Dudak Dolgusu yaptıranlar

Göz çevresi çok riskli bir bölge ondan olmuş olabilir tatlım .Ben senin yerinde olsam tekrardan gidip ,yasemen hanıma yaptırırdım ya da molalıya .Ruby arkadaşımızınkisi muhteşem olmuştu fakat oranın fiyatı 750 tl :(

Canım valla en tercübelimiz Ruby :)kalıcılık hakkında ona sormak lazım :) bizde karamelize ile 2. yaptırmadık .Forumlarda okuduğum kadarı ile 2. için daha kalıcı diyorlar .Ayyyyyy şöyle bizi 1.5 sene idare etse keşke .

Son düzenleme:
Göz çevresi çok riskli bir bölge ondan olmuş olabilir tatlım .Ben senin yerinde olsam tekrardan gidip ,yasemen hanıma yaptırırdım ya da molalıya .Ruby arkadaşımızınkisi muhteşem olmuştu fakat oranın fiyatı 750 tl :(

Canım valla en tercübelimiz Ruby :)kalıcılık hakkında ona sormak lazım :) bizde karamelize ile 2. yaptırmadık .Forumlarda okuduğum kadarı ile 2. için daha kalıcı diyorlar .Ayyyyyy şöyle bizi 1.5 sene idare etse keşke .
valla tatlım ben 3-4 aya bile razıyım istediğim gibi olsun da,gerisini hallederiz hem duyduğum kadarıyla yapıldıkça kalıcılaşıyormuş,her ay yaptırmak bana zor olur bu aralar kredi kartı borcum olmasa bu yaz çok açılmamış olsam hemen yaptırırdım 2. yi yasemin hanıma ya da molalıya,ama bir dolgun bir değil durmak istemediğimden sadece bu ay için azcık dolgunluk versin diye sibellaya yaptırmayı düşündüm yine yasemin hanıma dönerim diye düşünüyorum sonbahar gelsin,kartlarım düzelsin,özel derslerim başlasın,yaz dönemi bu yüzden benim için biraz kısıtlı,hafif dolgunluk da güzeldi o arada 2 aycık idare etsin diye düşündüm sibellayı:))yoksa normal zaman için yasemin hanıma giderim 3-4 ayda bir bile olsa,siz bu cuma gitceksiniz dimi yine paylaşcak mısınız yoksa birer tüp mü düşünüyorsunuz

$images.webp
bence bu güzel olmuş..

bende önceden baya takmıştım dudaklarıma ama sonradann alıştımmm artık napayım korkuyorum yaptrmaya

valla tatlım ben 3-4 aya bile razıyım istediğim gibi olsun da,gerisini hallederiz hem duyduğum kadarıyla yapıldıkça kalıcılaşıyormuş,her ay yaptırmak bana zor olur bu aralar kredi kartı borcum olmasa bu yaz çok açılmamış olsam hemen yaptırırdım 2. yi yasemin hanıma ya da molalıya,ama bir dolgun bir değil durmak istemediğimden sadece bu ay için azcık dolgunluk versin diye sibellaya yaptırmayı düşündüm yine yasemin hanıma dönerim diye düşünüyorum sonbahar gelsin,kartlarım düzelsin,özel derslerim başlasın,yaz dönemi bu yüzden benim için biraz kısıtlı,hafif dolgunluk da güzeldi o arada 2 aycık idare etsin diye düşündüm sibellayı:))yoksa normal zaman için yasemin hanıma giderim 3-4 ayda bir bile olsa,siz bu cuma gitceksiniz dimi yine paylaşcak mısınız yoksa birer tüp mü düşünüyorsunuz

Sibella hangi dolgu maddesini ,kaça uyguluyormuş tatlım :26: Ayyyyyyy canım yaaaa ben 3-4 ayda bir yaptırmak istemiyorum :50: bak ruby arkadaşımızın 2. dolgusunu baya uzun süre dayanmış :50: umarım bizimkiside öyle olur .
Bu cuma kesin gidiyoruz :56: bir tüp karamel ile bana fazla geliyor, o yüzden yarım tüp gene yaptırcağız canım .Ben alta sıktırcam ,çokkkkkkkkkk çokkkkkk az da üste .Geçen sefer üste sıktırmamıştım :40: şu an feci tırsıyorum ya .

Son düzenleme:
Sibella hangi dolgu maddesini ,kaça uyguluyormuş tatlım :26: Ayyyyyyy canım yaaaa ben 3-4 ayda bir yaptırmak istemiyorum :50: bak ruby arkadaşımızın 2. dolgusunu baya uzun süre dayanmış :50: umarım bizimkiside öyle olur .
Bu cuma kesin gidiyoruz :56: bir tüp karamel ile bana fazla geliyor, o yüzden yarım tüp gene yaptırcağız canım .Ben alta sıktırcam ,çokkkkkkkkkk çokkkkkk az da üste .Geçen sefer üste sıktırmamıştım :40: şu an feci tırsıyorum ya .

surgiderm demişti sibella da bana telefonda,ruby nin çok güzel oldu maaşallah ben de bayılıyorum ilk yaptırdığı da çok güzeldi,onun en son 18 aydır duruyor dediğini hatırlıyorum ilki 12 ay gitmiş bir sonraki daha kalıcı oldu demişti,tırsma tatlım çok güzel oluyor bir de kalıcı olsa,benimki baya acımıştı regl öncesi olduğu için sanırım yine de dayandım,sonuç memnun etmişti beni,geçen seferki acımazsa bu da acımaz herhalde tatlım:49:

500 falan istiyolar dudak dolgusuna..çalışıyorum sonuçta benim aylık makyaj malzemesi giderim o..ama cidden korkuyorum..dudakta kılcal dmar çok ve çok fazla aco verir..ne yapsak ta bu cının önüne geçemeyiz:((

ben kalıcı dolgu alıp enjekte ettirmek istiorm,cok daha ucuza gelio ama hangı madde kalıcı:S

Fıstık gibi görünüyorsun canım :nazar: çok güzel ve doğal olmuş .Hem alta hem de üste mi uyguladı yasemen hanım ? Bir öncekini çapraz teknik uygulatmıştın bu da mı öyle oldu ?

Tatlım zaten alamayız da 10 kişi nasıl toplaşacağız :26: kk dan almak isteyen en fazla 3-4 kişi çıkar .
Ayyy canım halen yaptırmadın mı :52: allahım aradan kaç ay geçti :)

yok canım yani araya benim tatil yogunluk falan girince kaldı öyle şimdi tekrar bi soyundum dolgu muhabbetine :D:21:

BERRYYYYY
slm canım
senınde dudak burun mesafen genıştı deılmı yanlış hatrlamıosam
yasemen hn bunun için bişi yaptı mı düzeldimi o mesafe?
nolur anlaaatttttttt:52:

BERRYYYYY
slm canım
senınde dudak burun mesafen genıştı deılmı yanlış hatrlamıosam
yasemen hn bunun için bişi yaptı mı düzeldimi o mesafe?
nolur anlaaatttttttt:52:

evet dudak burun arası mesafeme takmıştım,yasemin hanım çok da geniş bulmadı ama bu mesafedeki çukurluğu belirginleştirebilirim dedi,oraya biraz sıktı kısalmış gözüktü,zaten bir kere daha yaptırırsam yani başka yere yaptırırsam başkasının yapabilceğini böyle bişeyi
zannetmiyorum,zaten dudak dolgunlaşınca o mesafe kısa gözüküyor tek tüp yaptırırsam bir sonrakine sadece dudağa düşünürüm,bir de sibellayı sormuşsun canım,ama sibella güvenilir mi sadece dudak için bile,ona da çok emin olamıyorum,senin duyduğun bildiğin vardır dudak dolgusunda güvenilir mi sibella (kıbrıs şehitlerinde alsancak devlet hastanesi karşısındaymış)

evettt kızlar berrylipsle 2hafta önce cuma günü gittik yasemin hanıma o anlatmış ben de anlatayım, önce uyusturucu kremi sürdüler 15dk falan bekledik önce benimki yapıldı yasemin hanım çok iyi gözlemleyip uygun yerlere başlıyor önce sonra ayna veriyor bakıp asimetri var mı yada daha fazla dolmasını istediğimiz yer varsa ona göre devam ediyor. ben berry gibi acı duymadım onun da dediği gibi adet öncesi gitmiş olmasının etkisi heralde. ben sadece iğnenin dudağıma girdiğini hissettim ama acı olmadı hafif sızlama gibiydi. hiç morluk yada uçuk problemi yaşamadım. ilk akşam yatarken başımızın altına yüksek yastık almamızı söyledi yasemin hn. şişmesin diye. ben de hafif şişkinlik vardı ilk günler artık o da yok çok doğal oldu ama çabuk sönecek 1,5 ay sonra falan 2.kez yarım yaptırmayı düşünüyorum ben. berrylipscim canım ne dersin yine bölüşürüz belki.
bu arada berrylips maşallah çok hoş ve tatlı biri. en yakın zamanda (ramazanı atlatalım) beraber kahve içicez bize katılmak isteyenlere duyurulur :))

Bende bu gülşah nerede diyordum :1: hiç görünmüyorsun canım :) arada yaz böyle .

Sen 2 dudağına birden mi sıktırmıştın ? Offff neden bu dolgular bu kadar kısa zamanda eriyor ki :50:

fırsat bulamıyorum her an canım yaa ama daha çok takip edicem artık burayı :) benim çoğunluğu üste sıkıldı altta kenarlara çok az sıktı yasemin hanım. evet malesef herkes söylüyor ya ilkler eriyo diye acaba şöyle mi oluyo; hani vücut yabancı bi madde girdiğinde içine onu atmaya çalışırmış ya ondan mı eriyo ilki? sonrakiler daha kalıcı oluyomuş sanırım vücut alışıp dolguyu kabul ediyor 2.-3 yaptırışlarda.. :15:

fırsat bulamıyorum her an canım yaa ama daha çok takip edicem artık burayı :) benim çoğunluğu üste sıkıldı altta kenarlara çok az sıktı yasemin hanım. evet malesef herkes söylüyor ya ilkler eriyo diye acaba şöyle mi oluyo; hani vücut yabancı bi madde girdiğinde içine onu atmaya çalışırmış ya ondan mı eriyo ilki? sonrakiler daha kalıcı oluyomuş sanırım vücut alışıp dolguyu kabul ediyor 2.-3 yaptırışlarda.. :15:
Canım ruby mesela 2. kez yaptırmış ve onu 1.5 sene idare etmiş.Bu alıntı yaptığım arkadaş ise 5 kez yaptırıp ,kalıcı dolgunluğa ulaşmış .
Galiba kişiden kişiye değişiyor :44:
teşekkür ederimmm cnm :)
1 tüp kimse için tatmin edici olmaz canım.. ve ben gerçekten rötuş için para istemelerini anlayamıyorum..
benim doktorumda her zaman yarım cclik dolgu maddeleri olurdu dolabında sakladığı ve her hastasını 1 hafta sonra kontrole çağırır ve boşluklar varsa ücretsiz doldururdu.. müşteri memnuniyeti budur..
çünkü o boşluklar dr hatasıdır..
ben ücret için ücret ödemedim doktorumun hakkını ödeyemem :)
juvederm kullanıldı bana.. ve 5 kere yapıldı..
şuan da resim koyabilme şansım olsaydı keşke.. çünkü ara ara benim dudaklar bu resimlerdekinden daha da kalın oluyor :) o dönemlerden bi tanesindeyim:)
yarın koyabilmeyi denerimmm

merhaba cnmm,

ben 2 yıl önce yaptırdım ve 2 yıldır aynı dolgunlukta kullanıyorum..
hatta bazen daha yoğun..
kalıcı değildi geçiciydi.. ancak her tüpün %60'ı erir geri kalan %40'lık kısım kalır..
ben 5 kere yaptırdığım için istediğim kalıcılığa ulaştım
:)

Son düzenleme:
o zaman acaba bu sefer yarımşar tüp deil de 1 tüp mü yaptırsak. yarım tüpün zaten %60'ı eriyorsa doğru dürüst bişey kalmıcak bize. bi de ne sıklıkta yaptırmak doğru?

o zaman acaba bu sefer yarımşar tüp deil de 1 tüp mü yaptırsak. yarım tüpün zaten %60'ı eriyorsa doğru dürüst bişey kalmıcak bize. bi de ne sıklıkta yaptırmak doğru?

Valla bilmiyorum ki canım :50:Biz karamelize ile 1 tüp yaptırmayız fazla gelir bize.
Senin fot görmüştüm başka bir topikte ,bir tüp bence çok hoş olur sana.

Biz bu cuma 2. dolgu uygulaması için gidecegiz :31: o zaman doktora sorarız ne sıklıkla olması gerektiğini .

Back
X