- 26 Haziran 2010
- 359
- 91
- 298
- Konu Sahibi emellce
-
- #1.121
kalan ilaçla kontur yaptırsan keşke,benimde baya şişmişti ama 8 gün de geçti seninde geçicek ve sen o ilacı kullanmazsan haftaya atıcaklar o şişlikler inince farkı anlıycaksın tabiki hep böyle durmuycak bence ikinciyide enjekte ettir çünkü 1 aya falan o dolgunluk tatmin etmicektir seni ben kullan derim.
selam kızlar:) neresinden baslasam bilemedim özellikle seertmececim senden özür diliyorum verdigim sözü tutamadım çünkü çok ani oldu, malum calistigim iş yerinden izin alamıyorum hitlerin kampı gibi:)) cumarteside dahil 7 de cıkıyorum hergün ben fındıkzadeye gidene kadarda doktor kapatmış oluyor ancak dün aksarayda halletmem gereken bir şirket işi için erken cıktım hadi dedim gün bugündür su dolguyu yaptirayım:)) arama imkanım olsa yine arayacaktım:s zaten rötüş içinde gidecegimden kontrole giderken kızlarıda toplar giderim bu sefer dedim.
evet dolgu yaptirdim doktor harika (zaten kendi doktorumdu) fiyat harika (sanırım 250 euro disariya göre cok ucuz) madde nette arastirdigim en iyi maddelerden biri puragen vs vs. elbette asiri korkum bide doktoru yakalayacagim diye koşturmacalarım sonunda son kararımı verdim ilk önce dudagın 4 yerinden uyuşturucu enjekte etti öyle cok korktugum gibi bir agrı yoktu.. zaten uyuşturucudan sonra dudagıma igne batişlarını bile hissetmedim, cok kalın dudaklarım yok ancak yarım cc sıktı onunla bile ilk gördüğüm görüntü harikaydı.. Gelin görünki herseyin bir riski varmış doktor beni şişecegim konusunda uyarmıştı ancak hassas bünyeli olunca sonuç herkesin beklediğinden fazla oldu, bildiginiz donald duck oldum kızlar sanırım durumu tanımlamak için başka söze gerek yok :) aksam saat 10 gibi artık dudaklarım kapanmıyordu, su bile içemez oldum öyle bir şişlik düşünün saat 8 30 da cektigim bir kaç foto var 10 civarı bu resimdekilerin 3 katı daha fazla şişmişti:)) resim ekleme konusundada kararsız kaldım açıkcası sizide etkilemek istemem ancak eminim kimsede böyle bir şişlik olmuyordur ne yazık ki ben aşırı talihsizim bu konularda:) dayanamayıp doktoru aradım korkudan dermakor 8 mg adlı bir iğne yaptir ödemi alır hemen dedi, o saatte biirde o halimle maske takıp özel hastaneye gittim :))) doktorda bana güldü sen aynı sebeple gelen -abartmıyorum- 150. vaka filansın dedisadece bölgesel allerji ve ödem 2 güne hiçbirseyin kalmaz dedi..fikir olsun diye 1 -2 resim ekleyecegim umarım rüyanıza girmem bugun artık fotoc ekmeyi biraktım şişler tüm yüzüme yayildi balon gibiyim:) lütfen biri bana bu şekilde kalmayacağımı söylesin:)) not: sadece yarım cc enjekte edildi tamamnını sıksa ne olurdum bilmem :) yarısını rötüş için doktor saklıyor:)) albümlere resim eklemek istemedim abuk subuk insanların gelipp aa ördek gibi olmuşsun yorumlarını hiç çekemiycem :))biliyorum zaten ne oldugumu ( buyrun size donald duck:)
arkadaslar dudaklar dogru urun ve enjeksıyon mıktarıyla asla burna yapısmaz
sadece dolgunlugun dısında bıraz sıser o da 2 gune gecer
hangı teknıgı uyguluyor acaba bu hekımler merak edıyorum
kontur uygulaması 15-30 gunden once yapılmaz
benden başka gelmek isteyenler de vardı senle 2 kişi daha... rotuşa barı gelırız denk gelirse.. doktor her zaman yokmu orda.. zormu ulaşmak.. dudaklarına şok oldum.. bende hıç bu kadar sıslık olmamıstı 1 enjektoru hem alt hem ust dudaga yapmıstım.. sende alt dudakta varmı su anda dolgu... ben tırstım ya.. nasıl bu kadar şişmiş.. inince nasıl olcak çok merak ettım.. tekrar resim eklersen sevinirm canım.. gule gule kullan yenı dudaklarınıolumunekankayizsmile
tatlım kontür nası yapiliyo bilmiyorum:x sorarım doktora cevabın için tesekkürler bende kullanmayı düsünüyorum
benden başka gelmek isteyenler de vardı senle 2 kişi daha... rotuşa barı gelırız denk gelirse.. doktor her zaman yokmu orda.. zormu ulaşmak.. dudaklarına şok oldum.. bende hıç bu kadar sıslık olmamıstı 1 enjektoru hem alt hem ust dudaga yapmıstım.. sende alt dudakta varmı su anda dolgu... ben tırstım ya.. nasıl bu kadar şişmiş.. inince nasıl olcak çok merak ettım.. tekrar resim eklersen sevinirm canım.. gule gule kullan yenı dudaklarınıolumunekankayizsmile
canım bugun nasıl hıssedıyorsun? daha ıyı mısın ?
ona hıc suphem yok canım,zor işler evet :)
cevredıkler anlıyuor degıl mı,ah ıste benı en cok geren kısmı o kısmı :)))
ahhh bır gıtseeeee,cok ısrar edınce bu arkamdan bırsey cevırıyor dıye dusunecek bu seferde :)
olmadı acık acık bır kez daha soyleyecegım
ınınce sıslıkler cok guzel olucak bence dudakların tuonela... inmesini bekliyoruz hep birlikte...enjektorde kalan kısmı zıyan etme sakın.. doktor ne derse desın... zaten geçici dolgu bu.. inşallah beraber gıderız rotusa.. donut sen de gelguclubacismile
Canımmmmmm silikonnnn baslı basınaaaa buyuk yanlıs !!! Yasaklandı gogus protezi harıcında bır yerde kullanılması !
Kalıcı olan dolguları bu yuzden tercıhetmıyoruz,silikon degil onlar ama onlarda ılerde basımıza ıs cıkarabılır..
Ay lutfen balım ya sakin ol...kadının bahsettıgı sey ıle senın yaptırdıgın sey aynı sey degıl..Hatta ben cok ısterım bu gecıcı dolgu kalsın hıc gıtmesın,ama gıdıyor :) Su sıslıkler ınsın,dudakların bır duzelsın bak bu gunlere gulup gececeksın..ve iddia edıorum ılerde yenıleteceksın.Rahat ol tatlım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?