Diğer Dolgu Maddeleri:
Yüze ve vücudun diğer yerlerine enjekte edilen 150 kadar yabancı madde vardır. Bu maddelerin kalıcı tip de olanları özellikle tehlike yaratmaktadır. Bu tip maddelerin kullanımı oldukça risklidir ve yanlış uygulamalar sonucu kalıcı deformitelere yol açmaktadırlar. Aynı zamanda bu tip maddelerin enjekte edilen yerde “granülom” denen yabancı cisim reaksiyonu oluşturma ihtimalleri yüksektir ve tedavileri çok güçtür. Diğer katı formdaki dolgular ise enjektörle değil ufak bir ameliyatla yerleştirilen malzemelerdir. Alloderm insan derisinden elde edilir. Konulduktan sonra 1 yıl içinde eriyerek kaybolur. Gortex denilen malzeme ise kalıcıdır. Dudak kenarlarından yapılan küçük kesilerden dudak içine yerleştirilir. Konulduğu şekilde kalır ve şeklini muhafaza eder. Sakıncası ise zamanla dudağı delerek dışarı çıkabilmesidir. Bu maddelerde uzun süre sonra problem çıkarma ihtimallerinden dolayı çok tercih edilmemektedirler.
Bu çeşitli maddelerin komplikasyonları plastik cerrahi bilimsel toplantılarında örneklerle dile getirilmektedir. Çok belirgin olmayan komplikasyonlar da ise bu yabancı maddelerin dokularımıza ne kadar zarar verdiği bilinmemektedir ve dolayısıyla kullanımları tavsiye edilmemektedir.
amanin kalicidan iice korktum ben herhalde dusunmicem hic. sanirim kalici bise diyince gene en iisi kesi yontemi o da hafif bi degisim yapio herkesi tatmin etmio sanirim. ay dudak ne sinir bozucu bisi ama yauhm:
evet tatlım ya nedir bu dudaklardan cektigimiz:))) eminim tüm firmalar bişi bulucaz kalıcı ve risksiz olacak diye haril haril calisiyordur haha :)
kızlar tecrübelrinize dayanarak bişey danışmak istiyorum , sizce en güvenilir dolgu yöntemi hangisi ... benim istediğim sadece üst dudagın kontürünün biraz daha belirgin olması .. alt dudagım iyi .. dolayısyla istedğim öyle aman aman bir dolgunluk degil .. sizce ne kullanmalıyım ? birde beren saat sanki üst dudagına dolgu yaptırmış gibi geldi .. yani bayadır var ama dizinin ilk bölümlerine göre üst dudagı daha dolgun ve belirign ? başka fark eden var mı bunu .?. cok güzel duruyor dudakları bu arada onun, dolgu varsa da cok dogal valla ..
ah cnm benm ayni seyi istiorz senle. ben de sadece ust dudagin konturunun belirginlesmesini istiorm hatta berenin dudaklarina bayiliorm. angelina yerine o kadar dongunluk cok doal ve tam. ben gecen gun yaptiricaktim sadece kontur teosyal ile. son anda vazgectim ama simdi keske bi deneseydim diorm. ertesi sabah fln yola cikicaktim bisey olur siserse die cesaret edemedim. hos doktorum da kesi ile daha doal gorunum olacagini soyledi cok yanasmadi dolguya. ama gecici sonucta denetebilirdim nese
tuonela puragen ile yaptirdi cok hos oldu. juvederm de ii bir madde saniirm. gene en iisini doktor bilir tabi ve dier arklar daha tecrubeli yazacaktir. yazdiklarini okuyuncca cvp veresim geldi ayni seyi istiorz die kaydirigubbakcemile2 of ust icin azicik bi doal dolgunluk :asigim:
tuonela resım eklıcektın... nasıl dudaklarından memnunmusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?