Dudaktan Kalbe - Show Tv

bence doğurur niemet artık mutlu bir aile ortamını hasret çekiyor yazık ya acımaya başladım yatarken yataktaki hali çok üzgündü ben orda anlamıştım eşime dedim bu heralde hamile tuhaf duruyo dedim sonundada hamileydi bence cemille evlensin o lamiada ağzını açıp cemille nimetin mutluluğuna baksın ben lamiayada kenanada sinir oldum iyice ha bu ardaa o ipek denen kızı cavidan ayarlamış lamiayla kenanın arası açılsın diye heralde ne kadın ya kızda cavidan için övgüler yağdırıyo programlanmış ya ondan

valla kenan nasıl degişti yaa gıcık bir adam oldu nasıl sinir oluyor lamia dizide oynıcak diye lamia sırf kenan böle yapıyor diye dizide oynıcak haberi yok

Kenan'a zaten hep sinir olurdum ama simdi iyice zivanadan cikti.
Lamia diye yanarken simdi Lamia yaninda.Kiza etmedigini birakmiyor.
Birde aci dilli.iyyyyy

arkadaşlar dünkü bölümde ne oldu,nasıl bitti izleyemeyenler için yazabilirmisinizdelikafadulden

dün yeni bölüm yoktu canım wipeout vardı...bende küçük kadınları izledim...

evet ben de bi heves açtım baktım wipe out gerçi artık eskisi kadar heveslenmiyorum hüseyin kenan iyice sinirleşti

salı günü yeni bölümü vardı wipeout sonra başladı .cemili dövüyorlar hastanelik oluyor.

evet salı günü yeni bölüm vardı.nimet çocuğu aldırdı.cemili de birileri fena dövdü..

Lamia ne yapmaya çalışıyo ben anlamadım:bbo:

ne bitmesi ben geç gördüm devam ettim ayy nasıl bişey çokk hoşuma gidiyor yaa kim kimin kuyusunu kazıyor belli değil...:jeyyar:

ne bitmesi ağzınızdan yel alsın benim en sevdiğim dizi salı gününü zor getiriyorum

cemil kendini vurdu zannettim ama haftaya fragmanı verdiler cemil vurmadı kendini of ya cemile dönsün lamia ya kenan salağını sevmiyorum salak salak işte cavidanla ipekle yemekler gezmeler oh.

kenanın pasıflıgı bon bon bakısları herkese soz hakkı vermesı,lamıanın yaptıgı abeslıkler,sureklı olanları gızlemesı sılık sonuk kısılıgı ayrıl barıs ayrıl barıs uzatmaları cavıdanın kenıdısını hıc sevmemıs bır adamı sureklı oyunlara getırmesı gurursuz davranısları sıktı artık bencede bıtsın.bu kadar sacmalık olmaz dızıyı uzatacaz dıye.

ya kızlar bu saat oldu başlamadı wipeoutmudur neyse dandik bişey yüzünden uykusuz kalıyoz

bence lamia cemili sevmeye başlıo farkında olmadan hep düşünüo onu.. kenan da çok itici olmaya başladı sevmiorum artık cemille olsun lamıa ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…