Canım cok tesekkür ederim güzel yorumuna:)) Ben dolgu olarak Puragen tercih ettim acıkcası hem netteki araştırmalarım hemde fiyat acisindan bana uygun gelen oydu. Bilmiyorum doğrulugunu sadece purageni vücudun yıkması en az 8 ay sürer diye bütün yabancı article'larda okudum bakalım benimki bu denli kalacak mı:)) Birde doktorum o maddeyi kullanıyordu o nedenle düşündüm taşındım en doğrusu ilk seferde bunu denemek dedim:) 250 euro ya yaptirdim. Bu arada alt üst diye fark olmuyor canım zaten 1 cc 'lik sırıngaya para ödüyoruz. Yani istersen o cc den bir damla sıktır yinede aynı para oluyor, aslına bakarsan arasında yüksek fyat farkları yok mesela teosyal yapan başka bir doktor 600 TL demişti, yine juvadermi 700-750 ye yapan yerlerde duydum o nedenle 200 tl filan fark vardır sanırım maddeler arasında. Böyle işte canım başka sorun olursa cevaplarım yaptirirsan resim eklemyi ihmal etme:))hihoyyyt
anladim cnm. ben de seningibi dusunuorm guzel olmazsa geri donusu zor. gecici ile en azindan gidicek begenmesek de.
ya ters cevırmıs dudagı,ama nasıl anlatayım hanı kat yeri agızdan daha buyukmuste yanlarından tasmıs gıbıydı,yanlarda fazlalık var ve buzusmus gibi..
o da agzı kocaman yapmıstı
bence "orantılı" boyunlu kadınlar daha cekıcı,ben boyun degil ama "gerdanı" guzel olan kadınların daha cekici oldugunu dusunuyorum
funnycım evet demek ıstedıgın bu :) kızın dudagı da bunun yanlarındada tasmısıydı..
aynen ornek nicole kidman,dogru mudur Funnycım :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?