bence de canım ,kesi bana da korkutucu geldi .. hem sende benim gibi abartı bir dolgunluk istemiyormuşsun .. en iyisi yine enjeksiyon yöntemleri bizim için ..
donutcum su koydugun kadının dudakları cok korkunç
cnm ama bütün kesiler böyle değil benim en son yüklediğim resimlere bak benimkide kesi ama işte teknikler farklı oluo hep ters çevirme yöntemi felaket. benimki yanlış hatırlamıosam
v-y tekniği cnm
bence de canım ,kesi bana da korkutucu geldi .. hem sende benim gibi abartı bir dolgunluk istemiyormuşsun .. en iyisi yine enjeksiyon yöntemleri bizim için ..
ya saka maka lindsay neden bu yasta oldugundan 25 yaş büyük görünüyor
cnm ama bütün kesiler böyle değil benim en son yüklediğim resimlere bak benimkide kesi ama işte teknikler farklı oluo hep ters çevirme yöntemi felaket. benimki yanlış hatırlamıosam
v-y tekniği cnm
bakıyım canım , hangi sayfada resimler hatırlayabiliomusn , bulamadım : ((
cnm funnynin profilinde var resimleri :)
hah doğru yaa ..orası gelmedi aklımaa .. saol cnma.s
evet cnm budur baksana dudağa çift çift duruo çok kötüü bu ters çevirme işte anlatmak istediğim buydu alkisalkisalkis
bambisim sende mi düsünüyosun yoksa dolgu falan??????
bakıyım canım , hangi sayfada resimler hatırlayabiliomusn , bulamadım : ((
:kedi::sinifsinif: malesef pinaxim bohuu ust dudagimi sevmiorm kalem kullaniorm hep daha dolgun olsun ya da daha yukari dooru dursun doal bi sekilde istiorm cok buyuk bi fark istemiorm doal bi belirginlik yani. hatta nerdeyse yaptiriodum bikac gun once kontur yaptircaktim dolgu ile ama son anda vazgectik doktor ile. seneye yaz Tr ye gidince bi cozumler dusuncem bakalim bu arada kalici makyaj ile denicem ust dudagimi, ppofffffffffffffffffffffffff
pinax gecıcı dolguların hıcbır zarrı yok bence denemelıyız en azından ıcımızde kalmamalı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?