Lekeler, Çiller Dudak üstü bölgesi renk farklılığı

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları

Quen93

...
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2013
181
44
298
32
Merhaba arkadaşlar. Benim dudak ustumde gecmek bilmeyen bir renk farklılığı sorunum var. Bıyıklarımi iple alıyorum hiç tüy kalmayana kadar hepsini alıyorum fakat hep bir karaltı, nokta nokta tüy kökü görünümü var. Güneş kremi kullaniyorum herzaman. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bulan varsa lütfen yardımcı olsun. Psikolojimi çok etkiliyor bu durum fondöten surmek istemiyorum artık lütfen yardımcı olun bana :((

Kıl kökleriniz üst deriye çok yakın anlaşılan. Kalıcı epilasyon (lazer, iğneli vs) yaptırırsanız çözüm olabilir bence.

Merhaba arkadaşlar. Benim dudak ustumde gecmek bilmeyen bir renk farklılığı sorunum var. Bıyıklarımi iple alıyorum hiç tüy kalmayana kadar hepsini alıyorum fakat hep bir karaltı, nokta nokta tüy kökü görünümü var. Güneş kremi kullaniyorum herzaman. Bu sorunu yaşayan ve çözümünü bulan varsa lütfen yardımcı olsun. Psikolojimi çok etkiliyor bu durum fondöten surmek istemiyorum artık lütfen yardımcı olun bana :KK43:(

Cnm bende aynı sorunla uğraşıyorum doktor iki ilac verdi kısın kullanmam gerek ama ben yazında kullandım geçti gibi dahada gececek inşallah madecasol ve expikment bu ikisini kullaniyorum ama gece
[QUOTE="Mayupi3535

Cnm bende aynı sorunla uğraşıyorum doktor iki ilac verdi kısın kullanmam gerek ama ben yazında kullandım geçti gibi dahada gececek inşallah madecasol ve expikment bu ikisini kullaniyorum ama gece
[QUOTE="Mayupi3535

İkisini karıştırıp mı sürüyoruz?

Deri renginde mi farklılık var yoksa kıl kökleri mi koyu duruyor bunu inceleyin. Kıl kökü ise lazer çözüm derinin rengi koyu ise peeling ve bol nemlendirme deneyin.

[QUOTE="Mayupi3535

Expikmenti duymuştum ama soyulma yapıyor doktor tavsiyesinde kullanin yazmışlar hep o yüzden cesaret edememistim. Ötekini arastirip deniyim bakalım belki etkisi olur bana da. Cevabın icin teşekkür ederim :)

Deri renginde mi farklılık var yoksa kıl kökleri mi koyu duruyor bunu inceleyin. Kıl kökü ise lazer çözüm derinin rengi koyu ise peeling ve bol nemlendirme deneyin.

İkisi de var desem :( Lazeri pek düşünmüyorum arastirdim ama pek içimi açmadı açıkçası. Peelingle krem deniyecegim bakalım faydasi olur umarım.Cevabin için teşekkür ederim ^^

İkisi de var desem :KK43: Lazeri pek düşünmüyorum arastirdim ama pek içimi açmadı açıkçası. Peelingle krem deniyecegim bakalım faydasi olur umarım.Cevabin için teşekkür ederim ^^
Rica ederim peeling işe yarayacaktır. Alırken de belki kökten almıyorsunuz tüyü kırıyorsunuzdur. 2-3 hafta kuaförde iple aldırın peeling ve kremle de destekleyin belki farkeder. ❤

Expikmenti duymuştum ama soyulma yapıyor doktor tavsiyesinde kullanin yazmışlar hep o yüzden cesaret edememistim. Ötekini arastirip deniyim bakalım belki etkisi olur bana da. Cevabın icin teşekkür ederim :)
Rica ederim evet doktor önerdi banada soyulma yapar Expikment 2 kullan 3 çok ağır gelir inşallah faydalı olur

Back
X