hhihihi cnm benm ya al benden de o kdr.kaydirigubbakcemile3aklinialirimsmile gulunce seviorm :ecrin_bebek: benm kendimde neden oole oldugu ile iligli dusuncem soole; ust dudagim yeterince disa donuk deil normal dururken. gulerken tamamen donuor ve tum dudagi goruorm o zmn. normalde de o kalinliktaki hali ile dursa cok mutlu olurdum. sanirim dudagim var ama yeterince disa donuk olmadigindan dolgun durmuor. dis yapisi mi agiz yapisi yoksa dudagin kendi sekillenmesinden midir nedir bilemiorm. bir ara acaba dislerimde mi bi deisim dusunsem diordum boole dudagin seklini etkiler fln die. ama dislerim de duzgun ortodontist de cok duzenli demisti sanirim bi mudahele istesem deli misin die bakardi doktor banalülülülülülü duzgun sorunsuz dislere de kiymak istemem kendi dislerim olmasi fikrini seviorm. o yuzden vazgectim. :2: acaba cok etkiler mi disler dudagi yani sormadim da doktora bilmiorm.
nese dudaga odaklanmaya devam zemuszemus bilmiyorumkismile
bambamcım teşekkürler güzel fikirlerin için ama gerçek halini görmelisin gerçekten çokkomik:).bak albüme gülerkenki halleriyle normal duruştaki halini koydum ve aradaki fark gerçekten dramatik,feci bir fark var hatta.sırf buyüzden hiç konuşup gülmüyordum bi aralar,sonra da soğuk nevaleye çıkıordu adımız:) ya sorun çene çıkıklığımsa ozaman dudaklarıma dolgu yaptırınca da içe kaçıp ince görünme ihtimali olabilir demi bunu da düşünmeli?
Ayyy Bambamcım da bendenmiş :))) kaydirigubbakcemile3 Canım sağlıklı dişlerle hiç oynamamak lazım... Biz dediğin giibi dudağa odaklanmaya devam edelim. zemuszemus kaydirigubbakcemile3
cnm benm gordugum kadariyla gayet hos gorunuorsun umutsuzluk yasamana gerek yok bence. dudaklarin cok guzel valla benm ust dudagimin seninkinin yarisi bile deil. dolgun dudaklarin yeter bence :)
hos sana diorm ama ben de dudagima cildime ve zayif yuzume takintiliyim anliorm aslinda ama cok samimi soluorm dudaklarin cok guzel bence.
bambamcım yaa dudak konusunda aynıyız bizz :)) üst dudak mevzusu bide benim hani dudak cizgisi mi deniyo o kısım bende yok gibi bişeyy ona cok sinir oluyorummm ..boshayallersmile
sen zayıf yüzüne takıntılıymışsın bende tombiş yanaklarıma , onları eritmenin yollarını arıyorum delikafadulden... ah ahh bitmez biz kadınların derdii herseye bir kulp buluruz
ahh cnm benm ya nedir bu ust dudaklardan cektigimiz : sempatiksalakcinni valla iyi ki dudak kalemi var yani diorm ben kendim icin delikafadulden
eee kendimizde olmayani nie bu kdr istioruz bilmiorm yahu. bak ne guzel yanaklarin vardir senin eminim. off illa buluorz bisiler biz uslanmayiz sempatiksalakcinni
kizlar bu arada lisa rinna o felaket dudak silikonunu cikarttirmis sonunda bence daha iyi olmus cok deforme olmus bi goruntusu vardi. konumuzla birebir ilgili deil aslinda tam tersine ilgili ama paylasmak istedim. kalici islemlerden kacinmak lazim sanirim. donusu daha zor oluor tekrar ameliyat olmus.
eski halini biliorsunuzdur zaten. cok eskiden yaptirmis belli ki silikon yasak artik.
sagdaki da iste yeni hali
çıkartmakla gayet iyi yapmış , dudak dudak olmaktan cıkmış resmen ..
yok canım yanlış anlamadım.bu sorunun zaten ben de farkındaayım,çenem çıkık,çenem çıkık olmasa dudaklarım konuşurken de gülerken de çok güzel dururdu.hatta çene ameliyatı da olmayı düşünmüştüm iki sene evvel ama cesaret edememiştim.onun yerine para avcısı ortodontistler beni tavladı,çene çıkıklığını düzeltiriz falan diye .hiç mi hiç etkisini görmedim..napıcam bilmiyorum,kendimle barışık değilim ve bu sorun sosyal hayatımı etkiliyor
ahh cnm benm ya nedir bu ust dudaklardan cektigimiz : sempatiksalakcinni valla iyi ki dudak kalemi var yani diorm ben kendim icin delikafadulden
eee kendimizde olmayani nie bu kdr istioruz bilmiorm yahu. bak ne guzel yanaklarin vardir senin eminim. off illa buluorz bisiler biz uslanmayiz sempatiksalakcinni
kizlar bu arada lisa rinna o felaket dudak silikonunu cikarttirmis sonunda bence daha iyi olmus cok deforme olmus bi goruntusu vardi. konumuzla birebir ilgili deil aslinda tam tersine ilgili ama paylasmak istedim. kalici islemlerden kacinmak lazim sanirim. donusu daha zor oluor tekrar ameliyat olmus.
eski halini biliorsunuzdur zaten. cok eskiden yaptirmis belli ki silikon yasak artik.
sagdaki da iste yeni hali
evt resmen isyanlardaymis dudagi bence de ii etmis :1rolleyes:
aaaaaaaaaaa muthissss sasırdım!! ben dolgu sanıyordum demek silikonmus..facia... dudaklarının yarılmadıgına sukretsin..yalnız daha genc durmus..sanırım makyaj olmadıgı ıcın.genelde buyuk dudaklar genç gosteriri cunku..
donutcum,angel-24,bambam hepinize teşekkür ederim,söyledikleriniz gerçekten yönlendirici.takıntı işte başka bişey değil.karar verir de yaptırırsam bunu da paylaşırım sizle,tekrardan teşekkürler.zaten burun ameliyatı da olucam,baya sorunlu bir burnum var.belki de sorun burnum diyorum,yaptırınca dudaklar ön plana çıkar belki.bakalım zaman neler gösterecek.bu arada bambam avatardaki sensen gerçekten çok hoş bi bayansın,scarlet johanson gibi duru bi güzelliğin var
ya bambamcım upper lip diyor lisa rinna için,tek usttemı varmıs acep,buarada 25 seneden sonra cıkarmıs vay vay vay....
yalnız demeçte bayagı talihsiz :))
My lips started to define who I am," Rinna told People magazine. "That bothered me."
ay kocasının demeç şahane amaa :asigim:
Hamlin, who appeared on the Today show with her, said he never cared how his wife looked.
"I fell in love with those lips," he said. "I kissed those lips for 18 years. There's nothing wrong with them, I can tell you that."
yaa ne kocalar var bak,bizde evden atmaya calısıoruz bır dolgu için :)))
yaa ne kocalar var bak,bizde evden atmaya calısıoruz bır dolgu için :)))
ay bu arada bunnarin hepsi acayip reklam amacli bence yani zamanlamalari en azindan. yeni showlari basladi ya da baslior kocasi ile 'Harry Loves Lisa' . :hulya:
valla mehmet öz bile reklam adına kanser mevzusu cıkarıyorsa bunlar kımbılır neler yaparlar.
upper lip deyince hani sanki dudagı zaten dolgunmusta rotuslanmıs havası verıyor diye bence yigitlige --- sürdürmemişler :))))
ya bambamcım upper lip diyor lisa rinna için,tek usttemı varmıs acep,buarada 25 seneden sonra cıkarmıs vay vay vay....
yalnız demeçte bayagı talihsiz :))
My lips started to define who I am," Rinna told People magazine. "That bothered me."
ay kocasının demeç şahane amaa :asigim:
Hamlin, who appeared on the Today show with her, said he never cared how his wife looked.
"I fell in love with those lips," he said. "I kissed those lips for 18 years. There's nothing wrong with them, I can tell you that."
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?