Dudaktan Kalbe - Show Tv

ben ilk reklamda kapadım yattım uyudum ya çok geç saatte bitiyo maalesef 8 de başlasın artık ya

geç saate alındıgından beri izlemiyorum ki bu dizinin müptelasıydım başka dizide izlemem öyle pek...
amaa o saatte koyarlarsaaa otursun kargalar izlesin..:roflol: sabah iş varrr... erkene alırlarsa izlerim yoksa maleseff uykum geliyoo

keşke duysalar bizi burdan yani o yarışmayı geç saate koysunlar sanki çok izleyeni varda dizi daha çok hayranı var

Biri eline silahı alsın şu yapmacık aşıklar lamiayla kemancıyı vursun. Sıkıntı geldi bunların aşk çıkmazlarından başımıza çocuk oldular. Küsmeler anlaşamamalar nazlar.

selam kizlar bende geçe alindigindan beri tamamini izleyemiyorum geçen bölümü hiç izleyemedim izleyen biri anlatabilirmi acaba

geç olması benim işime geldi ne yalan söyleyim oglum uyuduktan sonra rahat rahat bakıyorum ama eski tadı yok

artık acayıp sıktılar.basladıgından berı gozyası.baska bısey yokkkkk.o ona kaprıs o ona küs yettı yaaaa

aynen çok sıkıcı oldu kenandan nefret etmeye başladım ıyyykkk cemil artık favorim

bu saate kadar bekledik sanki çok önemli gelişmeler oldu peeeeh

aynen oyle hep oyalamaca gelismede yokkaydirigubbak off lamia da artik cemille olsun kenan gibi basiretsiz bir adamla omur gecmezzzzz hihoyyyt

kızlar ben dizinin sonunu yine kaçırdım uyumuşum :sm_confused: noldu kenan evlenme teklif ettimi

evet etti canim ama, ya ben cok sinir oldum o anda kötükedihüso
insan sevdigi kisiden evlenme teklifi alacak (hala seviyormu oda ayri bir konu)
ve sen telefon gelince aninda kalkip telefona kosacaksin,
hayret dogrusu ya ben olsam kaydirigubbakcemile3 o an telefon melefon duymamki ... kaydirigubbakcemile3

Ama yoksa Lamia cok iyi bir oyuncu, senaristler bir tuhaf ....delikafadulden

belki lamianın aklı cemildedir artık ki umarım öyledir yani kenandaki kapris ne öyle yarabbim

kenan artık eski performansını kaybetmiş bence şimdi cemil revaçta :) ilk lerde hep kenan dioduk ama şimdi düşünüorumda o adam çekilmez hiç ..

kenan cok duygusal yenilgiyi cabuk kabul eden kizinca kafasina eseni yapan guvenilmez bir adam..lamia cantada keklik tabi sevgisinden emin..ama sunu unuttu lamia eski bildigi saf kinali yapincak degil..bende aynisini yapardim sevmekle is bitmiyor..yalniz tek sevmedigim gecmis bolumler fazla gosteriliyor..yaprak dokumunde de bu yapiliyor deli oluyorumklava:

kızlar romanı okuyanınız varmı
salı günü final bölümü yayınlanıcakmış
cemil lamiayı reddeder mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…