Dudak Dolgusu yaptıranlar

bence de canım ,kesi bana da korkutucu geldi .. hem sende benim gibi abartı bir dolgunluk istemiyormuşsun .. en iyisi yine enjeksiyon yöntemleri bizim için ..

cnm ama bütün kesiler böyle değil benim en son yüklediğim resimlere bak benimkide kesi ama işte teknikler farklı oluo hep ters çevirme yöntemi felaket. benimki yanlış hatırlamıosam
v-y tekniği cnm

kesi dolguya göre çok meşaakatli bana göre gereksiz cnm nebilim çok farkettirmio çok fark ettrmiceksede oadar acıyı nie çekim. ben bi yaptıran olarak bunu düşünüorum

donutcum su koydugun kadının dudakları cok korkunç

evt bencede donut yani bu gorunum olusabilecek en kotu 2 gorunumden biri iste biri cok cikik ordek gibi olmasi dieri de boole 2 katli olmasi akannehir

cnm ama bütün kesiler böyle değil benim en son yüklediğim resimlere bak benimkide kesi ama işte teknikler farklı oluo hep ters çevirme yöntemi felaket. benimki yanlış hatırlamıosam
v-y tekniği cnm

evt cnm seninki basarili sonuc verdi olumunekankayizsmile

bence de canım ,kesi bana da korkutucu geldi .. hem sende benim gibi abartı bir dolgunluk istemiyormuşsun .. en iyisi yine enjeksiyon yöntemleri bizim için ..

angelcim cnm evt oole gorunuor ben pembesini kalici makyaj ile biraz coaltcam onu dusunuorm sonra dolgu iste bakalim ne zahmetli ya keske dogustan annem gibi dudaklarim olsaydi angelinadan dolgun dudaklari varmisakannehir hos simdi yasindan dolayi o kdr deil :gitme:

v-y tekniği cnm

bakıyım canım , hangi sayfada resimler hatırlayabiliomusn , bulamadım : ((

evet cnm budur baksana dudağa çift çift duruo çok kötüü bu ters çevirme işte anlatmak istediğim buydu alkisalkisalkis

evet evet kızınkıde aynen boyleydı,artık exper oldum vallahi leb demeden leblebiyi anlıorum :))))))

Lindsayın dolgusunu gostermek ıcın koymustum kızlar yaaaa :)))) bence urkunccc

bambisim sende mi düsünüyosun yoksa dolgu falan??????

:kedi::sinifsinif: malesef pinaxim bohuu ust dudagimi sevmiorm kalem kullaniorm hep daha dolgun olsun ya da daha yukari dooru dursun doal bi sekilde istiorm cok buyuk bi fark istemiorm doal bi belirginlik yani. hatta nerdeyse yaptiriodum bikac gun once kontur yaptircaktim dolgu ile ama son anda vazgectik doktor ile. seneye yaz Tr ye gidince bi cozumler dusuncem bakalim bu arada kalici makyaj ile denicem ust dudagimi, ppofffffffffffffffffffffffff

bambisimmm ne gerek var ya sen zaten süpersin..dudaklarinda cok hos hic gerek yok bence tatlim zemuszemus ya istedigin gibi olmazsa, geri dönüsü olmazsa nolucak? Bozma güzelligini. Gerci tuoneala arkadasinki olaganüstü dogal durmus ama herkeste öyle olucaginin garantiside yok dimi?

pinax gecıcı dolguların hıcbır zarrı yok bence denemelıyız en azından ıcımızde kalmamalı

pinax gecıcı dolguların hıcbır zarrı yok bence denemelıyız en azından ıcımızde kalmamalı

ya donut cuuummmm neyiiii bekliosuun halaaaaa ben kaçtane şey yaptırdım hiçbiri kötü olmadııı yaptır dolguyu gitsin gel seni benim dotoruma götüriiim kaydirigubbakcemile

ya funny ınan ole kapana kısıldım,olay finans yada dr degil..eşim tamamen karsı,bana bin tane foto bulup bak boyle olabılır dıye gosterıyor ve inan beni ciddi bakımdan dusundurursun dıyor,inanılmaz bır psıkolojık baskı kuruyor.Yurtdısına cıktıgımda yada o cıktıgında bir aralık buldugumda yaptırmam lazım.Resmen düşman topraklarda fırsat bekleyen asker gibiyim :)

Gittigi anda dr dayım,şişerse reaksyon gosterırse tuoneladakı gıbı,cok ciddi atısırız bılıyorum

( hmmm anladıım cnm beniimmm tabi eş desteği çok önemli benimde annem hiç istemiodu ilk yaptırdığım kolajeni gittim tek başıma yaptırdım ve eve öle geldim kadın şokk tabi. yağı anesteziyle oldum hastanede oldum y6anıma teyzemi çaardım annem çnkü çok heycanlanıo eve geldim kadın gene şokk en son cerrahiyi yaptırırken haberi wardı ama ne gün olcanı bilmiodu gittim kestirdim biçtirdim eve öle geldim iyiy yüreğine inmedi kadının :))) hiçbirinde haberi yoktu anlıcaan ama tabi anne koca gibiolmass

yok canım ya annem tam destek,guzellık ugruna hersey mubah dıyenlerden :)))))
eşim korkuyor demet sener ebru sallı gıbı ordek dudak olurum dıye,birde kıskanclık var..o da asla yenemeyecgım bırsey maalesef.
gizli saklı ıse tesvık edıor bu durumda benı

e cnm ama sonuçta herşekilde görcek yani sonuçta demet şenerinki falan tahminimi sölüorum sıvı silikon gibi gelio bana dolgularda öle ördek gibi yada öle kötü olcanı sanmıorum be anlat ona bu bu de. sıvı silikon olursa dediğin gibi olabilir ama o zamaten yasaklı yaptıranlarda zaten dışarda yaptırıolar burdakiler zararlı diil falan de işte nebilim anlar ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…