7.45 fındıkzade oyle mı canım ? valla gelebılırım dur bakayım yarın kesın cevap vereyım sana :)
ben boyle patron gormedım..tam komedi ya..neden özel hayatın ıcın rapor vermek durumundasın onu cozemedım ben..
tamam saat gayet mantıklı duruyor,yarın bır muzakere edeyım,yuzde 90 ben gelıorum canım.
sen pek mevzu etme bunu bence,olmadı rapor alırsın.yapacak bırsey yok yani,ne densiz mudurun varmıs yahu :)
aaa onu dr a sor sen bır ıstersen .ya burada şişlikler ınmeden neyı anlayacakta rotus yapacak dr ben onu anlamadım
Bambamcım gunaydın,dr unun yaklasımı cok hosuma gıttı.Şanslıyım kı benımde boyle bı dr um var,yakısmazsa yakısmaz dıye pat dıye soyluyor :)
Valla seninkide sısebılır ama gecıcı bu sıslıkler..gul ve dıken mısalı..ıstıyorsak risk alacagız maalesef..
senın bu karar asamasında oldugun dolgu da gecıcı bır madde ile mi yapılacak canım ?
ay birde bambamcım gozunu seveyım azıcık bosluk falan bırak yazarken,gözüm yoruldu okurken :))))))
Merhaba herkese,
Konuyu uzun süredir takip ediyorum. Bana fikir anlamında çok yardımcı oldu burası. Önümüzdeki cumartesi doktor Barış Çakır ile randevum var Memorial Hastanesinde.teosyal kiss kullanıyormuş, fiyatı da bana cazip geldi. Ünlü ve güvenilir bir doktor olması beni güvende hissettiriyor şimdilik ama henüz tanışmadık. Dudağımda çok problemim yok,orta dolgunlukta bir dudağım var. Ancak doyumsuzuz çoğumuz:) Daha dolgun dudaklar istiyorum. Barış Çakır'a dudak dolgusu yaptıran ya da yaptırmış olanı tanıyan arkadaşlar var mı aranızda? Ne düşünüyorsunuz? Fikirlerinizi almak istedim.
Sevgileropuyorumnanaktan
ay cnm benm cok pardontamam bosluk veririm dun gece cok acele yazdim ben de o kdr yazdigimin bile farkina varmamisim gece gece nese
cnm soole dolgu gecici 8 ay fln civarinda kalir dedi kisiye gore deisio tabi onu da soyledi. ama ortalama oole biseymis eh tabi ilk gunden itibaren azalarak yok olucak.
zaten azicik bise yapilcak yani gitmeden TR den zmn bulursam uuricam. tek korkum cok siser mi benm de. cunku buradan tatile gidicem viyanaya annemler de bizi ugurlarken sis dudakla kalmiyim
nese sisler en cok 1-2 gun suruor en azindan deil mi? gidince gene sorucam doktoruma.
evt donutcim doktorum cok acik sozlu o yuzden her konuda cok guveniorm ona. para alicam die hop yapalim deil. dogallik anlayisimizin da uyustugunu dusunuorm. alkisalkisalkis
zaten burnumu ameliyat eden doktorum. annem bile memnun ise benm burnumda ona guvenebilirim hic gerek gormuordu istemiordu annem de esim de ama sonradan ikisi de aa ii oldu dediler hatta annem ben de yaptirsam dedi hahah.
nese eger yaptirirsam foto eklerim buraya.
dudak ve dis yapimdan dolayi tam dolgu gibi dolgu yapilirsa cikik dururmus ben de iste ay ii ki bu sekilde soyledi gidip baska bi yerde israr edip yaptirsaydim demek begenmicektim. :1shok:
donutcim cnm sen de sanslisin doktoruna guveniorsun bence cok onemli bi durum :)
eger dedigim gibi yaptirirsam bilgi vericem sizlere ama benmki belirgin bi dolgu olmicak kizlar hatta sadece kontur. o da dudak kalemi derdinden kurtulmam icin
ay aslında bana da gereken boyle bir hat,bende hafif kalkık bir hatlandırma ıstıyorum..o da kalıcı olsun ıstıorum,bunu da soracagım bambamcım.
valla benc senınkı tueonla kadar sısmez,onun tum dudaga uygulandı,daha fazla delik ve daha fazla iğne deligi :)
Ya kızlar resmen psikolojik baskı altındayım..patronum kadın o da yıllar önce dudagına silikon yaptirmiş sonra kazitmiş vs simdi düzelttirmeye calisiyor az önce aradı abla tavsiyesi sakın yaptırma bak sakın vs diye.. üf ya altı üstü bir cc aglamak istiyorum neden herkes gibi normal bir sürec geciremedim ki.. illa bi yerim şişicek hastanelik olucam yasu an cevremdeki herkes kalan ccyi sıktırmama karşı doktorda dahil olmak üzere..
patronum p.tesi olmıycaktı erken randevu alıcaktım, şimdiden söyliyim kızlar yine bir gelişme olursa haber veririm haftaya pazartesi aksam saat 7.45 gibi doktorda olucam iş dolayısıyla ancak o saat uygun..ona göre ayarlayın konuşalım, bir gelişme olursa eğer erken yada gidememe gibi p.tesi sabahtan yazarım zaten foruma..ben riski göze alıcam sanırım siz ne diyorsunuz ?yardım edin kıslar yaa
Canım merhaba .Resimlerini gördüm ve üzüldüm geçmiş olsun .Benden sana naçizane bir abla tavsiyesi kalan enjeksiyonu sakın yaptırma.Çünkü gene reaksiyon oluşacaktır.Demek ki bu maddeye karşı bir allerjin var.Marka önemli değil neticede içerikleri aynı sadece molekül yapıları farklı .Hala enjekte ettirmek istemeni aklım mantığım almıyor.Sana bir dost bir abla tavsiyesi yaptırma .Bu konularda bir hayli tecrübeliyim canım .Risk alma derim .Yüz senin yüzün ama lütfen dikkat et .Zaten doktorunda karşı çıkmış.Çok haklı .
Merhaba tekrar,
Sonuçları burada foto ile paylaşırsanız çok mutlu olurum arkadaşlar öncesi ve sonrası gibi. Ben kontr degılde daha çok hatsız şişik dudak sevıyorum. Şu resimdekini örnek olarak götürücem Barış Çakır'a. Ayrıca asistanını aradığımda randevu almak için, uygulamayı başkasının yapacağı ile ilgili bir bilgi iletmedi banaCADIARZU. Öyle bir durum söz konusu olmaz umarım..Kızlar sizce resimdeki dudak nasıl. Abartı olmasından da korkuyorum çünkü 24 temmuzda düğünüm var:Saruboceq:
Canım muhakkak ki çok iyi niyetle yazmışsın ama tuonela niçin tekrar risk alsın.Kararı kendisi ve en önemlisi doktoru versin bence.Eğer tekrar şişme olasılığı büyükse doktor bu konuda onu bilgilendirecektir.resımdekı dudak super.. ornek olarak gosterılebılır doktora.
tuonela pazartesı sabah 7 45 te ben de gelıyorm senle.. yaptır bence kalanı.. pişman olursun. şişerse şissin. inecek nasıl olsa zamanla şişlikler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?