- Konu Sahibi emellce
- #1.541
Anacım kız 1.63,imdb de yazıyor :))) daha mışı muşu yok yani :)
hhahahkaydirigubbakcemile5 valla duz ayakkabi giydigi fotolara bakmistik tuonela ile 1.70 olmasina imkan yok zati bacak boyu o kdr deil.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Anacım kız 1.63,imdb de yazıyor :))) daha mışı muşu yok yani :)
hhahahkaydirigubbakcemile5 valla duz ayakkabi giydigi fotolara bakmistik tuonela ile 1.70 olmasina imkan yok zati bacak boyu o kdr deil.
bambamcım ya bayılacagız 1250 tl yada risk almayacagız kalıcı makyajda :)
ay kafayı fena bozmusum ben bu konu ıle :))) su anda anladım bambamcım :)
offffffffffffff offfffffffffffffffff yapmasınlar boyle seyler yaa :) iki kızartyorlardır,tahriş ediyorlardır şişincede buyudu dıyorlardır.
Funnycim ya sen yapma bari :)
aman yok be kuzum :) bir deli kuyuya taş attı bin akıllı inandı olmasın :) ne guzel dudakların senın ıhtıyacın yok buna zaten bırtanem
ya bişe dicem çörekotu yağıyla 5 dakka masaj yapıolarmış ve göğüslerinin büyüdüklerini sölüolar burdakiler acaba diorum dudaamızada yapsak büyürmü ben aldım deniicem :)))))
cnm beniimmmm saolllllll kuşuum :)) bugün beğendim walla dudağımı :) ara ara beğenmiorum :)
canım o çörek otu sanki hormanları harekete geciriyodu ondan büyoyo gögüsler die hatırlıyorum ama ..:roflol:
kızlar bu arada ben su dudak dolgunlaşıtırıcılarından bitek freeze 24/7 den memnun kaldım zaten ödüllü bir ürün .. lip fusion ve sally hanson da denedim ama onlar işe yaramıyo freeze onların yanında baya etkili dudaklar şişiyo ve kabarıyo resmen .. ama tabi ilk sürdüğündeki etki zaman gectikce kayboluyo kötü yanı buama yinede özel bir yere giderken kurtarıcı olabilir .. ben 80 küsüre almıştım bir yıl oldu ama :icecream:
canım oncelıkle tesekkur ederım :))) cok cok cok ,tesekkur ederım hatta :))
hayatım super super,dudak kalemi mi var boyle hatlı mı ust dudagın ?
inmemıs bence hıc,senın gozlemın nedir balım?
valla su anda cheapsmellsde cok cok uygun fıyata satılıyor bırtanem,bence alacaksan bu ındırımden yararlan