cnm benm , doktorum serhat tuncer. burun ameliyatimi da o yapmisti. ona guveniorm ben kendi adima konusuorm tamamen. guzel olmicak birsey ise dan dan soyluor valla yapmam diebilior benm fikrim hep bunnar tabi gene. benm onunla doallik anlayisim da uyuyor die dusunuorm. ona gittim fikir almak icin dudak ile ilgili 2 sefer gorustuk iste. 2. de hatta kontur yapicaktik hazirladi herseyi son anda vazgectik beraber karar alip. ust dudagin yanlarina bakti iice inceldigini gordu ilk seferde makyaj vardi incelememisti. bu sekilde. nisantasinda yeri cnm allianoi yerin adi. bir ortodontist ile ortak bi yer sanirim. 2 kismi var yani. bu sekilde cnmcm.olumunekankayizsmile
anladım once randevu alıyoruz o zaman,ilk gorusme icinde vizite ucreti alınıyor mu canım ?
alınıyorsa nasıl ucreti?
long time liner bu işte super ama fıyatlar baya ucuk canım.ama acıkcası pembe kalemle kontor cekılmıs gıbı duracagına para bayılıp rısk almamayı tercıh ederım ben.
ama o son care :) once dolgu olayına gırmek ıstıyorum bılıyorsun :) bak bakalım var mı foton canım ?
Canım çoook güzel olmuş.Zaten resmini görmüştüm sen gerçekten satandart üstü bir güzelsin .Bu dolgu birkaç ay gidecektir. Sonra gene isteyeceksin :)))İnşallah bir daha problem yaşamazsın güzel kızım .kızlar ben geldim:) Hiç inat etmedim doktorum dolgunun tamamını sıkmayı uygun görmedi minik bir kaç rötüş yaptı, hatta uyuşturmadan yaptirdim desem bilmem cesaretimi tebrik eder misiniz:))) benim için ne kadar az ilaç o kadar az risk:))) destek olan yorum yapan herkese cok tesekkürler! az önce cektigim resimler:) dudagımı neden kapatmadıgıma gelince hem aciyor birbirine degince yapiş
iyor sanki:))) birde cok dokunmak istemiyorum malum dolgu daha yeni:
kızlar ben geldim:) Hiç inat etmedim doktorum dolgunun tamamını sıkmayı uygun görmedi minik bir kaç rötüş yaptı, hatta uyuşturmadan yaptirdim desem bilmem cesaretimi tebrik eder misiniz:))) benim için ne kadar az ilaç o kadar az risk:))) destek olan yorum yapan herkese cok tesekkürler! az önce cektigim resimler:) dudagımı neden kapatmadıgıma gelince hem aciyor birbirine degince yapiş
long time liner bu işte super ama fıyatlar baya ucuk canım.ama acıkcası pembe kalemle kontor cekılmıs gıbı duracagına para bayılıp rısk almamayı tercıh ederım ben.
ama o son care :) once dolgu olayına gırmek ıstıyorum bılıyorsun :) bak bakalım var mı foton canım ?
kızlar ben geldim:) Hiç inat etmedim doktorum dolgunun tamamını sıkmayı uygun görmedi minik bir kaç rötüş yaptı, hatta uyuşturmadan yaptirdim desem bilmem cesaretimi tebrik eder misiniz:))) benim için ne kadar az ilaç o kadar az risk:))) destek olan yorum yapan herkese cok tesekkürler! az önce cektigim resimler:) dudagımı neden kapatmadıgıma gelince hem aciyor birbirine degince yapiş
cnm sanirim alinmior ben hic odemedim gorusme ucreti ama deisti mi bilmiorm. ben gorusmeye gittigimde de almadilar ama ben tekrar sordum bi eski hastamizsiniz zaten almicaz fln dedi asistan kiz yani ben alinmior die biliorm canimcm. ama randevu onceden almak lazim arayarak fln.
ya aslinda netten baktim baya bi sira geciorlar dudaga tabi dolgunluk vermiorda. bilmiorm ki acele etmek istemiorm donutcim. ama her halukarda ben makyaj olayini istiordm yani dolgu da olsa. cunku cok beyazim her gun illa ki renk katsin die yuzume bi kalem ruj suruorm kendi dudak rengimle kalinca iice beyazim cunku. o yuzden zaten yaptircaktim. bakalim tatmin edicek mi beni henuz arastirmaya baslamadim bile detayli. silinince nasil kalio fln fisman die. ben de once dolgu olayini istiordm ama iste technical difficultiesahuehauehua
cnm foto eklicem senin icin yandan haber ederim olumunekankayizsmile
cnm "bambam" albumume 3 tane profil fotosu bulup ekledim bakar misin cnm onnara olumunekankayizsmile
guzel olmus..ama bu dolgunluk ınecek zaten bıraz daha..bence hepsi uygulanmalıydı..zaman geçip dolgu eridikçe sen de pişman olucaksın uygulatmadığın için.. attımı enjektoru dr.. ne kadar kaldı 1cc mibilmiyorumkismile
Canım çoook güzel olmuş.Zaten resmini görmüştüm sen gerçekten satandart üstü bir güzelsin .Bu dolgu birkaç ay gidecektir. Sonra gene isteyeceksin :)))İnşallah bir daha problem yaşamazsın güzel kızım .
tuonela.. çok güzel olmuş canım ya.. kaça ve nerde yaptırdın?
ay cnm benm cok cok tatli olmuss bayildim neyse bakl cektin ama degdi umarim bi daha o sismeler basina gelmez cnmin ici supersin masallaaaaaaaaolumunekankayizsmilebayanssulusmileopuyorumnanaktan ay cok sevdnm valla kiz merak etmistim seni. oh bu sefer bu sorun olmadi die cok sevndm. guclubacismile
Tuonela, dudakların çok güzel olmuş. Sen de bir afetsin resimden anladığım kadarıyla. Acana dudaklarının dolgusuz halini görmemiz mümkün mü? Aradaki farkı görmek istiyorum. Senin dudağın eskiden de ince değilmiş herhalde. 1 enjektörün mü hepsini kullanmadın?
guzel olmus..ama bu dolgunluk ınecek zaten bıraz daha..bence hepsi uygulanmalıydı..zaman geçip dolgu eridikçe sen de pişman olucaksın uygulatmadığın için.. attımı enjektoru dr.. ne kadar kaldı 1cc mibilmiyorumkismile
ay bu kız öldürecekkkkkkkkkkkkkkkk !!! tatlım sahaneee sahaaneeeee !!! yani bak korktuguna degdi mi hic,mukemmel olmuss!! şimdi sıra uzun omurlu olmasını dilemekte
)
kuşummmm bize önce sonra yapman lazım
ay bu kız öldürecekkkkkkkkkkkkkkkk !!! tatlım sahaneee sahaaneeeee !!! yani bak korktuguna degdi mi hic,mukemmel olmuss!! şimdi sıra uzun omurlu olmasını dilemekte
anladım canım,şimdi ben sevgılı dr uma bır ucret zaten bayıldım,zaten dr ucretleri dolgu ucretini gecti.Ah bambamcım şu eşimi bir ikna edebilseydim boyle ekstra gızlılık ve harcamalara hic gerek kalmayacaktı :))))
tamam canım,tesekkur ederım,halen duruyorsa hemen bakıyorum
mantık ınsanı geldı :))) Allah seni ne yapsın emi dur kız bır sevıncını yasasın dur birrr :))))))) bizde sevınelım azıcık :)))
beybb:) cok tesekkürler korkarak gittim ama uyuşturtmadım bile e biraz aciyor ama anladımki agrı eşigim cokta alçak degilmiş:))) babam diyor ki ya sen niye bunca acıyı cektin halen aynı dudaklar-.- bende dedim baba bi git:)) sen kalemli halini görüyordun hehe, ama cidden ya öle angelina dudagı olmadı benimki tek dilegim 4 ay filan kalması sanmam ama bakalım:))) mucx canım :)))a.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?