Dudak Dolgusu yaptıranlar

Funny merak ediyorum resimleri,bende ekledim seni.Kızlar ilerde azcık paralanayım bende yaptırmayı düşünüyorum bu mereti.

cnm benim resimlerde gördüün ilk resimdeki dolgu maddesi RESTLANE.
2. gördüğün yağ enjektesi
en son olanda cerrahi müdahele cnm
bunlar cnm dolgu maddesi en fazla 2 ay kaldı, yağ enjektesi en fazla 1 ay kaldı ,cerrahi müdahelede zaten içine hiçbir dolgu maddesi konmadı sadece dudağımı yukarı kaldırdılar yani pembesi ortaya çıktı.
caddede yaptırdım
resimlerimi burdan görebilirsin cnm arkadaş olarak beni ekklersen albümlerde war resimler zaten hepsinin altında teker teker ne oldukları yazıo öpüorum cnm çooook Şeniz

Funny valla olmuş,sende beğenmişsindir kesin.Bu fotolarda tamamen inmiş mi yani hep böyle kalıcak dimi daha fazla inme olmıyıcak?

evet en son gördügün resim en son hali
ama onda hiçbi dolgu maddesi yook cnm sadeece pembesi dışarı çıktı üdt dudağım komple dikiş cerrahi müdahele olduu için cnm

yani cnm resimde biraz daha dolgun gözüküo ama bende hiç dudak olmadıı için ben hep fazla olsun istiorum megan gibi falan olsun istiorum ama onun içinde sürekli yaptırmak gerekio

Bu sonsuza kadar hep tekrarlarla gitmez ki ama,eski haline göre oldukça iyi.Ama sen bilirsin tabiki :) Yetinmeyide bilmek lazım :)

yetinmeyi bilmemk lazım cnm doğru diosunda :)) yptırmışkende bişeler olsun isteio insan :)

arkadaşlar biraz önce Güner Uysalın klinigini aradım kalıcı dolgular için fiyatları şöyle: 1cc 200 eur 2 cc 350 euro 4 cc 500 euro nasıl fiyatlar daha önce arda katırcıogluna yaptırdım geçiçi 1 ay dahi kalmadı resmen para tuzagıydı en iyisi kalıcı olan sanırım...kaydirigubbakcemile3

kalıcı olanlarda bize zararlı canım ya

tuonelacım nasıl gıdıyor durumlar ? inme var mı? yeni ısıkta foto varmı:)

ok ekliyorum tipim cok kayık (idare edin:))

tüm yüzle oranı

tek basına dudak alttan cekince üst dudak devasa görünmüş normalde böyle degil:))

buda yandan cekilmis hali

bu sefer daha ışıklı degil mi donutcum :)))

Son düzenleme:

ayyy gordum fotolar sahanelerrr canim benm mujuk!!

tuonela dudaklarında topaklanmamı oldu.. oyle görünuo bi resimde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…