Dudak Dolgusu yaptıranlar

Yok yok gayet modern esasında,ama herkesın bır takıntısı vardır ya onunda bu dıye dusunuyorum.Zaten yaptırdıgımda anlayacak sonucun kotu olmadıgını gorunce bundan sonra sıkıntı cıkarmaz.

Funnycım ben senı evli hayal etmistim kafamda,ne alaka oyle dusunduysem :) Yoksa sende 20 lik cıtır cephesınden mısın :)))))

yok artıkkkkkk yok artıkkkkkk,artık 17 yasında evlenılmıyor Funnycım

ya öle ewlilik düşkünü bi insan hiç diilim ama nebilim 27 oldum falan :) bazıları vardırya evlenelim die tutturur daha bi kere azımdan evlilik lafı çıkmamıştır ama artık yavaş yavaş bişeler olması lazım gibi gelio :)

Bence herseyın hayırlısı,bir evlilik baskısı tutturmus toplum gidiyor..

aynen aynen cnm annem falan allahım çıldırtıo beni zamanı gelince tabii olur yanii zorlamanın anlamı yook olmazsada olmaz :)

bende yasitim sizlerle :) ama 28 e cok az kaldi :)) nerdeyse boyum kadar kizim var hehe ))

donut haklisin aslinda bi zarari yoksa ve eski haline geri dönebiliyosa, icinde kalmasin yaptir :) benim esim de kesinlikle istemez heralde. Lens almama bile kiziyo delüüü

anacım sende acele etmısın bence :)
yada soyle dıyelım "bazı kişiler gercekten evlilik için yaratılmıyor"

ben mesela hala daha evli olmama ragmen boyleyim.

hic sorma cnm, benim hayatimda acele olmayan hic birsey yok :))) hayati hizli yasiyorum her an biticekmis gibi... erken evlendim, erken anne oldum ama hic pisman degilim :) yürütebilene evlilik güzel bisey aslinda. Bide hayatta evlenmem diyenlerin basta gideniydim bi zamanlar :)

ayynen kuşşşuummmm neyin nolcaa hiç belli olmasss :)
burayıda ewlilik programına çevirdik :)))

eşin ne zaman gdio seni götüriim benim doktora yada kime gitceksin yaptırcaksın bellimi

Canım dr um bellı,cok guvendıgım ve para derdınde olmayan biri.Sanırım Agustos gibi gidecek,beklemedeyım :)))

bende 27 im kızlar ... ve daha bir süre evlenmeye niyetim yok .. şöyle 30 u göriyim diyorum :lepi:
avantajım yaşımı göstermiyor olmam ... ben evde kaldımı düşünmesemde cevremde ve özelllikle annemden evdi kaldıgıma dair imaları sıklıkla duyorum .. hatta annemden acıkca duyorum ahahah....delikafadulden

pardon konu kapanmış gerçi ama.. bilmiyorumkismile

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…