bu ne yaaa şakaaamııııııııı şaka gibiiii warsa böle bişe alalım kaydirigubbakcemile2
bu ne yaaa şakaaamııııııııı şaka gibiiii warsa böle bişe alalım kaydirigubbakcemile2
ay henuz bakmadim linke ama az cok neyden bahsettiklerini biliorm cnm ingilizce bi site takip ediorm oradaki reviewlarda yaziorlardi. kalici deil cok uzun surmuor bildigim kadari ile. ayrica ona destek olucak baska seyler de yapiorlar. bikac urun daha ama dolgu kadar etkili oldugunu sanmiorm ben ama bi bakicam linke
ben gelıorum kızlar bekleyın valla benı bu ay ıcınde :)))
baktim simdi de tahmin ettigim aletmis cok kalici deil yani tum gun surmesi gibi bi durum yok bildigim kadari ile. bunu kullananlar baska urunlerde kullaniorlar genelde dolgunlastirici glosslar fln. onlar da biliorsun iste dudagi catlatior kurutuor cok bakim falan yapmak lazim yani. bence dolgudan daha zahmetli gibi durruor zaman acisindan en azindan. sırnaşık şeysırnaşık şey
ama 3-4 saatligine dolgunluk istiorsan boole ozel bi gun fln icin o zmn guzel bi urun ama cidden ise yarayip yaramadigindan ince dudaklar da cok cok emin deilim arastirmak lazim daha ii.
Ayyy evet kesinlikle o dolgunlaştırıcı rujlar mahvediyorlar dudağı... Bende OHT Pepdite var, hiç kullanamıyorum. Kullandığım zaman da öyle dramatik bir değişiklik olmuyor. Üstelik 1 hafta da dudağı tedavi etmekle uğraşıyorum :1no2:
msnde atarım canım sana da tabiki,uzun zaman ortlarda yoktun ya sen dedim bu kız gitti :)))
baktim simdi de tahmin ettigim aletmis cok kalici deil yani tum gun surmesi gibi bi durum yok bildigim kadari ile. bunu kullananlar baska urunlerde kullaniorlar genelde dolgunlastirici glosslar fln. onlar da biliorsun iste dudagi catlatior kurutuor cok bakim falan yapmak lazim yani. bence dolgudan daha zahmetli gibi durruor zaman acisindan en azindan. sırnaşık şeysırnaşık şey
ama 3-4 saatligine dolgunluk istiorsan boole ozel bi gun fln icin o zmn guzel bi urun ama cidden ise yarayip yaramadigindan ince dudaklar da cok cok emin deilim arastirmak lazim daha ii.
eğer gerek olmadığını anlarsam hiç bu işlere girip kaç aydır biriktirdiğim parayı 2aylık bir dolgunluk için baymayım diyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,dudak resmimi de gsötermek isterim ama ekleyemedim
Yok canım önemli değil, ben de yapıyorum onu bazen de... Senin dudaklar iyi ya... Ama gülerken biraz ince gerçekten...
Benim de acayip bir durumum var arkadaşlar. Normal dururken dudaklarım ince, gülerken dolgun görünüyor aklinialirimsmile kaydirigubbakcemile3
meganın son hali..dolgu sonucları...fazlası zarar :))
Bence mevzu tam olarak dudaklar degil canım.Bence mevzu çenenin uzun ve çıkık olması.Guldugunde çene öne cıkıyor,dudaklar gömülüyor içe sanki, benim şahsi gorusum bu.
Lutfen lutfen lutfen yanlıs anlama,tamamen iyi niyetle yazılmıs nacizane bir görüştür bu.
İnan yardımcı olmaya çalısıyorum,susup bu riski almayabilirdim de..
Bence kesinlikle dudaklarınla oynama...
yok canım yanlış anlamadım.bu sorunun zaten ben de farkındaayım,çenem çıkık,çenem çıkık olmasa dudaklarım konuşurken de gülerken de çok güzel dururdu.hatta çene ameliyatı da olmayı düşünmüştüm iki sene evvel ama cesaret edememiştim.onun yerine para avcısı ortodontistler beni tavladı,çene çıkıklığını düzeltiriz falan diye .hiç mi hiç etkisini görmedim..napıcam bilmiyorum,kendimle barışık değilim ve bu sorun sosyal hayatımı etkiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?