Tuonela su findikzade deki senin doktorun telini tekrar yazabilirmişim bana rica etsem ..,bendeki dolguyu gotursem uygulamayı kaça yapar acaba.
hemde acaip ördek olmuş pekin cinsi:))) bu kadar oarayla nası böle oluyolar yahu.:uhm:
" bu kadar oarayla nası böle oluyolar yahu" kuşum ya bu ne demek ben anlamadım
funnycim hizliresim yaz google a ilk cıkan siteye upload et fotonu sonrada orda forum3 yazan yerin altındaki linki copyleyip buraya yapiştir olacaktır, ben cörek otunu baska yerlerde denemistim psikolojikman işe yaradı ama yapmaktan sıkıldım,:)
Yfrog Image : yfrog.com/3ufotoraf0475mj
resim yan çıkmış ama bendeki düz neese ama görürsünüz cnm çörekotundan önce işte bu :) cerrahiden de soora :)
İnsanın istemesinin sonu yok degil mi Funnycim :) ameliyytan once su kadar yeter bu kadarı yeter falan deriz,sonrasında biraz daha biraz daha diye durumu zorlarız:))) Cok doyumsuz seylerız ya,bende kesınlıkle doyumsuzum :)))
Kizlar yeni dolgulu dudaklarimin resimlerini ekledim.Yorumlarinizi bekliyorum......
Kizlar yeni dolgulu dudaklarimin resimlerini ekledim.Yorumlarinizi bekliyorum......
ay cnm kesinlikle doyumsuzum ben sahsen ne gorsem o sekilde istiorm kotu bi huy valla(
cnm ozel album mu ben de gormek isterim merak ediorm :) talep gonderdim sana eklersen sevinirim. cok tesekuur simdiden
Kızlar bende merak ediyorum işlem sonrası resimlerinizi. Beni arkadaş olarak eklerseniz sevinirim. Benim dudaklarımda biraz orantısızlık var kolay bi çözümü var mı acaba bilmiyorumkismile
İnsanın istemesinin sonu yok degil mi Funnycim :) ameliyytan once su kadar yeter bu kadarı yeter falan deriz,sonrasında biraz daha biraz daha diye durumu zorlarız:))) Cok doyumsuz seylerız ya,bende kesınlıkle doyumsuzum :)))
canım talep gonderdım bende,sabırsızlık ıcınde beklıyorum acıkcası :))))
ben bu sefer doutzen dudagı ıstıorum bambamcım :)))) elımde fotosu ıle gıdecegım :))
ha buarada doutzen dudaklar da ayyuka cıktı,ordek gıbı uzamıs :))
bole durumlar vardı nette canım,gayet guzel dolgu ıle dengelı hale getırıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?