düdüklü tencere kullanımı

The Calender

Guru
Kayıtlı Üye
10 Mart 2014
15.311
17.254
298
kızlar lütfen yardım edin tencere takımımın içinde schafer marka düdüklüm var ama hiç kullanmadım üzerindde 0,1,2 numaralarında 0 - buhar,1 - sebze ,2-et resmi var birde üzerinde küçük kırmızı yuvarlak bir şeffaf cam var sanırım piştiğini gösteriyor artık nasılsa?kullananlar yardımcı olursanız sevinirim....

Ben korkularimi yenip gecen yil basladim kullanmaya fisslerin trafik isiklari gibi renkli ustu bir de sadece 1 ve 2 vgar biri zor biri daha kolay pisenler icin. Ocaga orta ateste koyuyorum, sari cizgide altini kisiyorum yesil cizgi cikinca da mutfak saatimi kuruyorum. Biliyorum farkli marka ama belki kullanim kilavuzunda yazanlarla ortusur bir seyler. 7 dk.da taze fasulye, misir pisecegine asla inanmazdim bunca yilima yaniyorum:)

Ben korkularimi yenip gecen yil basladim kullanmaya fisslerin trafik isiklari gibi renkli ustu bir de sadece 1 ve 2 vgar biri zor biri daha kolay pisenler icin. Ocaga orta ateste koyuyorum, sari cizgide altini kisiyorum yesil cizgi cikinca da mutfak saatimi kuruyorum. Biliyorum farkli marka ama belki kullanim kilavuzunda yazanlarla ortusur bir seyler. 7 dk.da taze fasulye, misir pisecegine asla inanmazdim bunca yilima yaniyorum:)
annem hep kullanır korkudan bende hiç kullanamadım evde ...ama kolaylık kesinlikle aslında fikren oturdu kafamda ama uygulama cesaretim yok emin olmak istiyorum bu markayı nasıl kullanmam gerektiğine yardımın için teşekkürler üstteki kırmızıyı takip edeceğim pişirirken....

Back
X