• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Dudak Dolgusu yaptıranlar

neee iki hafta mii aman Allahim saka dimi ee ise gidicem ben bu kilikta nasil gderim :KK43:
Bugun pazar yarina mucize bekleme. 3 hafta surecek olan o goruntu icin bir daha dudak dolgusumu bir daha luvaklinik mi aslaaaaaa

Bugun pazar yarina mucize bekleme. 3 hafta surecek olan o goruntu icin bir daha dudak dolgusumu bir daha luvaklinik mi aslaaaaaa
ben de düsünüyorım dudak dolgusu gecici olanlardan ilk defa yaptırıcam izmir de ozaman luva ya gitmiyim uyarmanız iyi oldu.Sizin cok mu kötü oldu gercekten?

ben simdi odem attirici krem düşünüyorum canm gdip obu alixam en azindan brlki sisligi iner ya yoksa felaket aman allahim sen n kadar yaptrdin canim bide hangisini kullandı ultra3 mu

canum resmi n var mi cok merak ettim
Cok gecmis olsun canım,evet resmin var mı ben de merak ettim uyarman iyi oldu gitmeyiz oraya.Bunun peki bir cözümü yok mu eritmek icin falan birseyler yapmıyorlar mı?

Ben de İzmir'de dudak dolgusu arastırıyorum buradaki arastırmalarıma göre isteğe göre bir kutu dolgu paylasılıyormus benim ihtiyacım cok az cünkü dudaklarım zaten dolgunsayılır,paylasmak isteyen olursa buradayım özelden ulasabilirsiniz

Bayanlar ben iki kez yaptirdim dudak dolgusu farkli farkli yerlerde ilkinden bahsetmicem tamamen bi faciaydi arastirmadan gittigim bi doktordu nede olsa ama son yaptirdigim dolgumdan o kadar memnunumki doktorum Dr. Mehmet Akgün ankarada . Ben 21 yasindayim ve yasim geregi dogal bi goruntu tercih ettim ama sanirim herkes dogal bi goruntu tercih eder doktor bey dudagima kontur seklinde dolgu yapti ve super super super ayni zamanda ben burun dolgusuda yaptirdim degisimime hayret ediceksiniz resim atiyorum
aynen bende üç kere iki ayrı doktora yaptırdım son ikisi facia oldu en son erittirdim biraz deforme var tabi düzelttirmem gerekiyo o yüzden busefer çok korkuyorum. seninki çok güzel görünüyo

arkadaşlar merhabalar,

bugün luva klinikde dudak dolgusu yaptırdım. Juvederm 1 ml. Görüntü oldukça güzel fakat dudaklarım şu an çok sert ve gerginler, umarım geçici bir durumdur. Sorusu olan varsa yardımcı olabilirim
1ml en yumuşak rahatlıkla kullanılabilcek bi seviye ben 4ünü yaptırmıştım ilk zamanlar çok sert geldi ama sonra daha hafisliyo

Kizlar bende dudak dolgusu yaptirdim 1yila yakin oldu sonuc bu yaptircak olanlara doktorumu tavsiye ederim

Eklentiler

• 11074258_1015541075140730_760885347_o.webp
    11074258_1015541075140730_760885347_o.webp
    6 KB · Görüntüleme: 1.305
Merhaba bende yaptırmayı düşünüyorum da doktorunuzun ismini öğrenebilir miyim sizinki çok güzel görünüyor bu arada

Cok tesekkur ederim :) Mehmet Akgune yaptirdim hic sıkıntım olmadi sukurler olsun :) Malum bu konudan cok magdur olanlar var arastirarak gitmistim zaten gonul rahatligiyla gidebilirsiniz :)

Ben de yaptırdım uzun bi aradan sonra..estetik internetional da Gülden hanım yaptı çok memnun kaldım sempatik de bi bayan güzel ilgilendi sağolsun..

Back
X