Dudak Dolgusu yaptıranlar

permanent-makeup-2.jpg

bambamcım ya bayılacagız 1250 tl yada risk almayacagız kalıcı makyajda :)

bambamcım ya bayılacagız 1250 tl yada risk almayacagız kalıcı makyajda :)

oole cnm ben bayilcam da para bulunca suan imkansiz. gene de tek ust dusunuorm simdilik tabi gidip konusmak lazim. birde burada bilmedigim bir yerde cesaret edemicem sanirim. seneye yaz TR yi beklicem :(

ay kafayı fena bozmusum ben bu konu ıle :))) su anda anladım bambamcım :)

ya bişe dicem çörekotu yağıyla 5 dakka masaj yapıolarmış ve göğüslerinin büyüdüklerini sölüolar burdakiler acaba diorum dudaamızada yapsak büyürmü ben aldım deniicem :)))))

offffffffffffff offfffffffffffffffff yapmasınlar boyle seyler yaa :) iki kızartyorlardır,tahriş ediyorlardır şişincede buyudu dıyorlardır.
Funnycim ya sen yapma bari :)

offffffffffffff offfffffffffffffffff yapmasınlar boyle seyler yaa :) iki kızartyorlardır,tahriş ediyorlardır şişincede buyudu dıyorlardır.
Funnycim ya sen yapma bari :)

bende ilkten öle düşündüm ama kızarma falan olmuomuş karıncalanıomuş sadece :))))

aman yok be kuzum :) bir deli kuyuya taş attı bin akıllı inandı olmasın :) ne guzel dudakların senın ıhtıyacın yok buna zaten bırtanem

puff benimkilerin şekli güzel ama ince mafoldumben beyimde yaptirmama izin vermiyor mafoldumben

aman yok be kuzum :) bir deli kuyuya taş attı bin akıllı inandı olmasın :) ne guzel dudakların senın ıhtıyacın yok buna zaten bırtanem

cnm beniimmmm saolllllll kuşuum :)) bugün beğendim walla dudağımı :) ara ara beğenmiorum :)

ya bişe dicem çörekotu yağıyla 5 dakka masaj yapıolarmış ve göğüslerinin büyüdüklerini sölüolar burdakiler acaba diorum dudaamızada yapsak büyürmü ben aldım deniicem :)))))

canım o çörek otu sanki hormanları harekete geciriyodu ondan büyoyo gögüsler die hatırlıyorum ama ..:roflol:

kızlar bu arada ben su dudak dolgunlaşıtırıcılarından bitek freeze 24/7 den memnun kaldım zaten ödüllü bir ürün .. lip fusion ve sally hanson da denedim ama onlar işe yaramıyo freeze onların yanında baya etkili dudaklar şişiyo ve kabarıyo resmen .. ama tabi ilk sürdüğündeki etki zaman gectikce kayboluyo kötü yanı bu :( ama yinede özel bir yere giderken kurtarıcı olabilir .. ben 80 küsüre almıştım bir yıl oldu ama :icecream:

cnm beniimmmm saolllllll kuşuum :)) bugün beğendim walla dudağımı :) ara ara beğenmiorum :)

ya bazen aynada kendıme bakıorummm cok memnun ayrılıyorum,bazen bakıorum ayyyyy diyorum kacıorum :)))))))))) dengesiziz,dengesiz :)))

canım o çörek otu sanki hormanları harekete geciriyodu ondan büyoyo gögüsler die hatırlıyorum ama ..:roflol:

kızlar bu arada ben su dudak dolgunlaşıtırıcılarından bitek freeze 24/7 den memnun kaldım zaten ödüllü bir ürün .. lip fusion ve sally hanson da denedim ama onlar işe yaramıyo freeze onların yanında baya etkili dudaklar şişiyo ve kabarıyo resmen .. ama tabi ilk sürdüğündeki etki zaman gectikce kayboluyo kötü yanı bu :( ama yinede özel bir yere giderken kurtarıcı olabilir .. ben 80 küsüre almıştım bir yıl oldu ama :icecream:

aynen! ice stickler cok cok ıyı ! ama etkisi 1-2 saat ancak,digerleri fos.Bende de uc rengi var :)))

kızlar az önce resim cektim elimden geldigince ısıklı yapmaya calıstım donutcum:))

böyle işte hafif kabuk var dudagımda niye bilmem bu arada su freeze 24/ yi nereden alabiliyoıruz bilgi lütfen:)))

canım oncelıkle tesekkur ederım :))) cok cok cok ,tesekkur ederım hatta :))

hayatım super super,dudak kalemi mi var boyle hatlı mı ust dudagın ?

inmemıs bence hıc,senın gozlemın nedir balım?

valla su anda cheapsmellsde cok cok uygun fıyata satılıyor bırtanem,bence alacaksan bu ındırımden yararlan

Son düzenleme:
canım oncelıkle tesekkur ederım :))) cok cok cok ,tesekkur ederım hatta :))

hayatım super super,dudak kalemi mi var boyle hatlı mı ust dudagın ?

inmemıs bence hıc,senın gozlemın nedir balım?

valla su anda cheapsmellsde cok cok uygun fıyata satılıyor bırtanem,bence alacaksan bu ındırımden yararlan

rica ederim canım:) dudagımda kalem yok ancak ruj var rujla söyle bir gectim üstünden, dudak çizgim normaldede belirgin, ama fotoya bakınca ruj oldugundan daha cok belirginleşmiş bence.

birde inme durumu söyle sanki ilk yapildiginda daha kalkıktı su an daha düz gibi geliyor:x tek sevindigim nokta içteki hafif sertlikler dagildi ödemdi sanırım onlar:)

cheapsmellsten alırdım ama sorunum hiç bir ısmarladıgımın adresime ulaşmaması, coastal scentsten bir ton sey ırmarladım mayıs basında halen gelmedi artık ümidimde yok zaten , tonlarca para bayılıyorum sonuç hüsran :(boshayallersmile

Back
X