Dudak Dolgusu yaptıranlar

tuonela , dudaklar gayet ii görünüyo bıraktıgımız gibiler maaşallah :)) kaydirigubbakcemile5 bu arada bebeim burnunda operasyondu galiba o da gayet kıvamında olmuş .. cok beendim , estetik operasyonlara karşı önyargımı yıktın ayol:içelim:

angelcim cok tatlısın cok tesekkürler:))) benimde hiç estetik vs aklımda yoktu öyle bi başladık tam gaz devam ay aman başka bişey yaptirmicem yaa yeter son :)))

istanbulda olan arkadaşlar koşuyolunda beverlyhills estetik merkezi açılmış kocaman 2 mi 3 katlı mı ne görünüşü çok hoş insanın gidesi gelio ama doktor falan kim bilmiorum önünden geçerken gördüm sadece ama çok bıcır bıcır bi yer gibi geldi bana insanı çekio :)

kızlar önmzdeki haftaya randevu aldım...dr teosyal kullanıyormuş..fikriniz var mı nasıl bi dolgudur..olumsuz bi etkisi var mı yada kalıcılığı ne kadar???

benim gözüm burundan başkasını görmüyorr:dance: amaa dudaklarda çok hoş olmuş cnm ikisini birarada gule gule kullann:1hug:

Son düzenleme:
ya bu doktrum 3 yıl önce bana yaptığı geçici dolgu için bi yıl demişti ama neredeyse 1.5 yıl sürmştü etkisi çok memnundum.. o zamn pek bilincinde deildim ne kullandı hatrlayamıorum ama teosyal değildi sanırım canm sıkıldı şimdi o kadar kısamı sürüo (

canım yaa hatırlasan noldugunu keşke , süpermiş ..1.5 yıl heehihoyyyt
acaba doktoruna sorsan hatırlarmı ki ..:sm_confused:

1.5 sene ilginç acaba içine azda olsa kalıcı sıvı bişeler mi koydu acaba ama tabi tamamen geçtiyse benm dediğim gibi diildir tabiide öle bişe warsa tabi süperrr

Bence içinde kalacagına herkes denesin derim,sahsen bence herkes bir kez denemeli :)))

bende denemek istiom ya tuonelada gördükten sonra çok özendim vala ya!.cnm arkadaşıma çok yakışmış :)

kızlar foto koyup duruyorum bıkcanız benden :)) az önce cektim eski halimide aksam koyucam:)

biraz eblek cıkmısım:)

fıstığım benim gerçekten çok doğal olmuş yüzüne de çok gitmiş güle güle kullan. umarım bidaha yaptırrsan başına aynı aksilkler gelmz.maşallah diom son olarak nazarım değmesin:)

prihotcum sende durumlar nasıl ? nasıl bir mudahale ıstıyorsun dudaklarına ? var mı nıyetın ?

prihotcum sende durumlar nasıl ? nasıl bir mudahale ıstıyorsun dudaklarına ? var mı nıyetın ?

ya cnm düne kadar aklımdan ucundan geçmezdi böle bişi isteyecğim fakat dün tuonelayla konştk resimlerini gördüm ve tüm tabularım yıkldı dudak dolgusuna karşı çok doğal durmuş çok yakışmış.bana gelince aslında dudaklarım ince değildr ama insn işte hep daha güzeli istio.şimdilik öyle bi niyetim yok ama yukarda senin dedğin gibi birkez denerem mutlaka ama ne zaman bilmiorum bide yaşımda genş daha ya 20:)bu yaşta pek dadanmiim diom cnm:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…