Dudaktan Kalbe - Show Tv

hadi ya demeyin offfffffff
ama reklamda güzel gözüküyodu
kenanla lamia birliktedi
cemillekenanın kardeşi
amaçlarına ulaşamadı
en azından şimdilik

Arkadaşlar en son bölüm nasıl bitti izleyemedim.En son Lamia Kenan ve Melek bi dağ evine gitmişlerdi sonra ne oldu izleyen var mı dizinin sonunu :çok üzgünüm:

ya bnde her hfta izlerdm ama son 3 bölümü izleyemedim :S kenan boşancaktı lamia ewi terkediodu fln sonra ne olduu hakknda hiç bi fikrim yok :S

lamia vi terk etti kenanla dağ evine gittiler cemil kudurdu ve nimetle yattı ,sonunda cevidan kenandan boşandı ve kenan haber vermek için tlf aradı tlf lamia actı orda bitti

evet sonunda kavuştular ama bakalım aralarını kim bozacak muhakkak bozulur yoksa dizi biter canım

Bu haftada sanırım kenanla lamia cemil yüzünden tartışacaklar zaten ne kadar iyi gidebilirki araları mutlaka çok yakında yine ayrılırlar

of of ne oldu kenan çöküyor sanırı lami geri döncek cemile belkide cemil seviyor onu

cemil bence sevmiyo lamiayı sırf kenan ı kıskandığı için onun sahip olduklarını elde etmeye çalışıyo hasta ruhlu bence

bu nimet lamiayı korursa tamam artık kenana gıcık oluyorum ya zavallı cemilim boşancak lamiadan ah cnm çok seviyorum cemili ya nimetede helal olsun cavidana ne güzel cvp verdi.

Bu haftaki bölümün sonunda ne oldu
En son Kenan Lamia ve melek stüdyoya gittiler.Kenan o kızla tanıştı sonra ne oldu :sm_confused:

dün akşam neden yeni bölümü yoktu. bilgisi olan varmı kızlar.

Geçen hafta yoktu inş. bu akşam yeni bölümü vardır.Sabırsızlıkla bekliyorum çünkü

ya kenana iyyice gıcık oluyorum artık. lamia ile kenan arasında şöyle bi konuşma geçti arkadaşlar izleyememiş olanlar için yazayım ben de sonuna yetiştim:
Kenan: (Telefonda konuşuyorlar) evet Lamia geldik işte Ankaraya(yanılmıyorsam ankaraydı) yanımda kim var biliyo musun? ıpek. Daha benle tanışmadan önce uçak bileti ayarlanmış benle gelmesi için prodüktör ayarlamış
Lamia: Ne sürpriz..
Kenan: Evet çok büyük süpriz oldu. kendisi de bilmiyormuş
Lamia: Muhakkak...
Kenan: Lamia sana noluyor Allah aşkına? Ne bu böyle basit konuşmalar, imalar falan?
Lamia: Basit konuşuyorum çünkü ben basit bir kızım. Benim de sana bir süprizim var. Projeyi az önce imzaladım
Kenan: Bakıyorum da fırsatı hiç kaçırmıyorsun. Söyleseydin ankaradan daha geç gelirdim!! (ya da belki daha erken giderdim dedi tam hatırlamıyorum)
Lamia: Evet böylece yeni kınalı yapıncağınla daha çok vakit geçirirdin
Kenan: Ehhh yeter bee!!!
Lamia: (Çok sakin bir şekilde) ''Evet bence de yeter'' der ve telefonu kapatır. Kenan da apışıp kalır:))
Bu arada bölümün sonunda Lamia Nimetin Cemilden hamile olduğunu duydu konuşurlarken. Orda bitti:)

evet gelecek hafta yok bencede nimet ne yapcakki doguracakmıki hiç sanmıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…