Dudak Dolgusu yaptıranlar

bu ne yaaa şakaaamııııııııı şaka gibiiii warsa böle bişe alalım kaydirigubbakcemile2

ay henuz bakmadim linke ama az cok neyden bahsettiklerini biliorm cnm ingilizce bi site takip ediorm oradaki reviewlarda yaziorlardi. kalici deil cok uzun surmuor bildigim kadari ile. ayrica ona destek olucak baska seyler de yapiorlar. bikac urun daha ama dolgu kadar etkili oldugunu sanmiorm ben ama bi bakicam linke

bu ne yaaa şakaaamııııııııı şaka gibiiii warsa böle bişe alalım kaydirigubbakcemile2

baktim simdi de tahmin ettigim aletmis cok kalici deil yani tum gun surmesi gibi bi durum yok bildigim kadari ile. bunu kullananlar baska urunlerde kullaniorlar genelde dolgunlastirici glosslar fln. onlar da biliorsun iste dudagi catlatior kurutuor cok bakim falan yapmak lazim yani. bence dolgudan daha zahmetli gibi durruor zaman acisindan en azindan. sırnaşık şeysırnaşık şey
ama 3-4 saatligine dolgunluk istiorsan boole ozel bi gun fln icin o zmn guzel bi urun ama cidden ise yarayip yaramadigindan ince dudaklar da cok cok emin deilim arastirmak lazim daha ii.

Son düzenleme:

Ayyy evet kesinlikle o dolgunlaştırıcı rujlar mahvediyorlar dudağı... Bende OHT Pepdite var, hiç kullanamıyorum. Kullandığım zaman da öyle dramatik bir değişiklik olmuyor. Üstelik 1 hafta da dudağı tedavi etmekle uğraşıyorum :1no2:

evt tatlim aynen oole oluor malesef. gene donup dolasip gecici dolguya kalioruz sanki.:çok üzgünüm:

msnde atarım canım sana da tabiki,uzun zaman ortlarda yoktun ya sen dedim bu kız gitti :)))

ewet haklısın cnm bayaadır giremiodum bekliorum seni sabırsızlıkla işallaaa güsel ve bizimkilerden daha çok kalır cnm :)

yaa bide zaten bu sarkıtmazmı dudaaa zamnla yap yap nereye kadar :) 2 ayda 1 para werceene 3-4 saatte bir yaparız nolcakki :))))))) sarkıtır bu yaaa :)

canım bende baktım resmine de yani o dudakların yarısı bende olsa daha ne isterim :) benim üst dudagım seninkinin 4 te biri falan heralde :) yani bana kalırsa hiç gerek yok cünkü parayı zor sartlar altında birktirdiğini belirtmişsin ki biliyosun malesef tek seferlik değil (
ama yinede ancak yaptırırsam mutlu olucam yoksa hep aklımın bir köşesinde kalıcak diyosan yaptırr .. ama sundan emin ol ki dısardakiler baktıgında bu hatunun dudakları ince demiyodur baya baya var yani sende dudak :)

Son düzenleme:
angel-24 bak o resmin çekiliş açısına göre öyle çıkmış ama yine de teşekkürler:),kızlar şimdi daha açıklayıcı olması adına dudağımın gülerken aldığı halin resmini koydum.yok yok ben kesin kararlıyım dudak dolgusunu yaptırıcam geçici meçici:) sonuçta ona harcamasam neye harcıcamki paramı?boşa çalışmış olmam enazından.bi doktorla görüştüm ben,8 ay dudakta kalıyor dolgumuz dedi ama çoğunuzun dediği gibi bence de daha geçici olacak.ama en azından 2 ay dayanıyor mu?o bile yeter bana,çünkü ablamın nişanı olacak 1ay sonra falan,enazından o zaman güzel görüneyim istiyorum çok da sürmesine gerek yok

angel-24 o fotoğrafın çekim açısından öyle çıkmış ama yine de teşekkür ederim.kızlar daha açıklayıcı olması için dudağım gülerken aldığı halin resmini koydum.yok ben kesin kararımı verdim,dudak dolgusunu deneyeceğim.sonuçta bu parayı onun için biriktirdim ben,ona harcamasam neye harcayacağım.ben bir doktorla görüştüm kızlar dolgumuz 8ay kalıyor dedi.tabi ben inanmadım,daha geçici olduğunu düşünüyorum sizin deneyimlerinizden sonra.ama kızlar en azından 2 ay kalıyormu?çünkü o bile yeter bana.okadar uzun sürmesine gerek yok.1 ay sonra ablamın nişanı var,o nişanda güzel görüneyim artık sonrası önemli değil.ne dersiniz?

ya kızlar kusura bakmayın birinci mesaj gitmedi sandım,tekrar yazdım oyüzden iki tane üstüste benzer mesaj attım foruma,forumu baya işgal ettim takıntılı psikopat falan demeyin yani:)

Yok canım önemli değil, ben de yapıyorum onu bazen de... Senin dudaklar iyi ya... Ama gülerken biraz ince gerçekten...

Benim de acayip bir durumum var arkadaşlar. Normal dururken dudaklarım ince, gülerken dolgun görünüyor aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:
Bence mevzu tam olarak dudaklar degil canım.Bence mevzu çenenin uzun ve çıkık olması.Guldugunde çene öne cıkıyor,dudaklar gömülüyor içe sanki, benim şahsi gorusum bu.

Lutfen lutfen lutfen yanlıs anlama,tamamen iyi niyetle yazılmıs nacizane bir görüştür bu.
İnan yardımcı olmaya çalısıyorum,susup bu riski almayabilirdim de..

Bence kesinlikle dudaklarınla oynama...

Son düzenleme:

hhihihi cnm benm ya al benden de o kdr.kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile gulunce seviorm :ecrin_bebek: benm kendimde neden oole oldugu ile iligli dusuncem soole; ust dudagim yeterince disa donuk deil normal dururken. gulerken tamamen donuor ve tum dudagi goruorm o zmn. normalde de o kalinliktaki hali ile dursa cok mutlu olurdum. sanirim dudagim var ama yeterince disa donuk olmadigindan dolgun durmuor. dis yapisi mi agiz yapisi yoksa dudagin kendi sekillenmesinden midir nedir bilemiorm. bir ara acaba dislerimde mi bi deisim dusunsem diordum boole dudagin seklini etkiler fln die. ama dislerim de duzgun ortodontist de cok duzenli demisti sanirim bi mudahele istesem deli misin die bakardi doktor banalülülülülülü duzgun sorunsuz dislere de kiymak istemem kendi dislerim olmasi fikrini seviorm. o yuzden vazgectim. :2: acaba cok etkiler mi disler dudagi yani sormadim da doktora bilmiorm.
nese dudaga odaklanmaya devam zemuszemus bilmiyorumkismile

Megan için üstteki resim güzel diycektim tam ama alttaki resimdeki bombelik ne öylee dudagının seklini bozmuş cok fenaaaa sempatiksalakcinni, biri şu kıza dur desinnnnnnn delikafadulden

yok canım yanlış anlamadım.bu sorunun zaten ben de farkındaayım,çenem çıkık,çenem çıkık olmasa dudaklarım konuşurken de gülerken de çok güzel dururdu.hatta çene ameliyatı da olmayı düşünmüştüm iki sene evvel ama cesaret edememiştim.onun yerine para avcısı ortodontistler beni tavladı,çene çıkıklığını düzeltiriz falan diye .hiç mi hiç etkisini görmedim..napıcam bilmiyorum,kendimle barışık değilim ve bu sorun sosyal hayatımı etkiliyor

cnm benm gordugum kadariyla gayet hos gorunuorsun umutsuzluk yasamana gerek yok bence. dudaklarin cok guzel valla benm ust dudagimin seninkinin yarisi bile deil. dolgun dudaklarin yeter bence :)
hos sana diorm ama ben de dudagima cildime ve zayif yuzume takintiliyim anliorm aslinda ama cok samimi soluorm dudaklarin cok guzel bence.

bambamcım teşekkürler güzel fikirlerin için ama gerçek halini görmelisin gerçekten çokkomik:).bak albüme gülerkenki halleriyle normal duruştaki halini koydum ve aradaki fark gerçekten dramatik,feci bir fark var hatta.sırf buyüzden hiç konuşup gülmüyordum bi aralar,sonra da soğuk nevaleye çıkıordu adımız:) ya sorun çene çıkıklığımsa ozaman dudaklarıma dolgu yaptırınca da içe kaçıp ince görünme ihtimali olabilir demi bunu da düşünmeli?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…