Dudak Dolgusu yaptıranlar

kalan ilaçla kontur yaptırsan keşke,benimde baya şişmişti ama 8 gün de geçti seninde geçicek ve sen o ilacı kullanmazsan haftaya atıcaklar o şişlikler inince farkı anlıycaksın tabiki hep böyle durmuycak bence ikinciyide enjekte ettir çünkü 1 aya falan o dolgunluk tatmin etmicektir seni ben kullan derim.

tatlım kontür nası yapiliyo bilmiyorum:x sorarım doktora cevabın için tesekkürler bende kullanmayı düsünüyorum

arkadaslar dudaklar dogru urun ve enjeksıyon mıktarıyla asla burna yapısmaz
sadece dolgunlugun dısında bıraz sıser o da 2 gune gecer
hangı teknıgı uyguluyor acaba bu hekımler merak edıyorum

kontur uygulaması 15-30 gunden once yapılmaz

benden başka gelmek isteyenler de vardı senle 2 kişi daha... rotuşa barı gelırız denk gelirse.. doktor her zaman yokmu orda.. zormu ulaşmak.. dudaklarına şok oldum.. bende hıç bu kadar sıslık olmamıstı 1 enjektoru hem alt hem ust dudaga yapmıstım.. sende alt dudakta varmı su anda dolgu... ben tırstım ya.. nasıl bu kadar şişmiş.. inince nasıl olcak çok merak ettım.. tekrar resim eklersen sevinirm canım.. gule gule kullan yenı dudaklarınıolumunekankayizsmile

tuonela onceki halını de koyabılır msısn dudaklarının

Ben bunu sevmıyorum işte...Mesajı anlayalım,anlamadıysak kesin yargı cumleleri ile yorum yapmayalım..

Burnuna yapısması bır tabir...oyle şiş ki dudakları uyurken burnuna kadar değdigini hissetmiş..

Dudak dolgusundaki tek teknoloji kullanılan madde..Gerisi hekimin el becerisi.Kimse gidip arka mahalle polıklınıgınde yaptırmıyor zaten.

Ya kimisinde de hic sişmiyor,supriz yani sonucu:))) Evet evet bızde gelelım :)

Son düzenleme:

Canım dedigim gibi ani bir karardı doktora vakti olan insanlar yetişebiliyor ancak çalışma saatleri benim gibi olanlar için zor :)) bu hafta p.tesi veya salı izin almaya calisicam bu sefer kesin yazicam söz:)) zaten 2.yi sıktırmaya acaip korkuyorum.. yine aynı reaksiyonu verirsem diye ve inanın kimsede böyle şişmiyor işte benim talihsizligim ve vücut yapim belkide sıkılan uyuşturucuya bu reaksiyonu göstermişimdir, su an ödemler dagiliyor şişlik tüm yüzüme yayildi allahtan dudaklarım indi sekil fena degil ancak sisler yanak bölgemde oldugundan suratım cok komik görünüyor:)) dudagım öyle şişmiştiki resmen çatlamış ve patlamış bir halde su an :) aksam eve gidince eski halimi ve su an ki komik halimi ekleyecegim gülmek serbest:))) Bu arada alt dudagıma minicik 2 yerden sıktı doktor enjektörün yarısı halen duruyor :S kalanını alt dudaga sıktırmak istiyorum ama arap gibi görünürüm diyede korkum var acıkcası:) boshayallersmile

not: halen gülemiyorum

Son düzenleme:
canım bugun nasıl hıssedıyorsun? daha ıyı mısın ?

Donutcum tesekkürler cok iyi hissediyorum bugün saclarımla yanaklarımı kamufle ederek işe geldim:)) annem ve babam ilk gece cok kızdılar ihtiyacın mı vardı vs vs diye deger miydi falan ama dünden beri onlarda halime acıdılarda babam ördek kızım diye sevmeye basladı:))) yani moralmanda ailemin yanımda olması iyi geldi surat asıp küsseler dudagımdan cok ona üzülecektim..su rötuş olayınıda bir atlatsaydım cok iyi olacaktı of ne zor işler bunlar olumunekankayizsmile

ona hıc suphem yok canım,zor işler evet :)
cevredıkler anlıyuor degıl mı,ah ıste benı en cok geren kısmı o kısmı :)))

ona hıc suphem yok canım,zor işler evet :)
cevredıkler anlıyuor degıl mı,ah ıste benı en cok geren kısmı o kısmı :)))

canım insanların operasyon gecirdigini anlamasından mı bahsettin? aslında tanımayanlar şişliği hayatta anlamaz, hatta 3 gün evden cıkmassan kimse fark etmez bile:)) bak ben burun operasyonuda geçirdim ve 2 hafta sonra bir süredir görmedigim arkadaslarım bile anlamadı yani dudakta anlaşılmama ihtimali cok daha yüksek endişen olmasın:) ama eger ailenin anlayısından bahsediyorsan elbette önemli bir destek oluyor moralman ama olmazsada olur sonucta biz kendimizi daha iyi hissetmek için kalkışıyoruz böyle şeylere:)) sende bir gelişme var mı ne zaman yaptirmayi düşünüyorsun? yolla artık kocişi:))kaydirigubbakcemile

ahhh bır gıtseeeee,cok ısrar edınce bu arkamdan bırsey cevırıyor dıye dusunecek bu seferde :)

olmadı acık acık bır kez daha soyleyecegım

ahhh bır gıtseeeee,cok ısrar edınce bu arkamdan bırsey cevırıyor dıye dusunecek bu seferde :)

olmadı acık acık bır kez daha soyleyecegım

söyle valla canım kızacak bişey yok de en fazla 2 gün sürer kızgınlıgı sonra o da begenir eminim:)))sempatiksalakcinni

ınınce sıslıkler cok guzel olucak bence dudakların tuonela... inmesini bekliyoruz hep birlikte...enjektorde kalan kısmı zıyan etme sakın.. doktor ne derse desın... zaten geçici dolgu bu.. inşallah beraber gıderız rotusa.. donut sen de gelguclubacismile

ay gelıcemmmmmmmmmmm gelmem mııııııııı haber verın yeter kı kızlar

Ya kızlar resmen psikolojik baskı altındayım..patronum kadın o da yıllar önce dudagına silikon yaptirmiş sonra kazitmiş vs simdi düzelttirmeye calisiyor az önce aradı abla tavsiyesi sakın yaptırma bak sakın vs diye.. üf ya altı üstü bir cc aglamak istiyorum neden herkes gibi normal bir sürec geciremedim ki.. illa bi yerim şişicek hastanelik olucam ya su an cevremdeki herkes kalan ccyi sıktırmama karşı doktorda dahil olmak üzere..

patronum p.tesi olmıycaktı erken randevu alıcaktım, şimdiden söyliyim kızlar yine bir gelişme olursa haber veririm haftaya pazartesi aksam saat 7.45 gibi doktorda olucam iş dolayısıyla ancak o saat uygun..ona göre ayarlayın konuşalım, bir gelişme olursa eğer erken yada gidememe gibi p.tesi sabahtan yazarım zaten foruma..ben riski göze alıcam sanırım siz ne diyorsunuz ?yardım edin kıslar yaa

Canımmmmmm silikonnnn baslı basınaaaa buyuk yanlıs !!! Yasaklandı gogus protezi harıcında bır yerde kullanılması !

Kalıcı olan dolguları bu yuzden tercıh etmıyoruz,kıvranıoruz ya hepberaber :) megan bıle kıvranıor,devamlı yenıletıor dudakları :)
kalıcı olanlar silikon degil onlar ama onlarda ılerde basımıza ıs cıkarabılır..o yuzden hepımızın cılesı :)

Ay lutfen balım ya sakin ol...kadının bahsettıgı sey ıle senın yaptırdıgın sey aynı sey degıl..Hatta ben cok ısterım bu gecıcı dolgu kalsın hıc gıtmesın,ama gıdıyor :) Su sıslıkler ınsın,dudakların bır duzelsın bak bu gunlere gulup gececeksın..ve iddia edıorum ılerde yenıleteceksın.Rahat ol tatlım :)

kıs sorun yeniletmek degilde sorun su şimdi yaptirma diyor ya büyük ihtimalle ertesi gün işe gelemiycem diye yaptirma diyordur.. yani bu bir emir aslında of ya karişmasın istiyorum kimse bana gelcen mi donut p.tesi:))seette gelcek moral olun bana hehehihoyyyt

7.45 fındıkzade oyle mı canım ? valla gelebılırım dur bakayım yarın kesın cevap vereyım sana :)

ben boyle patron gormedım..tam komedi ya..neden özel hayatın ıcın rapor vermek durumundasın onu cozemedım ben..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…