Dudak Dolgusu yaptıranlar

tatlım yerinde olsam, dolgu maddesini dışardan alırdım ve doktora uygulattırırdım.Kutunun içinden 2 tüp cıkıyormıs:) biz de karamelize ile öyle yapacağız.

kaç liraya maloluyormuş canım öyle olunca,dr hangi dr düşünüyorsunuz,bir de uygulama için ne kadar alıyormuş

tatlım 0.8 ml X 2 = 1.6 ml fiyatı 350-380 tl arası .Yasemen hanımdan memnun kaldık ,tekrardan oraya uygulatmayı düşünüyoruz.
Uygulama için ne kadar alır bilmiyoruz ,henüz kendisi ile görüşmedik.

Minag alt dudakta asimetri oluşmuş ,bir defaki sefere alt dudağa uygulatmalısın .Altın orana göre alt dudak, üste göre daha kalın olmalı .Doktor onu sağlayamamış sanki.

8b5fcd.png

Bu kadının dudaklarına nolmuş yaaaaaaaaaaaaa

1seda2-a1.jpg
[/QUOTE]

Canım çektiğim fotolar dolgudan 3 saat sonraki fotolar,şişlikler inince orantılı olucak aynı soruyu doktoruma sormuştum,merak etmememi 1 haftaya şişlikler geçince oturacağını söyledi... seda sayanın dudakları midemi kaldırdı resmen:1: o ne yaaa,

Canım çektiğim fotolar dolgudan 3 saat sonraki fotolar,şişlikler inince orantılı olucak aynı soruyu doktoruma sormuştum,merak etmememi 1 haftaya şişlikler geçince oturacağını söyledi... seda sayanın dudakları midemi kaldırdı resmen:1: o ne yaaa,[/QUOTE]

Doğru diyorsun canım:16:Umarım dolgun uzun süre gider:nazar: .Bizim hemen söndü ya ,bu ne böyle .
Sorma benimde içim kalktı,o kaşlarının halide feci.:50:

Aslında bir buçuk tüp üste uygulamış neredeyse bana biliyormusun..Üst dudagım inceydi benim,görmüştün fotoları zaten..Alt dudak idare ediyordu ama üst dudak gülünce özellikle kayboluoylrdu yani.Şimdi çok memnunum :34: Bu sefer bir tüp yeterli olur bana bence..Bakalım artık,yapacagım sabırlı ol diyor :31: Bekliyoruz startın verilmesini :9: Sen süreyi iyi ayarlamışsın evet.Leşke bu konuda beni biri uyarsaydı ama birazda ben biranda verdim kararımı aslında..Öncedende yapmak istemiyordu doktorum,bir anda tamam yapalım diyince (ısrarlarıma karşın bıktı adam):9: Bir anda tamam dedim ve gün aldım hemen buraya yazdım zaten..Olsun hayırlısı olsun... Temmuz 15 haa..Az kalmış..Hayırlısı olsun bebegim..Çok çok mutlu ol inşallah..Allah bir yastıkta kocaltsın :16:

Hadi ya üst dudağına baya bi kullanmış,ama süper oldu senin dudakların canım,yaptırdığına değdi die düşünüyorum:nazar::nazar::16: evet canım sabırlı ol.Ben 3 ay düşündüm zaman ayarlamasını,ilk defa yaptırıyorum morluk falan olur die korkumdan böle bi zaman hesabı yaptım düğün için galiba tutturdum:1:...evet canım az kaldı çok teşekkürler,:16::16: öptümm senii :34:

Canım çektiğim fotolar dolgudan 3 saat sonraki fotolar,şişlikler inince orantılı olucak aynı soruyu doktoruma sormuştum,merak etmememi 1 haftaya şişlikler geçince oturacağını söyledi... seda sayanın dudakları midemi kaldırdı resmen:1: o ne yaaa,

Doğru diyorsun canım:16:Umarım dolgun uzun süre gider:nazar: .Bizim hemen söndü ya ,bu ne böyle .
Sorma benimde içim kalktı,o kaşlarının halide feci.:50:[/QUOTE]

Canım Kaşlar kalıcı makyaj bence hiç naturel değil.inşllh canımm:34:

tatlım 0.8 ml X 2 = 1.6 ml fiyatı 350-380 tl arası .Yasemen hanımdan memnun kaldık ,tekrardan oraya uygulatmayı düşünüyoruz.
Uygulama için ne kadar alır bilmiyoruz ,henüz kendisi ile görüşmedik.

Hımmm...Tatlım fiyat cok iyiymişş bence:44::44:,peki hangi markanın fiyatı bu? aslında en güzeli bu şeklilde:34:

Günaydınnn,

minag cim çok güzel olmuş şişlikler inince dahada güzel durucak:54:

BERRY diikkat ettinmi bak dudak burun mesafesi dudak dolgun durduunda daha az dikkat cekicek zaten minag nın uzun değil ama ön plana dudaklar cıkıyor böylelikle:52:
bende 2 ay gecsin, burdan öğrendiğim kadarıyla daha kalıcı oluyormuş oyuzden yenileticem:8::32:
bian önce yeniden yaptırmak istiyorum zaten:17::23:
ama yine yarım tüp uygulatiim diye düşünüyorum

KIZLAR buarada illa 2 ay falanmı gecmesi lazım yokd-sa 1 ay da olurmu ne ile ilgili bu zaman:26:

:16:inşallh canım bencede cok güzel olucak,hem bu sefer morarma falan olmadı hiçç:34: benm üst dudağım çok çok ince değildi,alt dudağımda normaldi kalına yakın ,üst dudağım dardı genişletilmesi için yanlara daha cok uygulanmıştı ilk dolguda...2. dolguda da sadece üste yapıldı genişletilen yerlere ve üst dudağa yarım tüp uygulandı...sonuçta yarım tüp üst düşünenlere şunu söyleyebilirim,üst dudak ve burun arası mesafe daralıyor.bende öyle oldu...zaten normaldi mesafe,yapıldıktan sonra (yaklaşık 1 tüp)daha da daraldı çok hoş oldu...:16::16:

Hımmm...Tatlım fiyat cok iyiymişş bence:44::44:,peki hangi markanın fiyatı bu? aslında en güzeli bu şeklilde:34:

tatlım surgiderm 24 .alerji yapmayan bir tek bu varmış.

kızlar sıcaklardan eriyor olabilir mi ? dudağıma dokunuyorum ,hiç birşey kalmamış :( ne topaklık ,ne de başka birsey offf .

Son düzenleme:
tatlım surgiderm 24 .alerji yapmayan bir tek bu varmış.

kızlar sıcaklardan eriyor olabilir mi ? dudağıma dokunuyorum ,hiç birşey kalmamış :( ne topaklık ,ne de başka birsey offf .

metabolizman hızlıysa vücut atmış olabilir,metabolizma hızlıysa vücuda girenler hızlıca sistemden atılıyor çünkü,böyle açıklamışlardı,bu aralar sağlıklı beslenmeye başladıysan da bu durumu sağlayabilir,bir de tabi sıcaklar metabolizmayı hızlandırıyor enzimler için uygun sıcaklık durumu,dolgunluk tamamen gitmemiştir ama yine de bence

metabolizman hızlıysa vücut atmış olabilir,metabolizma hızlıysa vücuda girenler hızlıca sistemden atılıyor çünkü,böyle açıklamışlardı,bu aralar sağlıklı beslenmeye başladıysan da bu durumu sağlayabilir,bir de tabi sıcaklar metabolizmayı hızlandırıyor enzimler için uygun sıcaklık durumu,dolgunluk tamamen gitmemiştir ama yine de bence

dayanma süresin metabolizma ile ilgilsi varmış,haklısın.
Ama kim ne derse desin ilk dolgu hiç kalıcı olmuyor .Bak arzu ,karamel ,ben,minag hepimizde aynı sorun var.Bu dolgu işlemleri mutlaka ikinci işlemi gerektiriyor.
Bu arada sen yasemen hanım ile görüşmeye gidecek misin tatlım ? Hafta sonları artık çalışmıyormuş,bilgin olsun :50:

Son düzenleme:
dayanma süresin metabolizma ile ilgilsi varmış,haklısın.
Ama kim ne derse desin ilk dolgu hiç kalıcı olmuyor .Bak arzu ,karamel ,ben,minag hepimizde aynı sorun var.Bu dolgu işlemleri mutlaka ikinci işlemi gerektiriyor.
Bu arada sen yasemen hanım ile görüşmeye gidecek misin tatlım ? Hafta sonları artık çalışmıyormuş,bilgin olsun :50:

cuma günü gidelim diye düşündüm ben haftasonu şişlik insin diye,ben bu hafta içi izmirde olucam,peki 2. uygulama için ne kadar beklemek gerekliymiş canım biliyor musun,benim de metabolizmam hızlıdır korktum şimdi,10 günde geçiyorsa 2. uygulama için 10 gün sonrası olsa olur mu:26:

cuma günü gidelim diye düşündüm ben haftasonu şişlik insin diye,ben bu hafta içi izmirde olucam,peki 2. uygulama için ne kadar beklemek gerekliymiş canım biliyor musun,benim de metabolizmam hızlıdır korktum şimdi,10 günde geçiyorsa 2. uygulama için 10 gün sonrası olsa olur mu:26:

Valla onun cevabını bizde bilmiyoruz canım :50: yasemen hanımdan öğrenmek lazım.

tatlım yerinde olsam, dolgu maddesini dışardan alırdım ve doktora uygulattırırdım.Kutunun içinden 2 tüp cıkıyormıs:) biz de karamelize ile öyle yapacağız.[/QU

hadi ya kutunun içinden 2 tüpmü çıkıyormuş şimdi kutusu nekadar canım bilgini varmı ayyyy siz 2.aşamaya geçtiniz ben hala yaptıracagım offf yaaa :18:

tatlım yerinde olsam, dolgu maddesini dışardan alırdım ve doktora uygulattırırdım.Kutunun içinden 2 tüp cıkıyormıs:) biz de karamelize ile öyle yapacağız.[/QU

hadi ya kutunun içinden 2 tüpmü çıkıyormuş şimdi kutusu nekadar canım bilgini varmı ayyyy siz 2.aşamaya geçtiniz ben hala yaptıracagım offf yaaa :18:

tatlım yasemen hanımın bize uyguladığının içinden bir tüp çıkmıştı .Kaç ml diye bakmadık ,büyük ihtimal 1ml dir :44: ikiye bölününce kişi başı 0.50 ml geldi işte.

Kutusu 350-380 tl ararası .Bence kutuyu alıp ,yaptırmak daha mantıklı kuzum .

tatlım yasemen hanımın bize uyguladığının içinden bir tüp çıkmıştı .Kaç ml diye bakmadık ,büyük ihtimal 1ml dir :44: ikiye bölününce kişi başı 0.50 ml geldi işte.

Kutusu 350-380 tl ararası .Bence kutuyu alıp ,yaptırmak daha mantıklı kuzum .

Canim siz kaca yaptirdiniz? Kisi basi ne kadar odediniz?

Arkadaşlar dudaklarımın 5 günlük halii:16::54::54: şişliklerim indiiii:3: $son dolgu 5 günlük.webp

Arkadaşlar dudaklarımın 5 günlük halii:16::54::54: şişliklerim indiiii:3:Eki Görüntüle 452707

Ayyyyyyy Kiz bayildim dudaklarinaaaa yaaaaaaaaaaa, tam benim istedigim dudaklardan. Sen Bodrumda yaptirmistin demi? Ayy kiz zamanim ve daha fazla param olsa ozel bu dudaklara sahip olabilmek icin taa Bodruma giderdim. Mukemmel! Gercekten bayildim ya. Canim sorarmisin doktoruna hangisini enjekte etmis, markasi neydi, Juvederm mi? ve ne kadar enjekte etti toplam? Bu ikinci islemdi cunki demi? Of offfffffffffffff kiz yine benim kafaya soktun bu dudak isini, bir kac gundur sayiklamiyordum, simdi yine sayiklarim...Birde hangi teknik uygulamis, onuda merak ettim, bazilari capraz yapiyor, (benim doktor o cok agritir demisti ve o sekilde yapmiyorum ben demisti) . Beni bir bilgilendirirsen canim ya. Ha unutmadan, birde totonu kasi, gercekten nazar deger yoksa, cok baktim cunki.. :nazar:

Back
X