Lekeler, Çiller dudak ustu lekem

Lekeler, Çiller ve Cilt Rengi Sorunları
Etkisi var gibi ama bir hafta olduğu için net bir şey söyleyemem. Bir ay sonra net bir sonuç alınır bence .Soğan suyu ve elma sirkesi de çok faydalıymış.

Onu duydum da yapmadim hic yoğurt limon karbonat yapiyorum yanaklarimdada var güneş lekesi buğday tenliyim egerki işe yararsa sonucu paylaşırmisin

Elbette az önce karbonat aldım. Ben de bugün onu deneyecegim. Deneme tahtasına döndüm iyice

Yaa ayni bende öyle:( ama bi dönem elma sirkesi kullanmıştım sivilcelerim için gercekten faydasini gordum bakalim inşallah karbonat uclusude derdimze çare olur Bi yandanda korkuyorum ters teper diye ama şu sıralar daha da artti aynaya bakasim gelmiyor erkek arkadaşim soruyor o sorunca dhada moralim bozuluyo :(

Hadi ya. Ben de çok takiyorum kafama iyice ev hapsoldum. Bir yer de okudum. Bu tür işlemlerden sonra lekenin belli olması üzerindeki deri temizlenmesinden dolayı imiş. Daha sonraki adımlarda da leke temizleniyor galiba. Ay vallahi beddua gibi bir durum bu. Senin komple mi leken

Komple degil böyle elmacik kemiklerimde kahverengi yer yer bide dudak ustumde var kahverengi lekeler cok koyu degil ama ya aslında ben biraz böyle olmasına sebeb verdim galiba bu expigmentten dolayi oldu biraz

Ayy o gerizekalı ilaç insanı kanser eder. Bir kere sürdüm. Bir hafta dışarı çıkmadım. Sadece bir kere annemi hastaneye götürdüm. O zaman da elimde peçete hep ağzımı kapattım. Bir daha aynı hataya düşmem inşallah. Benim de bıyık bölgemde ince uzun bir gölgelik var. Hayatımda bir kere sır yaptım o da aptalın tekine denk geldi işte

o ilaci ablmda kullandu faydasıni gördü ama bend işe yaramadi ben hic agda bile yaptrmadim dudak ustumdeli leke niye olustu onuda bilmiyorum :( ama ilac yerine dogal yollarin daha iyi olduğunu dusunuyorum fondotensiz cikmaz istyorum artik iki yil once falan cildimd bisey yoktu simdi niye böyle oldu bilmiyorum :(

Ben de valla. Ergenlikte sivilce sorunu bile yaşamadım. İnşallah kurtuluruz bir an önce. İnsanın özgüveni gidiyor böyle

Aynen böyle insanların yuzune bakarak konuşamıyosun falan insanların gozu hhep bendeymis gibi falan geliyo değişik :) bakalim inşallah işe yarar kış geliyo uygulamak icin doğru zaman yaza kadar duzenli olurdak illaki faydasi olur

ahhhh bu lekelerrr ahh bu lekelerrrrr ben kaç yıldır savaşıyorummmm cnm karbonat yogurt limon 3 lüsü ii geliyoorrr biraz biraz açıldı haftda 2 yada 3 kez uyguluyorum bide limon yagı kesinliklee tavsıye esiyorum sivilcesi lekesi olan kişilere yalnız direkt olarak değil seyreltip kullanmak gerek bilgin olsunnn bnmkiler açıldı farkedenler olunca sewiniyorum:halay:

Back
X