Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok doğru bir seçim yapmışsın, güle güle kullan, sorması ayıp ne kadara satın aldın fissler'ini ?
fissler markasını duymadım ama çevremde herkes tefal kullanıyor. tefal'den daha mı pahalı?
tekzen yapı marketlerde bluepoint 4,5 lt lik olanı 240 tl, ben de hisarın düdüklüsü var ama memnun değilim
çok uzun sürede pişiriyor.. fissleri çok övdüler çok memnunlar.. fisller 4.5 lt almayı düşünüyorum zaten 2 kişiyiz, yeter sanırım..
fiyat da uygun geldi bana ama sizce nasıl? 4.5 lt lik küçük mü olur ki?
ben ilk 6 almıştım.. çok büyük geldi bana. nohut fasulye mısır falan haşlıyorum bunda. ardndan dayanamadım daha portatif olan 4,5 luk modeli aldım. bütün yemeklerimi bunda pişiriyorum. rahat 4-5 kişilik yemek pişiriyor. bezelye, taze barbnya, mercimek çorbası, karnıbahar vs maximum 10dakikada miss gibi oluyor :) et yemekleri 15-20 dakikada çatalda dağılıyor. sofrayı hazırlayana kadar yemeğin hazır oluyor. çook pratik.
ay bunun bir süür çeşidi varr vitavit edu.... vitavit cont.... giibi siizn kullandığınız o çok çabuk pişşiren hangiisii onu ayzamıısnız?ben hangiisini alcam anlamadım![]()
aldınızmı memnun kaldınız mı 6 lt olanı bende almayı düşünüyorum fisslerin çeşitleri var hangisini alalım