Dudak Dolgusu yaptıranlar

Ayyy Bambamcım da bendenmiş :))) kaydirigubbakcemile3 Canım sağlıklı dişlerle hiç oynamamak lazım... Biz dediğin giibi dudağa odaklanmaya devam edelim. zemuszemus kaydirigubbakcemile3

tatlim baktim albumune canm hele 2. fotoda bayildim ben valla :kedi:. ama insan takinca takior cok iyi biliorm. dolgu sonrasi ice gomulme ihtimali ile ilgili bilemedim ben guzzelcim. benneyaptımki

Ayyy Bambamcım da bendenmiş :))) kaydirigubbakcemile3 Canım sağlıklı dişlerle hiç oynamamak lazım... Biz dediğin giibi dudağa odaklanmaya devam edelim. zemuszemus kaydirigubbakcemile3

hihihi evt tatlicim haklisin ben de oole dusunuorm kas yapayim derken goz cikarmak gibi olucak yoksa -tatlicadiarzu- hatta dudak yapayim derken dis cikarmak delikafadulden off nese cividim ben dudaga devam giihihigiihihi

Son düzenleme:

bambamcım yaa dudak konusunda aynıyız bizz :)) üst dudak mevzusu bide benim hani dudak cizgisi mi deniyo o kısım bende yok gibi bişeyy ona cok sinir oluyorummm ..boshayallersmile
sen zayıf yüzüne takıntılıymışsın bende tombiş yanaklarıma , onları eritmenin yollarını arıyorum delikafadulden... ah ahh bitmez biz kadınların derdii herseye bir kulp buluruz

ahh cnm benm ya nedir bu ust dudaklardan cektigimiz : sempatiksalakcinni valla iyi ki dudak kalemi var yani diorm ben kendim icin delikafadulden
eee kendimizde olmayani nie bu kdr istioruz bilmiorm yahu. bak ne guzel yanaklarin vardir senin eminim. off illa buluorz bisiler biz uslanmayiz sempatiksalakcinni

kizlar bu arada lisa rinna o felaket dudak silikonunu cikarttirmis sonunda bence daha iyi olmus cok deforme olmus bi goruntusu vardi. konumuzla birebir ilgili deil aslinda tam tersine ilgili ama paylasmak istedim. kalici islemlerden kacinmak lazim sanirim. donusu daha zor oluor tekrar ameliyat olmus.

eski halini biliorsunuzdur zaten. cok eskiden yaptirmis belli ki silikon yasak artik.

sagdaki da iste yeni hali

çıkartmakla gayet iyi yapmış , dudak dudak olmaktan cıkmış resmen ..

canım hepımızın heryeri duzgun degil..inan bana sen o fotoyu tam yüz olarak koysaydın bunun farkına bıle varmayacaktık..ama sen zoomlayıp alın bende sorun var dedin..

bak burdaki herkes senın dudaklarına sahip olmaya calısıyor,bence sımart kendını..
al kendıne bir suru dikkat cekici gloss,herkes ne kadar dolgun dudakları var desin.inan bana ceneni kimse farketmez..

sonucta benımde farkındalıgım senin fotoyu tam olarak sorun gordugun boylede yayınlamandır.

hicbirimiz mukemmel degiliz..benımde burnum kemerlidir,ama bana karakteristik gelir..herkesi burnu mukemmel olmak zorunda degil..dısarda ve basın önünde binlerce aynı tip kadın var,neden onlardan biri olmak isteyeyim ki..

ama sunu da soylecegım,ironik olacak ama işin aslı bu..cok cok rahatsızsan bu senın hayat akısını degısıtırıyorsa özgüvensizlik yaratıyorsa ve en önemlisi bu bir dönemlk degilde tüm hayatın boyunca kafana taktıgın birsey ise o zaman bir mudahaleye git..bu sekilde kafaya takarak ve gülmemeye calısarak ömür gecmez.

ben ne kadar soylesemde biz ne kadar soylesekte sen bir muddet sona iç savasına yeniden baslayacaksan ve mutsuz olacaksan bir cozum yolu arastır bence

evt resmen isyanlardaymis dudagi bence de ii etmis :1rolleyes:

aaaaaaaaaaa muthissss sasırdım!! ben dolgu sanıyordum demek silikonmus..facia... dudaklarının yarılmadıgına sukretsin..yalnız daha genc durmus..sanırım makyaj olmadıgı ıcın.genelde buyuk dudaklar genç gosteriri cunku..

Son düzenleme:
camila'cım ;
donut'a bu konuda katılıyorum aslında dısardan insanlar bize baktıgında bir bütün olarak bakıyor , oysaki biz örnegin dudagımızı begenmiyosak insanların sadece dudadgımıza odaklandıgını ve bizim gördüğümüz gibi gördüğünü yani begenmediğini sanırız , oysaki bu kişisel bir yanılgı ... öte yandan kişinin kendi içinde özgüveni inşaa etmesi cok önemli yaptıracagın dolgu buna vesile olucaksa yaptır derim , ama mümkün oldugunca dudaklarındaki önyargıdan kurtulmaya ve kendini bir bütün olarak degerlendirmeye bak , kendinle ilgili farklı değişikilkler yapabilrisn ; mesela farklı bir sac modeli daha ilginc bir göz makyajı gibi .. yani zaman gectikce dudaklarına yogunlaşmaktan kurtulman gerek , nacizane bir tavsiye mesela benimde üst dudagım gercekten yok gibi bişey ama işte farklı yerlerim güzel kahretsin ) sadece dudaklarıma focus lansam inan mutsuz olurdum .. ki bu arada tekrar söylüyorum senin dudakların gayet güzell

silikonmis cnm dun tv izledim. hatun cikarilabilcegini bilmiordum artik sadece dudaklarimla anilmak istemiorm fln dedi. cok eskiden yaptirmis ve sanirim zmnla deforme olmus iice. haklisin kalin dudak daha genc gosterior ama boole sekli bozuk olunca rahatsiz edici duruordu dimi. bence de daha genc duruor hem suanki dudaklari cok ince deil gene de. ii bi karar vermis ya cok fena potur potur duruordu. ben de silikon die bilmiordm gecici ya da kalici bi dolgu saniordm. neyse ki oole deilmis silikon bosuna yasaklanmamis eyvahedigeldismile

camila cim arkadaslar cok guzel yazmislar zaten ben de katiliorm bence cok hos dudaklarin var hatta sana da yorum yazdim liv tyler a benzettim cene ve dudak yapini :) dudaklarini daha dolgun gosterip ilgiyi oraya toplayabilirsin. hem dolgun dudak kadar guzeli var mi ayol ama sen mutsuzsan rahatsiz hissediorsan bizim dediklerimizin bi anlami yok tabi. anliorm seni. benm de taktigim bircok sey var ozellikle dudak ve akne. esim bosuna takiorsun kimse dikkat etmior o kdr detayli bakmior dior. sen onlara uzuldukce kendini yipratiorsun o zmn daha cok cikior dior hakli aslinda ama elimde deil takiorm ben de. biz kadinlar takinca takiorz iste ama keske diorm senin gibi dudaklarim olsaydi hihihiih masalla diyim de..

Son düzenleme:
donutcum,angel-24,bambam hepinize teşekkür ederim,söyledikleriniz gerçekten yönlendirici.takıntı işte başka bişey değil.karar verir de yaptırırsam bunu da paylaşırım sizle,tekrardan teşekkürler.zaten burun ameliyatı da olucam,baya sorunlu bir burnum var.belki de sorun burnum diyorum,yaptırınca dudaklar ön plana çıkar belki.bakalım zaman neler gösterecek.bu arada bambam avatardaki sensen gerçekten çok hoş bi bayansın,scarlet johanson gibi duru bi güzelliğin var

cnm benm cok cok tesekkur ederim guzel ve tatli yorumun icin olumunekankayizsmile ay scarlett nere ben nere ki hihihi gene de morel oldu cok tesekkurler tatlim. :asigim:
karar verip yaptirirsan yorumlarini duymak isteriz cnmcm. a.s.:1hug:

ya bambamcım upper lip diyor lisa rinna için,tek usttemı varmıs acep,buarada 25 seneden sonra cıkarmıs vay vay vay....

yalnız demeçte bayagı talihsiz :))

My lips started to define who I am," Rinna told People magazine. "That bothered me."

ay kocasının demeç şahane amaa :asigim:

Hamlin, who appeared on the Today show with her, said he never cared how his wife looked.

"I fell in love with those lips," he said. "I kissed those lips for 18 years. There's nothing wrong with them, I can tell you that."

ay evt kocasi oole dedi izledim hhahaha seviormus adam resmen ne bilyim sempatiksalakcinni

yaa ne kocalar var bak,bizde evden atmaya calısıoruz bır dolgu için :)))

ahahahhaha ay ilahi donutcim ya :roflol::roflol:
ay bu arada bence alttada varmis gibi eski fotolarinda deil mi sence de? nie upper lip demisler ki. ikisini da yaptirmis gibi geldi bana ya da bilemiorm belki kendi alt dudagi oole

ay bu arada bunnarin hepsi acayip reklam amacli bence yani zamanlamalari en azindan. yeni showlari basladi ya da baslior kocasi ile 'Harry Loves Lisa' . :hulya:

Son düzenleme:
ay bu arada bunnarin hepsi acayip reklam amacli bence yani zamanlamalari en azindan. yeni showlari basladi ya da baslior kocasi ile 'Harry Loves Lisa' . :hulya:

valla mehmet öz bile reklam adına kanser mevzusu cıkarıyorsa bunlar kımbılır neler yaparlar.

upper lip deyince hani sanki dudagı zaten dolgunmusta rotuslanmıs havası verıyor diye bence yigitlige --- sürdürmemişler :))))

:roflol:hahah yapar anacim bu unluler sasirmiorm :içelim:

Son düzenleme:

hahah böyle koca herkesin başına valla , her hali kabulüm demiş resmen ama o üstteki dudakları nasıl öpmüş ayoll sempatiksalakcinni işte aşk herseye kadir demekki :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…