Dudaktan Kalbe - Show Tv

bencede salak lamia
kenan okadar hakaret etti hala seviyorum diyor

cemille iyi ediyor evlenmekle,
catlasin kenan orta yerinden,
gitti sevmedigi hatta haz etmegi karisinin sözüne bakti.

bide bebegi lamiadan ayirmak istiyor, tas kalpli
bebek anneden ayrilirmi

merhaba ben buraya hiç bakmamıştım ama bir dudaktan kalbe hastası olarak buraya yazma kararı aldım ya bu keana hem kızıyorum hem seviyorum lamiada hiç aklıyla hareket etmiyo ve sıkıldım polyanna olmasından sinir oluyorum....

artık sıkıldım bu diziden geçen sene heyecanla beklerdim,şimdi heyecan yok.gerçek hikayeden çok saptı.

oooo epey bos kalmis burasi dudakten kalbede bu siralar sogudum ben
hicbir heyecani kalmadi sanki...
ayni seyler donup duruyor.melegin zehirlenmesinden baskaaaabenneyaptımki

ben olsam cemilden başkasını görmem...adam nasıl sabırla bekliyor
müziği için seğrediyordum artık gerçeklerden ve günlük hayattan çook sapmış

cemil e güvenmiyorum onun amacı ne kadar aşık olsada sevsede kenan ın sahip olduklarını elde etmek lamiayla birlikte olursa çok değişecek bence maksatı kötü onun için sabırla bekliyo güvenmiyorum ona ama değişirsede çok şaşırırım belki aşkından iyi huylu biri olur gerçekten aşıksa

bayılıyorum bu diziye bu hafta özellikle süperdi lamianın elbisesindie bayıldım prenses gibiy

oooffff yaaa!!!!!!!!!artık bu dizi beni germeye başladı.ama lamia sarılmadığına göre cık...olmaz bu iş.))

hani dizide rol icabı bebk camaşır suyu içmişti yaa aslında o gerçekmiş gerçekten içmiş orda rol yapmamıslarr..

ay yazık kyamam ben ona

kenan hala cavidanı kırdığını bahsediyor sonra gelip lamia sarılıyor lamiada sarılırmı sarılmaz tabi

kenan pasif bir erkek,kadınlar onu yönlendiriyor
inşallah lamia cemili kenanla aldatmaz,sarıldı ama devamı gelmesin yani
cemilde onu aldatmasın o nimet olacak şırfıntıyla
cavidanda artık gururlu olsun kenanı bıraksın be ne yapışkan kadın,namık varya
makbuleyede üzülüyorum yani,bence lamia cemillede boşanırsa makbulnin yanına gitsin suzan ablayla

nasıl birr bölümdüü yaa acaip heyecanlıydı
sonuu kötü bitti
ama
haftaya bölümün fragmanınn yüreğime su serpti

süperdi ya lamia sonunda doğru düzgün karar verdi sonu kötü biticek die izlemedim ama merak ediorum noldu

ay çok şükür ya sonunda olması gereken oldu polyanna değil artık yani bıkmıştım inşallah bidaha saçmasapan bişe olmazda sonu iyi iter dizinin

kenann intiher edicekk romanda böyle
ama
inşallah
böyle
bitmezz iyi biter

Son düzenleme:
Show tv.diziyi 15 günde bir verecek sanırım bu haftada yok çünkü,geçen hafta cemile gıcık olmuştum bu hafta merak ediyodum haftaya kaldı malesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…