Canım international signed secersen kargo ıcın bır mıktar para vereceksın ama kesınlıkle elıne ulasıyor,tonla urun aldım budan.Elıne ulasmayınca para iadesini anında yapıyorlar,sahsen ben kefilim :)
Bu arada tam olarak ne kadar gectı ustunde canım ? Aman aman ınmesın daha dur :)
Dudaklarının hatlı olması cok guzel,cok begendım cok sevdım :)
Ilk fotolarla kıyasla bir fark goremıyorum ben , belkıde o kalkıklıkta odemdı ne dersin kuzum ?
canım ozelden atacagım o zaman :)
Valla keske hep boyle kalsa,temennım boyle kalması.Cunku bence cok dogal ve cok dolgun duruyor canım.Yuzune tam gıdıyor buyuklugu su anda
tuonela yaptırdığın geçici dolgumu canım?
saol canım benimde tek temennim o ama geçici oldugundan pek ümidim yok, bu arada senin dudaklara bayıldım söylemeden geçemiycem :))
canım peki normalde nasıl dudakların incemiydi çok doğal duruyor bayıldım valla=)
canım ya bende kalacakmıs gıbı bır ızlenım bıraktı senın dudakların.Cunku yoktan var etmemıs dudaklarını,zaten varmıs dudagın.Dogru muyum?
Genelde ınsanlar 2 gunde sondugunu soyluyor,bak senın neredeyse bir ay oldu.
valla hala süper canım ... : ) freeze yi boynerlerde bulabilrisn canım .. ben önce tester ını denedim orda öyle aldım ..
hiii sagol angelcim valla hemen alırım bu haftasonu umarım vardır:)))
canım o çörek otu sanki hormanları harekete geciriyodu ondan büyoyo gögüsler die hatırlıyorum ama ..:roflol:
kızlar bu arada ben su dudak dolgunlaşıtırıcılarından bitek freeze 24/7 den memnun kaldım zaten ödüllü bir ürün .. lip fusion ve sally hanson da denedim ama onlar işe yaramıyo freeze onların yanında baya etkili dudaklar şişiyo ve kabarıyo resmen .. ama tabi ilk sürdüğündeki etki zaman gectikce kayboluyo kötü yanı buama yinede özel bir yere giderken kurtarıcı olabilir .. ben 80 küsüre almıştım bir yıl oldu ama :icecream:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?