ozelden atacagım bır tuonelaya bir sana :) laf sokan olmasın ona da :))
ben gelıorum kızlar bekleyın valla benı bu ay ıcınde :)))
ozelden atacagım bır tuonelaya bir sana :) laf sokan olmasın ona da :))
arkadaşlar bu sayfaya resim eklemeyi beceremedim ama albümüme dudak resmimi koydum,bakın ve bi yorumda bulunun lütfen.gerçekten yardımcı olacak
hihoyyyt aaa donutcim super cok sevindim cok da meraklandim super olucak die dusunuorm senin dudaklar zaten dolgu ki cogu doktor zaten dudagi olan kisilerde dolgunun cok daha guzel sonuc verdigini soyluorm. doutzen halt edicek yaninda hhihihihi aklinialirimsmile
bilmiyorumkismile:gitme: ben de gormeyi isterim( uhuhuhuh
ama bende istiyorum donutcummm=(((
ama bende istiyorum donutcummm=(((
balım tabi ki...
bambamcım seni unuturmuyum hic,paylasacagım emın ol,emailin de var bende biliyorsun canım benim.Guzel temennilerin için tesekkur ederım balım :1hug:
bambam ben de anlayamadım,dudak tek başına güzel ama yüzle beraber az kalıyor sanki,çünkü yüzüm çok uzun,çene kısmım falan.eğer yüzüm kısa olsa gerçekten dolgun dururdu sanırım.bir de şey,dudak şekil olarak tamam var ama içi boş,konuşurken falan düz bir çizgi halini alıyor
bitanesin cnm benm muckkkk kcaman supper suppersin. cok heycanlandim merakla beklicem olumunekankayizsmileŞeniz
tatlim benm de uzun bi yuzum var emin ol benm dudagim seninkinin yarisi bile deil ozellikle ust dudagimin. sen belki cok takiorsun bana bariz dolgun dudak gibi gorunuor. cenende gorunuordu fotoda orantili buldum valla cok hos. mimiklerinde sekil deistirmesini biraz aynada calisarak halledebilirsin. ben eskiden gulerken ust dudagimi ice kivirip guluordum sonra rahatsiz oldugumu farkedince her zmn gulerken hatirlayip deistirmeye calistim simdi nerdeyse hic oole gulmuorm duz tutuorm. az da olsa mimiklerini calisirak halledebilirsin belki. konusurken herkesin illa ki inceliordur bilmiyorumkismile
az önce çok güzel birşey buldum henüz fikir edinemedim ama izlediğim kadarı ile süper bişey türkiyede tabi yoktur ama şu amerikadan iste yöntemleri ile getirtebiliriz ingilizcesi olan daha detaylı bilgi verebilir
önce 2 uygulama videosunu sonra sitesini ekliyorum
NarTube - Big Lips watch video, clips, musics, movies, films, fragman, free, video izle, diziler, klipler, filmler, sinema, bedava, ücretsiz, müzik
Bigger Lips & Beautiful Lips - Best Lip Plumper -
çok güzel bir alet acaba etki süresi ne kadardır ama geçici bile olsa o alet bizde olduğu sürece anında dolgunlaştırabiliriz dolgunun görünüş şeklide çok güzel
ingilizce bilen birileri detaylı bilgi versin lütfen bakın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?