Dudak Dolgusu yaptıranlar

bende kalıcı istiyorum donutcum ama karar vermek öyle zor ki aquamid istiyorum ama ya topaklanma yaparsa diye korkuyorum

bende ılerde sorun cıkarırmı dıye korkuyorum aynen senın gıbı canım.aslında ben ust dudak kontorume ıstıyorum kalıcıyı

ya kontüre degilde normal yaptırsak heryerine ama gel gör ki kesin beni bulur topaklanır şişer of

ay hıc bılmıorum ama ıcımden de aklımdan gecen aquamid..ama dr kesınkez karsı..

Diğer Dolgu Maddeleri:

Yüze ve vücudun diğer yerlerine enjekte edilen 150 kadar yabancı madde vardır. Bu maddelerin kalıcı tip de olanları özellikle tehlike yaratmaktadır. Bu tip maddelerin kullanımı oldukça risklidir ve yanlış uygulamalar sonucu kalıcı deformitelere yol açmaktadırlar. Aynı zamanda bu tip maddelerin enjekte edilen yerde “granülom” denen yabancı cisim reaksiyonu oluşturma ihtimalleri yüksektir ve tedavileri çok güçtür. Diğer katı formdaki dolgular ise enjektörle değil ufak bir ameliyatla yerleştirilen malzemelerdir. Alloderm insan derisinden elde edilir. Konulduktan sonra 1 yıl içinde eriyerek kaybolur. Gortex denilen malzeme ise kalıcıdır. Dudak kenarlarından yapılan küçük kesilerden dudak içine yerleştirilir. Konulduğu şekilde kalır ve şeklini muhafaza eder. Sakıncası ise zamanla dudağı delerek dışarı çıkabilmesidir. Bu maddelerde uzun süre sonra problem çıkarma ihtimallerinden dolayı çok tercih edilmemektedirler.

Bu çeşitli maddelerin komplikasyonları plastik cerrahi bilimsel toplantılarında örneklerle dile getirilmektedir. Çok belirgin olmayan komplikasyonlar da ise bu yabancı maddelerin dokularımıza ne kadar zarar verdiği bilinmemektedir ve dolayısıyla kullanımları tavsiye edilmemektedir.

amanin kalicidan iice korktum ben herhalde dusunmicem hic. sanirim kalici bise diyince gene en iisi kesi yontemi o da hafif bi degisim yapio herkesi tatmin etmio sanirim. ay dudak ne sinir bozucu bisi ama ya uhm:

amanin kalicidan iice korktum ben herhalde dusunmicem hic. sanirim kalici bise diyince gene en iisi kesi yontemi o da hafif bi degisim yapio herkesi tatmin etmio sanirim. ay dudak ne sinir bozucu bisi ama ya uhm:

evet tatlım ya nedir bu dudaklardan cektigimiz:))) eminim tüm firmalar bişi bulucaz kalıcı ve risksiz olacak diye haril haril calisiyordur haha :)

evet tatlım ya nedir bu dudaklardan cektigimiz:))) eminim tüm firmalar bişi bulucaz kalıcı ve risksiz olacak diye haril haril calisiyordur haha :)

ahaha kesinlikle ya ilk bulan baya bi kar edicek kaydirigubbakcemile3

kızlar tecrübelrinize dayanarak bişey danışmak istiyorum , sizce en güvenilir dolgu yöntemi hangisi ... benim istediğim sadece üst dudagın kontürünün biraz daha belirgin olması .. alt dudagım iyi .. dolayısyla istedğim öyle aman aman bir dolgunluk degil .. sizce ne kullanmalıyım ? birde beren saat sanki üst dudagına dolgu yaptırmış gibi geldi .. yani bayadır var ama dizinin ilk bölümlerine göre üst dudagı daha dolgun ve belirign ? başka fark eden var mı bunu .?. cok güzel duruyor dudakları bu arada onun, dolgu varsa da cok dogal valla ..

ah cnm benm ayni seyi istiorz senle. ben de sadece ust dudagin konturunun belirginlesmesini istiorm hatta berenin dudaklarina bayiliorm. angelina yerine o kadar dongunluk cok doal ve tam. ben gecen gun yaptiricaktim sadece kontur teosyal ile. son anda vazgectim ama simdi keske bi deneseydim diorm. ertesi sabah fln yola cikicaktim bisey olur siserse die cesaret edemedim. hos doktorum da kesi ile daha doal gorunum olacagini soyledi cok yanasmadi dolguya. ama gecici sonucta denetebilirdim nese
tuonela puragen ile yaptirdi cok hos oldu. juvederm de ii bir madde saniirm. gene en iisini doktor bilir tabi ve dier arklar daha tecrubeli yazacaktir. yazdiklarini okuyuncca cvp veresim geldi ayni seyi istiorz die kaydirigubbakcemile2 of ust icin azicik bi doal dolgunluk :asigim:

Son düzenleme:

evet canım aynen .. köfte dudak olmak istemiorum sadece dogal dolgunlukk a.s :Saruboceq:
sen olurda yaptırırsan ve tecrübeni paylaşırsan cok sevinirm , tabii bende aynı sekilde .. önce iice bi arastırım diorum ..

sevgiler ..

bu arada istanbul da teosyal uygulayan güvenilir bir merkez biliyormusunz ?
bu arada bambam2 bana aşagı yukarı bi fiyat verebilirmsn canım :1rolleyes: ayy heycan yaptım şimdi ..

valla kızlar benımde derdım dolgunluk degıl..hatta benım dudaklarım ınce degıl..sadece ust dudakta hafıf bır belırgınlık ıstıorum.onu da acıkcası kalıcı dolgu ıle yaptırmak ıstıorum..ugrasmak ıstemıorum..

kendım bızzat koydum o zararı yazısını ama sanıırm ben bır gecıcıden sonra kalıcı dusunebılırım

tuonela resım eklıcektın... nasıl dudaklarından memnunmusun

sonunda güçlerimizi birleştirip tamamen kalıcı bişeyi bence biz yaratıcaz :dance:
bigün hepimiz bi araya gelip proje yapalım bence hahahahahahah :)))) eminimki bişeler çıkarırız :)

canım ekle evet ay ne olur bu kez ısıklı ortam olsun :)))

bakalım gıdısat,yıkım ne yonde olacak canım.geriye kalan olacak mı acaba

yook be cnm en son yüklediğim gibi hala hatta dün doktordaydım yani bekledimiz gibi diil evet ama sonuçta içine dolgu maddesi koymadık cerrahi yaptık.eski resimlere baktı evet artık dudak var ama tabi bekledimiz gibi diil dedi dudağımın pembesi war artık evet bende hissediorum sanada önceden dediğim gibi ben dolgun olsun istiodum cnm öle bi dolgunluk yok ama dudağımda çizgi gibi diil eskiye göre. şey dedi işte bi kere daha yağ yaparız dedi ama bende istemiorum sonuçta kalmıo dedim önvceden sadece 1 yerden verebilioduk yağı şimdi cerrahi olduu için kanallar açtık oralardan 4-5 yerden enjekte edebilcez bölelikle kalıcılığı fazlalaşcak dedi ama içimden gelmio açıkçası. %10 u bile kalsa kar bizim için dedi ama nebilim zaten yaptırmak için çok erken daha dedi biraz zaman geçmesi gerekio dedi dikişlerin daha çok yeni dedi. bakalım aklıma eserse gene biraz zaman sora belki ama şimdilik düşünmüorum cnm. dolgular desen zaten kalmıo onu hiç düşünmüorum bilmiorum burnuma ufak bişe düşünüorum ozaman dedi onu yaparken dudanada koyarım ben bişe dedi bakalım :))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…