bambisimmm ne gerek var ya sen zaten süpersin..dudaklarinda cok hos hic gerek yok bence tatlim zemuszemus ya istedigin gibi olmazsa, geri dönüsü olmazsa nolucak? Bozma güzelligini. Gerci tuoneala arkadasinki olaganüstü dogal durmus ama herkeste öyle olucaginin garantiside yok dimi?
cnm benm cok tesekkur ederim cok tatlisin cnmin ici senin superligin guzelim o :asigimpuyorumnanaktanolumunekankayizsmile gecici bisiler denicem zaten hihi boshayallersmile ust dudagimin konturu belirginlessin die yoksa baska bi derdim yok oole kocaman kocaman olmasalar da olur ki doktor da olmaz yuzune cok dolgun olmaz dedi.
aklina yattiysa yaptir bambisim, icinde kalmasin :)) Amerika da mi yaptiracaksin canim?
son zamanlarda iyice dudaklarıma kafayı takar hale geldim .. yani sadece üst dudagım ama yok gibi bişey ayol ..: ) offf hayır işten de ayrıldım .. dudak dolgusu suan cok lüx benim için ..
ama inşallah yakın bir zamanda yaptırmak istiyorum .... :2:
bambam cım yaa aynıyız tatlım istediğim sadece kontür.. fazla bişeyde gözüm yok ..
kizlar dogal yoldan üst dudagim sismis olarak kalktim bugün yataktan sempatiksalakcinni galiba ucukladim :uhm: üst dudagin tam ortasinda hemde, aciyooo
caım nasıl gıdıor dolgulu gunler :)))
Canım cok memnunum maşallah gören kimse dolgu oldugunu anlamadı ancak herkes cok begendi tüm arkadaslarım yaptırmak istiyor:))) sanki o ilk dolgunlugu yok gibi geliyor bana ama cevremdekiler gözün alıştı diyor hehe anlamadım ben :))
böyle sislik yapan ucuga can kurban :))):hulya:
Canım cok memnunum maşallah gören kimse dolgu oldugunu anlamadı ancak herkes cok begendi tüm arkadaslarım yaptırmak istiyor:))) sanki o ilk dolgunlugu yok gibi geliyor bana ama cevremdekiler gözün alıştı diyor hehe anlamadım ben :))
canım ya ben dolgu yaptırınca hafta hafta fotograflayacagım,merak edıyorum hafta hafta degısımını.Aslında sende yapabılırsın
hakıkaten cok zor iş sorma :))))
evet benimde bugüne kadar gördüğüm en basarılı dolgulardan .. hatta dudak dolgusuna karsı önyargımı yıktı diyebilirm .. artık daha cok yaptırmak istiorum ..
umarım kalıcılıgıda uzun olur cnm .. eger öyle olursa senin dokturunda aynı dolgu maddesininden yaptırabilirm bende : )
ama evet bi foto daha istiyoruzz hayranların olarak .. o kesmedi bizi : )))
cnm ekledim seni bakabilirsinnolumunekankayizsmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?