Dudak Dolgusu yaptıranlar

canım demet sener ebru sallı seren serengilden goruyor :))) haklı olarak korkuyor :))

ay evt ya oole ornekler olunca iste ikna etmek daha zor tabi. ben netten bikac foto gostermistim boole daha normal insanlarin yaptirdiklari cok belli olmayanlari sempatiksalakcinni

bende gosterdımmm bir dosya dolusu :) baktım o da bır dosya dolusu ıle gelmıs karsıma :))

ben bu ısı gızlı yapacagım baska yolu yok bambamcım.eger ilki guzel olursa begenırsek ikincisinde hic sorun cıkmaz.olay ilk hendegi atlamak :)

ay cidden mi inanmiorm o da sana mi gosterdi :1shok: ikna edilemicek gibi demek ki cnm ya. bol sans sana guzel olucaktir neden olmasin zaten 1 tuple bence doal bi dolgunluk oluor onu da herkes begenir yani bence olumunekankayizsmile

ay evet sorma bambamcım,usenmemıs faz faz bulmus getırmıs bana..ne ornekler ne ornekler,yaptıracagın varsa ınan bın kez daha dusunursun :)

ay evet sorma bambamcım,usenmemıs faz faz bulmus getırmıs bana..ne ornekler ne ornekler,yaptıracagın varsa ınan bın kez daha dusunursun :)

akannehirakannehir ay inanmiorm ya! cnm aslinda onnari da anliorm tipimiz deiscek die korkuorlar aslinda bi yana boole bi frenlemeleri ii oluor ama iste bazen de cok frenlemeye calisiorlar. ay usenmemis uurasmis resmen esin :)

tabi cnaım,benimki psikopat bildigin :) Benden meraklı valla sacıma basıma giyimime :) kendi de ancak esortman gıysın cıksın :)))

kızlar foto koyup duruyorum bıkcanız benden :)) az önce cektim eski halimide aksam koyucam:)

biraz eblek cıkmısım:)

Son düzenleme:
Son fotoğrafın biraz flu göüntülü çıkmış. Daha çok bir tabloya benzemiş. Ama güzelliğini gölgeleyememiş. Dolgudan önceki halini de en kısa zamanda bekliyorum.

aha benım dudaklarımda bu kadar,demek kı aynı olacak canım!

ayyy koca gozlerini seveerım senın :)

dur editleyip nazar boncugu koyayım :))))

Son fotoğrafın biraz flu göüntülü çıkmış. Daha çok bir tabloya benzemiş. Ama güzelliğini gölgeleyememiş. Dolgudan önceki halini de en kısa zamanda bekliyorum.

evet canım camde cektim macte nedense flu görüntü oldu hatta bi kaç kere cektim ama hepsi aynı:)) iltifatına cok tesekkürler, bu aksam ekleyecegim eski halimi:)

aha benım dudaklarımda bu kadar,demek kı aynı olacak canım!

ayyy koca gozlerini seveerım senın :)

dur editleyip nazar boncugu koyayım :))))

evet canım senin dudakta boyut olarak benim gibiyse bu sekilde durur ay senide cok merak ediyorum zaten:))

Yüzün tamamıyla bakınca nasıl durmuş sence? cokk dolgun olmadı ama nedense sevdim ben tam istedigim hafif bir dolgunluk:)) nazar boncugu için ayrıca tesekkürler:))kaydirigubbakcemile2

canım cok guzel olmus.yuzunle orantısını cok begendım.kimse alınmasın koca karımı yanımı konusturmak ıstemıorum ama :))))) ben oyle yayık ayranı gıbı kocaman agzı sevmıyorum.derli toplu ve dolgun dudakları sevıyorum.seninki de oyle olmus. ay ınsallah ınmez tuonelacım uzun sure

uygulamayı nasıl yaptı dıkkat edebıldınmı tuonela.. dolguyu ne kadar derıne verdı...verınce elıyle masaj yapıp dagıttı dımı dudakta....teknıgı nasıldı doktorun.....

sen bı dudak seklı tarıf ettınmı yada resım gosterdınmı doktora.. yoksa doktora mı bıraktın o kendımı verdı seklı

aynen ya bende ufak ve hafif dolgun seviyorum:))) bak gör seninde diledigin gibi olacak zaten:)) tek temennim inmemesi en azından 3-4 ay kalsın:)) ama inersede bir tecrübe olmuş olacak benim için canım:)) sonuçta bu cesaret ve maddiyat içi cesaret gelince gerisi geliyor bence :)))) bana gülüceksiniz ama dolgu paramı bana ekstra yük olmasın diye almayı düşündüğüm ama vazgeçtigim herseyin parasını bi kenara atarak ayarladım:))) mesela 1001. siyah t-shirt bilmemkaçıncı kot vs derken insan öyle kolay maddiyat ayarlıyor ki:))) aklinialirimsmile

uygulamayı nasıl yaptı dıkkat edebıldınmı tuonela.. dolguyu ne kadar derıne verdı...verınce elıyle masaj yapıp dagıttı dımı dudakta....teknıgı nasıldı doktorun.....

evet her iğneden sonra eliyle şekil verdi, derinlik konusunda birsey diyemiycem ancak dudagıma bakınca herhangi yüzeysel bir problem yok o yüzden bence orta bir derinlige yapmis olabilir, bu sekildeydi teknigi

canım ılk dolgu ıcın evet yada ıkı uc dolgu ıcın para sorun degil,ama devamlı tekrar ıstıorsa bence buyuk kulfet,birde havaya gıdeyen paraya uzulurum.bakalım ne kadar dayanacak senınkı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…