Dudak Dolgusu yaptıranlar

anladım once randevu alıyoruz o zaman,ilk gorusme icinde vizite ucreti alınıyor mu canım ?
alınıyorsa nasıl ucreti?

kızlar ben geldim:) Hiç inat etmedim doktorum dolgunun tamamını sıkmayı uygun görmedi minik bir kaç rötüş yaptı, hatta uyuşturmadan yaptirdim desem bilmem cesaretimi tebrik eder misiniz:))) benim için ne kadar az ilaç o kadar az risk:))) destek olan yorum yapan herkese cok tesekkürler! az önce cektigim resimler:) dudagımı neden kapatmadıgıma gelince hem aciyor birbirine degince yapiş
iyor sanki:))) birde cok dokunmak istemiyorum malum dolgu daha yeni:

anladım once randevu alıyoruz o zaman,ilk gorusme icinde vizite ucreti alınıyor mu canım ?
alınıyorsa nasıl ucreti?

cnm sanirim alinmior ben hic odemedim gorusme ucreti ama deisti mi bilmiorm. ben gorusmeye gittigimde de almadilar ama ben tekrar sordum bi eski hastamizsiniz zaten almicaz fln dedi asistan kiz yani ben alinmior die biliorm canimcm. ama randevu onceden almak lazim arayarak fln.

ya aslinda netten baktim baya bi sira geciorlar dudaga tabi dolgunluk vermiorda. bilmiorm ki acele etmek istemiorm donutcim. ama her halukarda ben makyaj olayini istiordm yani dolgu da olsa. cunku cok beyazim her gun illa ki renk katsin die yuzume bi kalem ruj suruorm kendi dudak rengimle kalinca iice beyazim cunku. o yuzden zaten yaptircaktim. bakalim tatmin edicek mi beni henuz arastirmaya baslamadim bile detayli. silinince nasil kalio fln fisman die. ben de once dolgu olayini istiordm ama iste technical difficulties ahuehauehua
cnm foto eklicem senin icin yandan haber ederim olumunekankayizsmile

Canım çoook güzel olmuş.Zaten resmini görmüştüm sen gerçekten satandart üstü bir güzelsin .Bu dolgu birkaç ay gidecektir. Sonra gene isteyeceksin :)))İnşallah bir daha problem yaşamazsın güzel kızım .

tuonela.. çok güzel olmuş canım ya.. kaça ve nerde yaptırdın?

ay cnm benm cok cok tatli olmuss bayildim neyse bakl cektin ama degdi umarim bi daha o sismeler basina gelmez cnmin ici supersin masallaaaaaaaa olumunekankayizsmilebayanssulusmileopuyorumnanaktan ay cok sevdnm valla kiz merak etmistim seni. oh bu sefer bu sorun olmadi die cok sevndm. guclubacismile

cnm "bambam" albumume 3 tane profil fotosu bulup ekledim bakar misin cnm onnara olumunekankayizsmile

Tuonela, dudakların çok güzel olmuş. Sen de bir afetsin resimden anladığım kadarıyla. Acaba dudaklarının dolgusuz halini görmemiz mümkün mü? Aradaki farkı görmek istiyorum. Senin dudağın eskiden de ince değilmiş herhalde. 1 enjektörün mü hepsini kullanmadın?

Son düzenleme:

guzel olmus..ama bu dolgunluk ınecek zaten bıraz daha..bence hepsi uygulanmalıydı..zaman geçip dolgu eridikçe sen de pişman olucaksın uygulatmadığın için.. attımı enjektoru dr.. ne kadar kaldı 1cc mibilmiyorumkismile

ay bu kız öldürecekkkkkkkkkkkkkkkk !!! tatlım sahaneee sahaaneeeee !!! yani bak korktuguna degdi mi hic,mukemmel olmuss!! şimdi sıra uzun omurlu olmasını dilemekte

anladım canım,şimdi ben sevgılı dr uma bır ucret zaten bayıldım,zaten dr ucretleri dolgu ucretini gecti.Ah bambamcım şu eşimi bir ikna edebilseydim boyle ekstra gızlılık ve harcamalara hic gerek kalmayacaktı :))))

cnm "bambam" albumume 3 tane profil fotosu bulup ekledim bakar misin cnm onnara olumunekankayizsmile

tamam canım,tesekkur ederım,halen duruyorsa hemen bakıyorum

mantık ınsanı geldı :))) Allah seni ne yapsın emi dur kız bır sevıncını yasasın dur birrr :))))))) bizde sevınelım azıcık :)))

rosenoirecim gercekten bu süreçteki ilgin beni cok mutlu etti cok tesekkürler canım, güzel yorumlarına ve begenmenede cok sevindim umarım dedigin gibi bir kaç ay gider gitmezsede zamanla belki yine yaptiririm, gercekten dolgu olmazsa olmaz diyecek kadar ince bir dudagım yok yani pembe alan baya var sadece sekil küçük sanırım:))) resim ekliycemde bir türlü vaktim olmadı cok öptüm :asigim:

beybb:) cok tesekkürler korkarak gittim ama uyuşturtmadım bile e biraz aciyor ama anladımki agrı eşigim cokta alçak degilmiş:))) babam diyor ki ya sen niye bunca acıyı cektin halen aynı dudaklar-.- bende dedim baba bi git:)) sen kalemli halini görüyordun hehe, ama cidden ya öle angelina dudagı olmadı benimki tek dilegim 4 ay filan kalması sanmam ama bakalım:))) mucx canım :)))a.s.

canım cok tesekkür ederim ne güzel yorumlar yapip beni utandırmıssın:)) dudagım aslında ince ama yok gibi degil birde dudagımın yapisi küçük belkide o yüzden ince görünüyor, en kısa zamanda foto ekleyecegim tatlım :) bu arada bir enjektörün neredeyse tamamı kullanıldı, bir parca arttı sanırım:)

canım zaten puragen 1 cc olarak cıkıyor kabından, bana 1 cc nin 4 te 3 ü kadar sıkıldı belki biraz daha fazladır, daha fazlasına gercekten gerek yoktu ben sekli begendim, doktorda yeter bu kadar dedi yani kalan bir damla ile kalıcılıkta zaten cok bisey farketmeyecekti, dolgu ile nasıl durdugunu görmek istedim aslında , bende buradaki diger arkadaslar gibi kalıcı yöntemler peşindeyim:) doktorda zaten dün gitmeseydim aticaktı 8 günden fazla tutmuyorlarmış bozulma, bakteri oluşturma ihtimaline karşı.

ay bu kız öldürecekkkkkkkkkkkkkkkk !!! tatlım sahaneee sahaaneeeee !!! yani bak korktuguna degdi mi hic,mukemmel olmuss!! şimdi sıra uzun omurlu olmasını dilemekte
)

Donutcumm begenmene cokkkk sevindim ya, cok şişmedi ama şeklen güzel oldu parlatıcıyla filan kullanınca daha bir güzel duruyor sanki:) darısı başına eminim seninkide cok güzel olacak

ay donutcim cnm ya esin cok mu karsi aslinda konusup resim fln gostersen hani oole istedigin seyin nasi bise oldugunu cok abartili olmadigini doal oldugunu. ben oole yapiorm hep zaten yanimda gelior benne. ilk dedigimde ya yapma hic gerek yok fln dior genelde sonra bi sekilde ikna ediorm iste. eger tipin deisirse gorusuruz o zmn fln die tehdit edior azcik ama yanimda o olmadan gitmek istemem ne biliyim bana guc verio olmasi yanimda. ay cnm ya senin isin de zor off isalla diledigin gibi halledebilirsin guzel duduslarinla mutlu mesut olursun cnm benm :asigim:

ay cnm benm ama onemli olan belli olmamasi zaten ne guzel bi tepki almissin babandan ben de yapilirsa bise en cok duymak istiyecegim sey budur. demekki cok doal duruor cnmin ici. ay benm de istedigim sonuc bu sekilde kalemli halinde durdugu gibi kalemsizken dursun ay ne guzel iste bu sonucu elde etmis olman azcik sorunlar fln oldu ama bence degdi guzelim sahane oldular. gule gule kullan tatliiisim opuyorumnanaktan bu arada angelina dudagi olucak die bise yok ki hem her surata gider mi o dudak tartisilir bence. ki angelina da bile bazen cok fazla duruor bence o da ayri ay hatuna bayiliorm hayranim ama dudagi yuzunden deil tabi bi tek kadin genel olarak guzel. yani o yuzden ille de bu sekil su sekil olmasina gerek yok senin yuzune giden seni mutlu eden hali en guzelidir beyb ki senin de suan bu sonuc oldu ay iisalla 4 aydan da cok kalir!

canım demet sener ebru sallı seren serengilden goruyor :))) haklı olarak korkuyor :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…