Yok yok gayet modern esasında,ama herkesın bır takıntısı vardır ya onunda bu dıye dusunuyorum.Zaten yaptırdıgımda anlayacak sonucun kotu olmadıgını gorunce bundan sonra sıkıntı cıkarmaz.
Funnycım ben senı evli hayal etmistim kafamda,ne alaka oyle dusunduysem :) Yoksa sende 20 lik cıtır cephesınden mısın :)))))
ya öle ewlilik düşkünü bi insan hiç diilim ama nebilim 27 oldum falan :) bazıları vardırya evlenelim die tutturur daha bi kere azımdan evlilik lafı çıkmamıştır ama artık yavaş yavaş bişeler olması lazım gibi gelio :)
bende yasitim sizlerle :) ama 28 e cok az kaldi :)) nerdeyse boyum kadar kizim var hehe ))
donut haklisin aslinda bi zarari yoksa ve eski haline geri dönebiliyosa, icinde kalmasin yaptir :) benim esim de kesinlikle istemez heralde. Lens almama bile kiziyo delüüü
hic sorma cnm, benim hayatimda acele olmayan hic birsey yok :))) hayati hizli yasiyorum her an biticekmis gibi... erken evlendim, erken anne oldum ama hic pisman degilim :) yürütebilene evlilik güzel bisey aslinda. Bide hayatta evlenmem diyenlerin basta gideniydim bi zamanlar :)
bende 27 im kızlar ... ve daha bir süre evlenmeye niyetim yok .. şöyle 30 u göriyim diyorum :lepi:
avantajım yaşımı göstermiyor olmam ... ben evde kaldımı düşünmesemde cevremde ve özelllikle annemden evdi kaldıgıma dair imaları sıklıkla duyorum .. hatta annemden acıkca duyorum ahahah....delikafadulden
pardon konu kapanmış gerçi ama.. bilmiyorumkismile