Dudaktan Kalbe - Show Tv

dogru sıktı artık
cemillemi evleniyormuş hadi ya kenan salagı haketti bence

Şok oldum demek cemille evleniyomuş kenan uyuzu haketmişti çok sevindim lamiayı gerçekten seven cemildi çünkü

Bitmesi egrçekten iyi oldu ilk başlar da kaçırmadan seyrettiğim bir filmdi ama sonra sonra saçmalamaya abşaldılar. Lamia nın filmde nerdeyse çıkmadığı kişi kalmadı önce Kenan la yattı sonra ölen adamın adı neydi ay unuttum ehrneyse onla evlendi onla ayrıldı cemille evlendi cemilden ayrılıp Kenan la ev kurdular şimdi Kenan dan ayrıldı Cemilin peşinden koşuyordu demek şimdi de Cemille evelniyor... Ammada saçmalamışlar ya...

Ha bu arada bence film tutmadı ondan bitiriyorlar çünkü geçen sezon finali bitimin de sürekli reklamlar da bu sezona dair görüntüler veriyorlardı ben film de öyel görüntüler göremedim..

Son düzenleme:
Yaa bi daha düşündüm de siz nerden biliyorsunuz Cemille evleneceğini kimel evlendiği reklamlar da göstermedi ki bence büyük ihtimal o yine Kenan la evlenir ama Cemil e de aşık gibiydi enyse benim akfam akrıştı-tatlicadiarzu- Güçük Garılar dan fırsat kalırsa seyredeceğim lamia yı...:))

bence de kenanla evlenir..cemille ilgileniyor gibi gosteriyorlar cemili gosterip kenanla vuracaklar bizii:roflol:
nimete bayiliyordum yaaaa..bu acidan bitmesi kotu olduuu:dilcikar:

Dudaktan kalbe yarın 22:15 te bende küçük kadınlara bakıyorum ama izleyebiliriz saatleri uygun

“Dudaktan Kalbe” dizisinden babası Sönmez Atasoy’la birlikte Amerika’da kurduğu ilk Türk Tiyatrosu’nda “Kanlı Nigar” adlı oyunu sahnelemek için ayrılan Fadik Sevin Atasoy, büyük bir sürpriz finalle diziye dönüyor. Ay yapım’ın reyting rekorları kıran dizisi Dudaktan Kalbe’nin 13. Bölümü’nde intihar ederek izleyenleri ekrana kilitleyen Fadik Sevin Atasoy’un Leyla karakterine, dizinin müziklerini yapan Toygar Işık tarafından bir de beste yapıldı.

Dizinin sürpriz finalinde sürpriz bir şekilde ortaya çıkacak olan Leyla karakterini canlandıran Fadik Sevin Atasoy, heyecanını şu sözlerle ifade etti: “Dizinin senaristleri Ece Yörenç ve Melek Gençoğlu final bölümünde benimde onlarla olmamı teklif ettiklerinde hiç düşünmeden kabul ettim. Kaliteyi ellerinden bırakmayan Ay Yapım, dizinin teknik kadrosu ve yönetmeniyle tekrar çalışmak benim için çok keyifli güzel oldu.ızleyiciyi inanılmaz bir sürpriz bekliyor…”
alıntıdır

Romana göre bildiğim kenan ve lamia birleşemiyorlar cemille birlikte oluyor lamia hatırlarsanız bu sezon başlamadan gösterdikleri fragmanda melek büyümüş oluyordu ve babası gibi keman sanatçısı oluyordu ama anne ve babasının birlikte çekilen fotoğrafları yırtılmış oluyordu bence birleşmicekler ama dizi bu heran herşey olabilir sürprizde yapabilirler

lamia cemille evlenirken bu kadar mutlu olamaz bence ya kenanla evleniyor bence hoş romana göre cemille evleniyor kenanda intihar ediyor ama bilemiyoruz tabi

ayol ölmüş kadını nasıl geri getircekler kibenneyaptımki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…