Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ay ben de meraklandım şimdi, nasıl olcak diye :))) Zaten dudakların güzel senin... Ama insan takınca takıyor biliyorum aklinialirimsmile

Artık fotoları bekleriz sempatiksalakcinni

ozelden atacagım bır tuonelaya bir sana :) laf sokan olmasın ona da :))

ben gelıorum kızlar bekleyın valla benı bu ay ıcınde :)))

hihoyyyt aaa donutcim super cok sevindim cok da meraklandim super olucak die dusunuorm senin dudaklar zaten dolgu ki cogu doktor zaten dudagi olan kisilerde dolgunun cok daha guzel sonuc verdigini soyluorm. doutzen halt edicek yaninda hhihihihi aklinialirimsmile

ozelden atacagım bır tuonelaya bir sana :) laf sokan olmasın ona da :))

bilmiyorumkismile:gitme: ben de gormeyi isterim ( uhuhuhuh

kızlar merhaba ben de uzun süredir dudaklarıma dolgu yaptırmayı düşünüyordum fakat çoğunuz geçiciliğinden şikayetçisiniz,doktorlar için 500lira çok az olabilir ama ben o parayı biriktirmek için ne maceralar atlattım bi bilseler:)garsonluk mu yapmadım broşür mü dağıtmadım:) neyse konumuza gelelim,aslında şöyle bi inceledim kendimi.dudağım normal duruşta güzel görünüor,eksiklik ne bilmiyorum.konuştuğumda falan çirkinleşiyor veya geri kalan yüz hatlarım mı bozuyor bana fikir verebilecek olan varmı?aklım baya karışık çünkü.bu arada resmimi nasıl ekleyebilirim

eğer gerek olmadığını anlarsam hiç bu işlere girip kaç aydır biriktirdiğim parayı 2aylık bir dolgunluk için baymayım diyorum yardımlarınız için şimdiden teşekkürler,dudak resmimi de gsötermek isterim ama ekleyemedim

arkadaşlar bu sayfaya resim eklemeyi beceremedim ama albümüme dudak resmimi koydum,bakın ve bi yorumda bulunun lütfen.gerçekten yardımcı olacak

arkadaşlar bu sayfaya resim eklemeyi beceremedim ama albümüme dudak resmimi koydum,bakın ve bi yorumda bulunun lütfen.gerçekten yardımcı olacak

cnm ya senin baya baya dolgun dudaklarin var. sanki dolgu yaparsan cok fazla olmicak mi? bana oole geldi fotodan mi acaba. sen bilirsin cnm tabii. sen neden eksiklik hissediorsun. cunku gercekten hem dolgun hem de disari donuklugu M kismi fln cok guzel. hatta bircok kisinin isteyecegi bi dudagin var.

bambamcım seni unuturmuyum hic,paylasacagım emın ol,emailin de var bende biliyorsun canım benim.Guzel temennilerin için tesekkur ederım balım :1hug:

ama bende istiyorum donutcummm=(((

bambam ben de anlayamadım,dudak tek başına güzel ama yüzle beraber az kalıyor sanki,çünkü yüzüm çok uzun,çene kısmım falan.eğer yüzüm kısa olsa gerçekten dolgun dururdu sanırım.bir de şey,dudak şekil olarak tamam var ama içi boş,konuşurken falan düz bir çizgi halini alıyor

bambamcım seni unuturmuyum hic,paylasacagım emın ol,emailin de var bende biliyorsun canım benim.Guzel temennilerin için tesekkur ederım balım :1hug:

bitanesin cnm benm muckkkk kcaman supper suppersin. cok heycanlandim merakla beklicem olumunekankayizsmileŞeniz

tatlim benm de uzun bi yuzum var emin ol benm dudagim seninkinin yarisi bile deil ozellikle ust dudagimin. sen belki cok takiorsun bana bariz dolgun dudak gibi gorunuor. cenende gorunuordu fotoda orantili buldum valla cok hos. mimiklerinde sekil deistirmesini biraz aynada calisarak halledebilirsin. ben eskiden gulerken ust dudagimi ice kivirip guluordum sonra rahatsiz oldugumu farkedince her zmn gulerken hatirlayip deistirmeye calistim simdi nerdeyse hic oole gulmuorm duz tutuorm. az da olsa mimiklerini calisirak halledebilirsin belki. konusurken herkesin illa ki inceliordur bilmiyorumkismile

teşekkürler bambam,ama yine tatmin olmıcam ben biliyorum.oyüzden bana ne önerirsiniz?mesela normalde dudak kalemi sürmeden dışarı çıkmam ,makyaj da epey zamanımı alıyor,derse falan gecikiyorum.eğer dolgu yaptırırsam okadar makyaja falan gerek kalmaz diye düşünüyorum.şimdi bu puragen tam olarak kaç ay dolgun gösterir dudakları ?iki ay bile yeter bana aslında,bi denemiş olucam sonuçta

bu ne yaaa şakaaamııııııııı şaka gibiiii warsa böle bişe alalım kaydirigubbakcemile2

msnde atarım canım sana da tabiki,uzun zaman ortlarda yoktun ya sen dedim bu kız gitti :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…