Dudak Dolgusu yaptıranlar

Topaklanma ilk günlerde oldu ama şu anda geçti,bol bol nemlendirici krem kullanmaya ve diş fırçası ile masaj yapmaya özen gösteriyorum.
Benim araştırmama göre en iyi malzeme Juvederm,ama diğerlerini bilemiyorum tabii.

.

Juverdermde alerji riski varmış ,surgidermde öyle bir olay yok diye biliyorum .:26: Ne derece doğru bilemiyorum .
Çok ilginç arkadaşlar :26: hep bir dolgu yaptırasım var .

Juverdermde alerji riski varmış ,surgidermde öyle bir olay yok diye biliyorum .:26: Ne derece doğru bilemiyorum .
Çok ilginç arkadaşlar :26: hep bir dolgu yaptırasım var .

sorma ya:52:hep yaptırası mı olur insanın,bende de var aynı durum,bir sonrakini beklemek o kadar zor ki anlatamam,dolgu hastalığı oluştu:27:

sorma ya:52:hep yaptırası mı olur insanın,bende de var aynı durum,bir sonrakini beklemek o kadar zor ki anlatamam,dolgu hastalığı oluştu:27:

Kuşum ben de sana msj atmıştım :1: ah napcağız biz böyle :30: ödemli hali gibi kalsa hiç sorun etmem. Ödemler inince hiç beğenmiyorum.

Dolgu mu çok çabuk eriyor ,yoksa gözümüz mü doymuyor :50:

Son düzenleme:
Bu kızın üst dudağı hiç yokmuş :1:

48b7495e69.jpg

En güzel ,en şekilli ,altın orana uygun dudaklar bu çoçukta yaaaaaaaa :( ki bu fot.da küçük çıkmış dudakları.Ruj sürülmüş gibi rengi ,canlı canlı .Yok abi ya Megan,Angelina felan halt etmiş bunun yanında.

bzk9u.jpg

Son düzenleme:
Kuşum ben de sana msj atmıştım :1: ah napcağız biz böyle :30: ödemli hali gibi kalsa hiç sorun etmem. Ödemler inince hiç beğenmiyorum.

Dolgu mu çok çabuk eriyor ,yoksa gözümüz mü doymuyor :50:

Biz az yaptırdık bence ya,bir kere tam tüp yaptırıp sonraki zamanlarda rötuş gibi yarım yaptırmalıydık,gerçi ilk günler ödemliyken güzel olduğundan buna da şükür:))ilk seferlerde hep fazla eriyormuş ya

Bu kızın üst dudağı hiç yokmuş :1:

48b7495e69.jpg

En güzel ,en şekilli ,altın orana uygun dudaklar bu çoçukta yaaaaaaaa :( ki bu fot.da küçük çıkmış dudakları.Ruj sürülmüş gibi rengi ,canlı canlı .Yok abi ya Megan,Angelina felan halt etmiş bunun yanında.

bzk9u.jpg

Evet çocuğunki çok iyi:49:ilk resimdeki kızı göremedim ben:))

Evet çocuğunki çok iyi:49:ilk resimdeki kızı göremedim ben:))
Canım meganın estetikten önceki hali :)
$2bd5fa3595e3c39964791982d605aeb9.webp
Biz az yaptırdık bence ya,bir kere tam tüp yaptırıp sonraki zamanlarda rötuş gibi yarım yaptırmalıydık,gerçi ilk günler ödemliyken güzel olduğundan buna da şükür:))ilk seferlerde hep fazla eriyormuş ya

Bilmiyorum ki canım ya .Sanki bir tüp de bana çok gelirdi yani aileme ne derdim bilemiyorum :) o zaman hemen çakarlardı durumu .

Birincisinde 0.40 ,ikincisinde ise 0.30 yani toplam 0.7 ml uygulandı ve bunun 0.5 ml'si i bana göre eridi:( asla ilk günlerki gibi olmuyor.

Kaçıncısında oturcak bu dolgumuz kuşum ya :) forumdaki bir kız 5. dolgusunda kalıcılığa ulaştı diye yazmış.

Eki Görüntüle 491745

Bilmiyorum ki canım ya .Sanki bir tüp de bana çok gelirdi yani aileme ne derdim bilemiyorum :) o zaman hemen çakarlardı durumu .

Birincisinde 0.40 ,ikincisinde ise 0.30 yani toplam 0.7 ml uygulandı ve bunun 0.5 ml'si i bana göre eridi:( asla ilk günlerki gibi olmuyor.

Kaçıncısında oturcak bu dolgumuz kuşum ya :) forumdaki bir kız 5. dolgusunda kalıcılığa ulaştı diye yazmış.

alt dudakta olunca ailen fazla anlamazdı bence,dudak dolgunlaştırıcı yeni bir ürün çıkmış çok etkili derdin,evde de dudak renginde bir ruju morluk geçene kadar sürerdin,2-3 güne geçiyor zaten,o kadar da kimse anlamıyor aslında en abartılı dolguyu bile aslında dışarda

Eki Görüntüle 491745

Bu arada megan a da yoktan dudak yapmışlar ya çok başarılı,ben böylesini görmedim,nicole ünki çok kötü yazık nasıl yapmışlar o dudağı öyle gülüşünü bile etkilemiş

Bu arada megan a da yoktan dudak yapmışlar ya çok başarılı,ben böylesini görmedim,nicole ünki çok kötü yazık nasıl yapmışlar o dudağı öyle gülüşünü bile etkilemiş

Ya evet canim :26:kimbilir kaç tüp uygulanmanmistir ona. Meganin önden dudaklari hoş duruyor ,yandan ise fiyasko :50: cok belli yani .
Nicole da kalici dolgu var canim :50: ondan öyle .

Son düzenleme:
Ya evet canim :26:kimbilir kaç tüp uygulanmanmistir ona. Meganin önden dudaklari hoş duruyor ,yandan ise fiyasko :50: cok belli yani .
Nicole da kalici dolgu var canim :50: ondan öyle .

aaaa :30: kalıcı mı uygulatmış bari permalip yaptırsaymış o güzelliği rezil etti:53:megan da yandan ördek diyorsun demek onun bir de çok hızlı azlıyormuş dolgusu metabolizmasını hızlandırıyor demek ki,sirkeli su içtiğini duymuştum bir yerde sabahları içiyormuş metabolizması hızlansın diye

aaaa :30: kalıcı mı uygulatmış bari permalip yaptırsaymış o güzelliği rezil etti:53:megan da yandan ördek diyorsun demek onun bir de çok hızlı azlıyormuş dolgusu metabolizmasını hızlandırıyor demek ki,sirkeli su içtiğini duymuştum bir yerde sabahları içiyormuş metabolizması hızlansın diye

Canım kalıcı derken ,permalip demek istemiştim .
Aaaaaaaaaaa inanmıyorum :50: biz annemle her sabah ballı-elmalı sirke suyu içeriz .Ondan mı benim dolgu eriyor .Offfff çok canım sıkıldı bak .

Canım ya Megan bazı fot.larda öylesi güzel ki ,bayılıyorum :31: ama gün ışığındaki yakın çekimlerde ise ,bütün işlemleri çok belli oluyor :53: ya da bana mı öyle geliyor .

$1261869544091.webp

Son düzenleme:
Canım kalıcı derken ,permalip demek istemiştim .
Aaaaaaaaaaa inanmıyorum :50: biz annemle her sabah ballı-elmalı sirke suyu içeriz .Ondan mı benim dolgu eriyor .Offfff çok canım sıkıldı bak .

Canım ya Megan bazı fot.larda öylesi güzel ki ,bayılıyorum :31: ama ışığında yakın çekimlerde ise ,bütün işlemleri çok belli oluyor :53: ya da bana mı öyle geliyor .

Eki Görüntüle 491822

evet canım sirke suyu metabolizmayı hızlandırıyor diye biliyorum,metabolizma hızlanırsa her türlü vücuda giren madde sistemden hızlıca atılır,alkol olayında duymuştum bunu
megan bazı fotolarda bana da çok güzel geliyor,ama normalde ince dudaklı bir amber heard kadar etkileyemiyor beni nedense,meganın işlemleri çok belli diyedir belki de,ama o mavi gözler herhalde en çok sükseyi yaptıran ona dudak dolgusu falan değil gibi geliyor bana:56:

aman bu kadının eskiyle şimdiki hlinden eser yok
hiç beğenmiyom bana güzel gelmiyor ne biliym hoş değil
liliy collins buna bin basar kaş göz heleki kaş maşallahı var

kızlar dün üst dudağma dolgu yaptırdım. dotor sadece üst dudağıma yaptı çı çünkü bna dolgun dudağın yakışmayacağını, sadece alt dudağımla üstü eşitleyeceğini söyledi.
şu anda üst dudağım aldı başını gidiyor. daha 24 saat bile olmadı. doktor iner ertesi güne dedi ama inmiyo allahım ördek yavrusu gibiyim.
bide sadece üst dudak olduğu için çok komik duruyo. yarın da bayram nasıl insan içine çıkıcam bilmiyorum:( ne zaman iner bu yaa wallahi aynaya baktıkça
gülsem mi ağlasam mı şaşırıyorum:14:

kızlar dün üst dudağma dolgu yaptırdım. dotor sadece üst dudağıma yaptı çı çünkü bna dolgun dudağın yakışmayacağını, sadece alt dudağımla üstü eşitleyeceğini söyledi.
şu anda üst dudağım aldı başını gidiyor. daha 24 saat bile olmadı. doktor iner ertesi güne dedi ama inmiyo allahım ördek yavrusu gibiyim.
bide sadece üst dudak olduğu için çok komik duruyo. yarın da bayram nasıl insan içine çıkıcam bilmiyorum:( ne zaman iner bu yaa wallahi aynaya baktıkça
gülsem mi ağlasam mı şaşırıyorum:14:

canım keşke dr una ödem atıcı iğne yaptırsaydın güvendiğin bir nöbetçi eczane bul kalçadan iğne yapıyorlar o şişliği bayağı alıyor şişlik dolgudan değil iğne giriş çıkışlarından kaynaklanıyor

kızlar meraba bir hafta oldu 2. dolgudan soora üzülenlere de duyiriim dedim
kimse ağlamasın ördek oldum die ben çok ağladım çünkü ama bir haftaya iniyor gercekten ama istediiim gibi de olmadı tabi
allaım o meganın fotolarına inanamadım üst dudağı incecikmiş meğer şimdi dolguylşa inanılmaz güzel
bir hafta ördek gibi dolaştım ona yanıyorum ama:14:
hep elim ağzımdaydı kimse farketmesin die:30::30:

honeybabe 4-5 güne geçer ,hiç canını sıkma .

Sadece dudağımı canım ,kadın kendini baştan yaratmış :1: baksana şu haline.

$megan-fox-childhood-pictures2_1342445450002_n.webp $1003641633_1342445319001_n.webp $1210651581_1342445347002_n.webp

Haber Sözlük | Megan Fox'un Değişimi

Kızlar ya bende bu dolgu işlerinden sonra,beden algı bozukluğu oluşmaya başladı .Her yerime taktım :50: aynaya bakıyorum sürekli kusur arıyorum fln .Offff durumum çok vahim .:43:

Son düzenleme:
Berry,karamel,ruby,gülşah,mina,arzu ve diğer yaptıran kızlarrrrrrrr dolgularınız ne alemde :) erime var mı ?

Back
X