp poz verince kalın... dolgu olmayadabilir...

canımcım bende kabullenmekte zorlanmıştım ama gülerkende olsa 2007 yakın cekim olan fotoya bak alt dudagının o senli ince olması mümkün değil dudakları cok ince degil elbette ancak %100 dolgu var.bilmiyorumkismile

Bu fotoda da gülümsemiş ama dudaklara dikkat gayet kalın hatta aşırı kalın:x

evt cnm benm dudaklarinda dislerinde ve goguslerinde operasyon var. zaten eski genclik donemine ait bi kac fotosunu gormustum o fotolardan da gayet rahat anlasilabilior. nette bulamadim ama TV de gormustum onunla ilgili bi program vardi. dudaklarinin simdiki fotolarinda bazinlarinda daha ince bazilarinda daha da kalin olmasi normal cunku indikce yaptirior o da sanirim megan gibi. ara ara daha kalin oluor. kendi dudaklari da cok ince olmadigindan o farki cok net gormuorz belki ama dolgu yaptirinca ekstra dolgun duruor şakkıdı ya ama cok basarili ne yaptirior acaba juvederm mi? keske boole olcagindan emin olabilsek cok doal duruor bence megandan daha basarili adrininki :bbo:

canım dudak sırf dolgudan olusuyor demıyoruz zaten,ama kesınlıkle bir rotus var

kesinlikle yaptirior bence de kizlar doktorlarin yorumlari var nette. bircok doktorda cok dolgun halini doal bulmuor asiriya kacior gibi yorumlar yapmislar hos bence doal duruor genede kizin yuzu kaldirio hos baya :)

Ben de Megan'ın ve Adriana'nın dudak dolgusunu çok beğendim...

meganın dudakları bana pek kalın gelmiyor canlar ...dudakları normale girer bence

dudak bu dur =)rosario dawson dudakları harika

Bence hiç hoş değil ya, bu tip dudakları hiç beğenmem. Bu arada Adriana'nın ilk hallerine bakınca BAKIM bi kadın için ne kadar önemli, kız köylü güzeli gibiymiş ne hale gelmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…