canım demet sener ebru sallı seren serengilden goruyor :))) haklı olarak korkuyor :))
bende gosterdımmm bir dosya dolusu :) baktım o da bır dosya dolusu ıle gelmıs karsıma :))
ben bu ısı gızlı yapacagım baska yolu yok bambamcım.eger ilki guzel olursa begenırsek ikincisinde hic sorun cıkmaz.olay ilk hendegi atlamak :)
ay evet sorma bambamcım,usenmemıs faz faz bulmus getırmıs bana..ne ornekler ne ornekler,yaptıracagın varsa ınan bın kez daha dusunursun :)
canım cok tesekkürler:) darısı dileyen herkesin başına:)boshayallersmiletuonela geçmiş olsun çok güzel olmuş
Son fotoğrafın biraz flu göüntülü çıkmış. Daha çok bir tabloya benzemiş. Ama güzelliğini gölgeleyememiş. Dolgudan önceki halini de en kısa zamanda bekliyorum.
aha benım dudaklarımda bu kadar,demek kı aynı olacak canım!
ayyy koca gozlerini seveerım senın :)
dur editleyip nazar boncugu koyayım :))))
canım cok guzel olmus.yuzunle orantısını cok begendım.kimse alınmasın koca karımı yanımı konusturmak ıstemıorum ama :))))) ben oyle yayık ayranı gıbı kocaman agzı sevmıyorum.derli toplu ve dolgun dudakları sevıyorum.seninki de oyle olmus. ay ınsallah ınmez tuonelacım uzun sure
sen bı dudak seklı tarıf ettınmı yada resım gosterdınmı doktora.. yoksa doktora mı bıraktın o kendımı verdı seklı
uygulamayı nasıl yaptı dıkkat edebıldınmı tuonela.. dolguyu ne kadar derıne verdı...verınce elıyle masaj yapıp dagıttı dımı dudakta....teknıgı nasıldı doktorun.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?