Elektrikli Mutfak Aletleri Düdüklü tencerede Tefal mi ? Fıssler mi ?

Çok doğru bir seçim yapmışsın, güle güle kullan, sorması ayıp ne kadara satın aldın fissler'ini ?

niye ayıp olsun ben internetten sipariş verdim pinti. com dan 365 liraydı kargoyla 378 oldu çok memnunum

ben öğretmenim okulda öyle anlattımki herkes düdüklüsünü değiştiriyor:1::1:

kızlar hepsiburada'da indirimi var fissler'in..
ben vitavit 4,5 ve bluepoint 6 litre almıştım..
iki modelin arasında pek bi fark yok, vitavitin delikli pişiricisi var içinde.. 4,5 litrelik bir tencereden rahat 10 kişilik çorba çıkıyor.
ben ikisini 800 civarına almıştım. neredeyse fırın fiyatı ama hem ocağın kullanımı açısından ekonomik hem de çok hızlı.. ev kadını olsam ekonomi düşünürdüm, şuanda inanılmaz zaman kazandırıyor bunlar bana.. salata hazır olana kadar et pişiriyorum içinde.. müthiş..

Son düzenleme:
tekzen yapı marketlerde bluepoint 4,5 lt lik olanı 240 tl, ben de hisarın düdüklüsü var ama memnun değilim
çok uzun sürede pişiriyor.. fissleri çok övdüler çok memnunlar.. fisller 4.5 lt almayı düşünüyorum zaten 2 kişiyiz, yeter sanırım..
fiyat da uygun geldi bana ama sizce nasıl? 4.5 lt lik küçük mü olur ki?

tekzen yapı marketlerde bluepoint 4,5 lt lik olanı 240 tl, ben de hisarın düdüklüsü var ama memnun değilim
çok uzun sürede pişiriyor.. fissleri çok övdüler çok memnunlar.. fisller 4.5 lt almayı düşünüyorum zaten 2 kişiyiz, yeter sanırım..
fiyat da uygun geldi bana ama sizce nasıl? 4.5 lt lik küçük mü olur ki?

ben ilk 6 almıştım.. çok büyük geldi bana. nohut fasulye mısır falan haşlıyorum bunda. ardndan dayanamadım daha portatif olan 4,5 luk modeli aldım. bütün yemeklerimi bunda pişiriyorum. rahat 4-5 kişilik yemek pişiriyor. bezelye, taze barbnya, mercimek çorbası, karnıbahar vs maximum 10dakikada miss gibi oluyor :) et yemekleri 15-20 dakikada çatalda dağılıyor. sofrayı hazırlayana kadar yemeğin hazır oluyor. çook pratik.

Son düzenleme:
bendede tefalin clipso kontrolu var. Ama fissler de gayet iyi. tamamen tercih meselesi. neyi alirsan al annen memnun kalacaktir.tefali patates haslamak ve et pisirmek icin kullaniyorum.

Herkese teşekkür ederim, fissler o kadar çok övülmüş ki merak etmedim değil, bizdekiler Tefal.Memnuzda, ama madem fissler kullanıcılar çok iddialı didim bir tanede fissler alayım.nolcakki, çalışıyorum zaten, birinde ana yemeği yapar diğerinde çorbamı pişiririm.alıp denediğim zaman tekrar fikrimi yazarım, arada kalanlara fikir olur.gerçi en son yazan arkadaşım ikisinide kullandığın içn en doğru yorum seninkidir diye düşünüyorum, çünkü bizler sadece birini kullandık ve diğeri hakkında bilgimiz yok.teşekkürler tekrar hepinize.

ben de clipso alcaktım ama fisslerle ilgili yorumlar bemi ona yöneltti.çevremde fisller kullannan yoktu ilk ben olayım bari:)yakınlarda alan varmı fissler fiyatları hakkında bilgilendirebilir misinz?

Fissler Vitaquick Bluepoint 6 Lt. Düdüklü Tencere bunu deveyükü.com da 207 tl ye buldum en ucuz..sizce nasıl?

ay bunun bir süür çeşidi varr vitavit edu.... vitavit cont.... giibi siizn kullandığınız o çok çabuk pişşiren hangiisii onu ayzamıısnız?ben hangiisini alcam anlamadım:(

ben ilk 6 almıştım.. çok büyük geldi bana. nohut fasulye mısır falan haşlıyorum bunda. ardndan dayanamadım daha portatif olan 4,5 luk modeli aldım. bütün yemeklerimi bunda pişiriyorum. rahat 4-5 kişilik yemek pişiriyor. bezelye, taze barbnya, mercimek çorbası, karnıbahar vs maximum 10dakikada miss gibi oluyor :) et yemekleri 15-20 dakikada çatalda dağılıyor. sofrayı hazırlayana kadar yemeğin hazır oluyor. çook pratik.

süpermiş yaa, çalıştığım için zaman çok kıymetli, hemen pişsin istiyorum.
ben de 4,5 lt olana bakmayı düşünüyorum, bunun taksiti bitince 6 lt olanı da alırım inşallah:31:

ay bunun bir süür çeşidi varr vitavit edu.... vitavit cont.... giibi siizn kullandığınız o çok çabuk pişşiren hangiisii onu ayzamıısnız?ben hangiisini alcam anlamadım:(

canım sanırım aralarında pek fark yok, saatli olanı falan varmış.
hangisi olursa olsun hepsi çok güzel sanırım, bugün bakmaya gidicem laıp bi deneme yaparım:56:

aldınızmı memnun kaldınız mı 6 lt olanı bende almayı düşünüyorum fisslerin çeşitleri var hangisini alalım

ben dün sonunda karar verip siparişimi verdim.fissler vitavit premium 6lt -316 TL ye sanalreyonum sitesinden siapriş verdim.Çok merak ediyorumm kullanınca hemen yorumlarımı yazcamm.sabırsızlıkla bekliyorum.

kızlar bende 2 modeli var ve bence vitavit ile bluepoint arasında ki tek fark kutunun içinden extra çıkan buharda pişirme sepeti.. oda çok büyük bişi değil. buharda sebze haşlamaya yarıyor. diğer üst modellerine fiyat nedeniyle bakamadım :)
sakın faturasını kaybetmeyin teknik servis arıza olursa onunla işlem yapıyor. benmkinin contası bozulmuş. kargoyla ücretsiz servisine gönderdim. onlarda 10 günde evime sağlam bir şekilde iade ettiler. aklınızda olsn. sevgiler,

Son düzenleme:
fisslerimi bugün nihayet kullananbildimm.mmalesef elime çok geç ulaştı .sitede en ucz diye aldım ama 3 haftada ancak geldi....neyseli bekeldiğime değdi.köy hindisini pişirdim.yarım saattte pişti.+ardından mercimek çorbası yaptım 10dk da oldu.almayı düşünennelree kesinlikle tavsiye edyorum.ocağı kapptıktan 15dk sonra kapağı açtım ve içi hala kaynıyordu,tasasrruf isteyenler için mükemmell.....

Back
X