selam kızlar:) fazla giremiyorum nete bu aralar gerci işteyken bakıyorum ama bişr yoğunluk ki sormayın.. 2 hafta oldu bir eve taşındık, üst katta aşırı problemli bi aile var 25 senedir kadını dövüyormuş adam her gece 8 de baslayıp gece yarılarına kadar süren bir kavga söz konusu babam dayanamadı burda oturulmaz dedi bugün yine taşınıyoruz:))) iyi alıştık valla, ben maddiyat ayarlıyım derken hep ekstra bişeyler cıkıyo:) bide bu güzellik ne zor şey ya dişlerimden bir tanesi sirayi hafif bozuyor dudaktan önce onuda mı yaptirsam diyorum:)) ay hengi birine yetişicez anlamadım ama dudakta kararlıyım insallah uygun zamanı bekliyorum:)))
kıs donut bu arada meganın dişleri sence yapma mı acaip beyaz ya o bakımdan:)) benimde beyaz ama bu kadar parlak durmuyo nedir sırrı yahu:) konu dışına cıktım affola öptüm hepinizi:)
not: Findikzadede Sadullah Bey 450 gibi bir fiyata yapacak puragen isimli dolgu çift h.asit içerip daha uzun kalıyormuş vs vs, onun dışında sordugum tüm doktorlar 600 den asagı fiyat vermedi, bende bikaç ay kalacak birsey için ne kadar ucuz o kadar iyidir:)
PermaLip™ is made of a soft, solid silicone elastomer using an injection molding process to produce a naturally contoured implant with a smooth, non-porous surface. The implant cannot rupture or deflate, and may be removed at any time. PermaLip™ is the answer.
şu silikon midemi bulandırdı biraz canım ?
donutcum silikon sıvı silikon degil o nedenle endişelenmiyorum, madde silikon aynen gögüse konulan silikonlar gibi yani vücuda sıkılan birsey degilsempatiksalakcinni
donutcum silikon sıvı silikon degil o nedenle endişelenmiyorum, madde silikon aynen gögüse konulan silikonlar gibi yani vücuda sıkılan birsey degilsempatiksalakcinni
Arkadaşlar, üst dudağımdan sıkayetciyim ve dolgu yaptırmayı düşünüyorum,
ancak:
*gerçekten etkili mi? talebi karsılıyor mu?
*vucutdan alınan kalojen dolgu mu yoksa dışardan enjekte mi mantıklı?
*ömrü ne kadar oluyor?
*cok acıyor mu?
*doğal duruyor mu?
*zararları var mı?
bilmek istiyorum...
TEŞEKKÜRLER
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?