Dudak Dolgusu yaptıranlar

valla canım hayat böle işte herkes herşeye karişma hakkını kendinde görrüyor iyi niyetle bile olsa.. evet kıs 7.45 gibi fındıkzadede olcam sende yarın bişey söylersin görüşmüş oluruz:) zaten saat değişirse ben size erkenden bildiricem:)

tamam saat gayet mantıklı duruyor,yarın bır muzakere edeyım,yuzde 90 ben gelıorum canım.

sen pek mevzu etme bunu bence,olmadı rapor alırsın.yapacak bırsey yok yani,ne densiz mudurun varmıs yahu :)

tamam saat gayet mantıklı duruyor,yarın bır muzakere edeyım,yuzde 90 ben gelıorum canım.

sen pek mevzu etme bunu bence,olmadı rapor alırsın.yapacak bırsey yok yani,ne densiz mudurun varmıs yahu :)

oleyy:)) ya bide sey var tabiiödem alıcı iğnemi önceden yaptirsam mı napsam acaba 2.seferdede aynı reaksiyonu gösterecek miyim çok merak ediyorum:Saruboceq:

aaa onu dr a sor sen bır ıstersen .ya burada şişlikler ınmeden neyı anlayacakta rotus yapacak dr ben onu anlamadım

aaa onu dr a sor sen bır ıstersen .ya burada şişlikler ınmeden neyı anlayacakta rotus yapacak dr ben onu anlamadım

kız zaten şişlikler baya indi inan su an kendi dudagımdan farklı ne yapildi anlamıyorum şişlikler yanaklarımda kaldı bir tek, makinamıda iş yerinde biraktım cekemedim foto bu aksam ama bakayım eski fotolara varsa eski halimide ekleyeyim:) :sinifsinif:bu arada dolgu maddesi en fazla 10 gün duruyormuş o yüzden 1 haftayı cok fazla geçirmek istemiyorum, zaten allerjik bir tipim bide mikrop kapmıyım beklemiş maddeden

hımm anladım,eee super o zaman..yanaklarında ıner bence bır ıkı gune o zaman :)
uzulecek bırseyımız kalmadı oyleyse :)

canım bana bıraz musade ugrarım arada,yarında yıne teyıtlesırız :)

tuonelam cnm benm cok cok gecmis olsun konusamadik cok zmnim hic olmuo simdi bi aralik buldum. umarim hemen iner sislerin ve diledigin duduslara kavusursun. uzulme morelini bozma olabilir boole seyler.

kizlar bu arada ben de bugun doktorumla gorustum ve buyuk ihtimalle tam dolgudan vazgectim hatta ihtimal deil direk vazgectim :) surat yapim ile ilgili konustuk ve benm yuzume,dis ve dudak yapima gore dolgu ile yapilinca cikik duracagini soyledi ve yapmak istemedi. ileriye cikik durucaktir bence degmez dedi.

ameliyat olaylari ile ilgili nasil olur die de konustuk. kesi ile olabilir dedi ama dudagin hic yok deil deger mi die sorarsan ille de bence gerek yok seklinde soyledi ona da yanasmadi pek.
bayiliorm acik sozlulugune nese kendisini tekrar takdir ettim bunu da yazasim geldi.

dudak yapim ile ilgili soyle dedi alt dudakta sorun yok zaten ustte normal dururken eksiklik yok ama konusurken biraz eksiklik goruorm dedi.

ben M kisminin acisini asagi dooru goruorm rahatsiz oluorm ondan bunu soyledim. cok asagida olmadigini soyledi ama dudak yapimdan dolayi oldugunu soyledi yani benm dudagim yanlara dooru incelen bi yapida sanirim meganin orj haline benzio incelio yanlarda ama ust ondan ince olabilir. nese iste o yuzden rahatsiz oluorsundur dedi.

ben acikcasi bu sekli seviorm tam yuvarlak bi ust dudak istemiorm zaten cok da angelina gibi dudak da istemiorm cok seviorm ama ben kendimde rahat edemem bende de doal durmaz die dusunuorm yuzum cok ince zayif abes durabilir die.

neyse uzatiorm azcik ama sizlerle paylasmak istedim. zaten doktorum da kalin dudaga sicak bakmior bende. hem fikiriz yani.

cozum olarak ben o zmn ust dudagim icin kucuk bi kontur belirleme istedim yani dudak kalemi kullanmama gerek kalmicak gecici bise. alta ellenmeden. ona karar verdik ben bu sekilde sordum o da olur dedi. seni tatmin eder dedi. cok kucuk bi deisim istiorm cunku sanirim cok buyuk bi deisime hazir deilim. bu kontur isi cok kafama yatti.

teosyal kullanior. tuonelacim senin madde dimi bu?

durum bu sekilde sizle paylasmak istedim. OK deseydim hemen yapicakti ama dusunmek istedim bi esime soylemek icin :) bir de cok siser mi ilk gun die endise ettim kimseye demeden sis bi anda kimse gormesin die. neyse bu sekilde belki yaptiricam kafama yatti ama teosyal ile ilgili sormak istemistim sizlere :))

Son düzenleme:
Bambamcım gunaydın,dr unun yaklasımı cok hosuma gıttı.Şanslıyım kı benımde boyle bı dr um var,yakısmazsa yakısmaz dıye pat dıye soyluyor :)

Valla seninkide sısebılır ama gecıcı bu sıslıkler..gul ve dıken mısalı..ıstıyorsak risk alacagız maalesef..

senın bu karar asamasında oldugun dolgu da gecıcı bır madde ile mi yapılacak canım ?

ay birde bambamcım gozunu seveyım azıcık bosluk falan bırak yazarken,gözüm yoruldu okurken :))))))

Merhaba herkese,

Konuyu uzun süredir takip ediyorum. Bana fikir anlamında çok yardımcı oldu burası. Önümüzdeki cumartesi doktor Barış Çakır ile randevum var Memorial Hastanesinde.teosyal kiss kullanıyormuş, fiyatı da bana cazip geldi. Ünlü ve güvenilir bir doktor olması beni güvende hissettiriyor şimdilik ama henüz tanışmadık. Dudağımda çok problemim yok,orta dolgunlukta bir dudağım var. Ancak doyumsuzuz çoğumuz:) Daha dolgun dudaklar istiyorum. Barış Çakır'a dudak dolgusu yaptıran ya da yaptırmış olanı tanıyan arkadaşlar var mı aranızda? Ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi almak istedim.

Sevgileropuyorumnanaktan

ay cnm benm cok pardon tamam bosluk veririm dun gece cok acele yazdim ben de o kdr yazdigimin bile farkina varmamisim gece gece nese

cnm soole dolgu gecici 8 ay fln civarinda kalir dedi kisiye gore deisio tabi onu da soyledi. ama ortalama oole biseymis eh tabi ilk gunden itibaren azalarak yok olucak.

zaten azicik bise yapilcak yani gitmeden TR den zmn bulursam uuricam. tek korkum cok siser mi benm de. cunku buradan tatile gidicem viyanaya annemler de bizi ugurlarken sis dudakla kalmiyim

nese sisler en cok 1-2 gun suruor en azindan deil mi? gidince gene sorucam doktoruma.

evt donutcim doktorum cok acik sozlu o yuzden her konuda cok guveniorm ona. para alicam die hop yapalim deil. dogallik anlayisimizin da uyustugunu dusunuorm. alkisalkisalkis

zaten burnumu ameliyat eden doktorum. annem bile memnun ise benm burnumda ona guvenebilirim hic gerek gormuordu istemiordu annem de esim de ama sonradan ikisi de aa ii oldu dediler hatta annem ben de yaptirsam dedi hahah.

nese eger yaptirirsam foto eklerim buraya.

dudak ve dis yapimdan dolayi tam dolgu gibi dolgu yapilirsa cikik dururmus ben de iste ay ii ki bu sekilde soyledi gidip baska bi yerde israr edip yaptirsaydim demek begenmicektim. :1shok:

donutcim cnm sen de sanslisin doktoruna guveniorsun bence cok onemli bi durum :)

eger dedigim gibi yaptirirsam bilgi vericem sizlere ama benmki belirgin bi dolgu olmicak kizlar hatta sadece kontur. o da dudak kalemi derdinden kurtulmam icin

Canım Adriana Lima ve Angelina Jolie heykelleri ile ünlü Barış Çakır :)

Ben Memorialı aradıgımda bana dedıklerı su oldu,Barış Beyden randevu alırsınız ama sizi bilmemne ünitesine gonderir,dolguyu kendi yapmıyor.bende şoklanmıs vazıyette vazgectım :) Maceram bu sekıldeydı yani :) Buarada bilmemne ünitesi dedim cunku unitenin ismini hatırlamıorum :)

cnm benm baris cakir bilindik unlu bi doktor ama ben detayini bilmiorm arkadaslar yazar sana. benm doktorun dedigi birseyi soylemek istedim sana. eger dudagin bir kisinin guzel dolgun ise yani hic olmayan bir dudak deil sekli guzel ise dolgu o zmn guzel olur daha dolgunlastirior dedi. yoksa olmayan bir dudaga dolgu hos olmuor dedi. sanslisin yani cnmcm :) bir de agiz dis yapisi one dooru durup durmamasi da bir faktor. simdiden bol sans cnm sana :hulya:

ay aslında bana da gereken boyle bir hat,bende hafif kalkık bir hatlandırma ıstıyorum..o da kalıcı olsun ıstıorum,bunu da soracagım bambamcım.

valla benc senınkı tueonla kadar sısmez,onun tum dudaga uygulandı,daha fazla delik ve daha fazla iğne deligi :)

ben de gelmek ıstıyorm.. buyuk ıhtımal gelıcem... bı bakayım bende haber verırım yarın net olarak.. sılıkonla kıyaslama bu gecıcı dolgu.. daha uzun sure dayansın ıstıyosan kullnmalısın gerıde kalanı da.. bısuru para verdın.. doktora patrona hava hos tabıı

ay cnm benm cok saol cvbin icin bana da oole gelior ya. cunku sadece uste bi hat yapicak o kdr. ay heycanli karar vermeye calisiorm :) ya kalici cozum keske olsa ama ilk basta kalici cozum bile olsa bence bi gecici ile denemek lazim gormek acisindan. ilk asama bu sonra memnun kalirsam kalici bisi icin delirmeye baslayabilirim cunku hep yazisiorz burada ya surekli tekrarlatma cok imkansiz CADIARZU

Merhaba tekrar,
Sonuçları burada foto ile paylaşırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar öncesi ve sonrası gibi. Ben kontr degılde daha çok hatsız şişik dudak sevıyorum. Şu resimdekini örnek olarak götürücem Barış Çakır'a. Ayrıca asistanını aradığımda randevu almak için, uygulamayı başkasının yapacağı ile ilgili bir bilgi iletmedi banaCADIARZU. Öyle bir durum söz konusu olmaz umarım..Kızlar sizce resimdeki dudak nasıl. Abartı olmasından da korkuyorum çünkü 24 temmuzda düğünüm var:Saruboceq:

Eklentiler

• $photo1.webp
    2,4 KB · Görüntüleme: 147

Canım merhaba .Resimlerini gördüm ve üzüldüm geçmiş olsun .Benden sana naçizane bir abla tavsiyesi kalan enjeksiyonu sakın yaptırma.Çünkü gene reaksiyon oluşacaktır.Demek ki bu maddeye karşı bir allerjin var.Marka önemli değil neticede içerikleri aynı sadece molekül yapıları farklı .Hala enjekte ettirmek istemeni aklım mantığım almıyor.Sana bir dost bir abla tavsiyesi yaptırma .Bu konularda bir hayli tecrübeliyim canım .Risk alma derim .Yüz senin yüzün ama lütfen dikkat et .Zaten doktorunda karşı çıkmış.Çok haklı .

rosenoirecim yazdıkların cok mantıklı ancak cok üzülüyorum su an, büyük bir hevesle yaptirdim hatta maddi imkanlarımı zorlayarak resmen içim acıyor ve su an dudagım hiç yapilmamış gibi geliyor bana( sanki yarım cc bile eklenmedi sabahları hafif bir şişlik var gerisi resmen hikaye.. kalan cc sıkılsa en azından istedigim dolgunluk olur hevesimi alırım diyorum.. birde kafamı karistiran birsey var neden sadece üst dudagım şişti alta hiçbirsey olmadı? of allahım napicam ben evet tekrar risk almaktan cok korkuyorum daha yanaklarımdaki şişlikler geçmedi ama halen kalanınında yapilmasını istiyorum( ikinci sefer aynı reaksiyonu kesin gösterir miyim sence?senağlama

resımdekı dudak super.. ornek olarak gosterılebılır doktora.

tuonela pazartesı sabah 7 45 te ben de gelıyorm senle.. yaptır bence kalanı.. pişman olursun. şişerse şissin. inecek nasıl olsa zamanla şişlikler

Canım muhakkak ki çok iyi niyetle yazmışsın ama tuonela niçin tekrar risk alsın.Kararı kendisi ve en önemlisi doktoru versin bence.Eğer tekrar şişme olasılığı büyükse doktor bu konuda onu bilgilendirecektir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…