Dudak Dolgusu yaptıranlar

ben dolgu deneyecegım kızlar son kararım bu yonde :)

bambamcım evet geri donusu kolay olmaz,riskli goruorum ben kesiyi

yani su tasan kısımlar var ya sagda onların daha ustte oldugunu dusun

anladim cnm. ben de seningibi dusunuorm guzel olmazsa geri donusu zor. gecici ile en azindan gidicek begenmesek de.

inşallah canım , kısmet olurda yaptırabilirsem .. foto koyarım önce sonra die .. gerci benim beklentim söyle hafif bir belirignlik .. bakalım nası olcak .. ama şimdilik arastırmaya devamşakkıdı .bu arada sen uygun fiyata yaptırmışsın cnm .. iyi yanii .. e sonuçta güzel olmuş ..kaydirigubbakcemile2

anladim cnm. ben de seningibi dusunuorm guzel olmazsa geri donusu zor. gecici ile en azindan gidicek begenmesek de.

bence de canım ,kesi bana da korkutucu geldi .. hem sende benim gibi abartı bir dolgunluk istemiyormuşsun .. en iyisi yine enjeksiyon yöntemleri bizim için ..

evet canım o da abartmay basladıgında fosladı,yoksa ıyı gıdıyordu :)

ya ters cevırmıs dudagı,ama nasıl anlatayım hanı kat yeri agızdan daha buyukmuste yanlarından tasmıs gıbıydı,yanlarda fazlalık var ve buzusmus gibi..

o da agzı kocaman yapmıstı

ay cnm o ters çevirme yöntemidir kesin (( o bide çok kötü duruo bi zaman soora sanki dudağın 2 katmış gibi dudağının kendi çizgisi belli oluo nası anlatim.
Şöle kendi dudağının kendi çizgisi vardır ya bi o belli oluo bide ters çevirdiği için hem o çevrilen yerin rengi farklı oluo bide o ters cevirdiği bölege kendi dudağına göre daha bombeli oluo üst dudak 2 kat alt dudak 2 kat gibi duruo anlatabildim işalla görüntü çok kötü duruo
yasakkelime

canlarım ya dolgu dioruz da kaç kere yaptırcaz ki onuda (( öfffff bikere para yetmez 4 kere yaptırdııını düşün 700tl- 800 e yapanlarda var benimki kaça yapıo acaba 2800 yapıo bide bunu heray 700 ü gözden çıkarcan aman ne zahmetli oldu bu dudak ya.:))))
meme ne güzel bikere para ver ooh bitsin gitsin dudaa bak ya klava:

funnycım evet demek ıstedıgın bu :) kızın dudagı da bunun yanlarındada tasmısıydı..
aynen ornek nicole kidman,dogru mudur Funnycım :))

kızlar bişe sorcam .. dudakla cok alakasız kesinlikle ama bunun içinde başlık acmıyım dedim :)))

sizce uzun boyunlu bayanlar daha estetik ve daha mı cekici duruyor ... yani 'boyun' belki cok dikkat edilmeyen bişey ama ben öyle oldugunu düşünüorum sizce ? ne alaka diceksiniz ama aklıma geldi sırnaşık şeysırnaşık şey

bence "orantılı" boyunlu kadınlar daha cekıcı,ben boyun degil ama "gerdanı" guzel olan kadınların daha cekici oldugunu dusunuyorum

bence "orantılı" boyunlu kadınlar daha cekıcı,ben boyun degil ama "gerdanı" guzel olan kadınların daha cekici oldugunu dusunuyorum

hıımm evet cnm orantı önemli kesinlkle ama kısa olmamalı sanırım .. gerdan dediğin dekolte nin biraz üstü oluyo degil mi : ))

hımm öleyse benim ki güzel sanırmm kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

lindsay in yine tipi kaymış her zamanki gibi .. çok çilliymiş bu arada .
ama monica maşallah taş hatun taş .. :)))))

Son düzenleme:
ya saka maka lindsay neden bu yasta oldugundan 25 yaş büyük görünüyor

funnycım evet demek ıstedıgın bu :) kızın dudagı da bunun yanlarındada tasmısıydı..
aynen ornek nicole kidman,dogru mudur Funnycım :))

evet cnm budur baksana dudağa çift çift duruo çok kötüü bu ters çevirme işte anlatmak istediğim buydu alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…