- 23 Aralık 2009
- 5.907
- 2.250
- 248
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb ben tefal acticook 8lt düdüklü aldım daha önce hiç kullanmamıştım kapağını kapattım ama gevşek gibi sallanıyor kilitltdikten sonra üstüne bastırıyorum hava çıkıyor acaba kapatmayı mı beceremedim bilemedim denemeye de korktum hava kaçırırsa diye acil yardım istiyorum( ona göre iade edicem markafoniden almıştım çünkü
5 yıldır fısler kullanıyorum çok memnunum 5 dk. mercimek çorbası yapıldığı nohutun kuru fasulyeninde ıslatmadan pişirdiğimi kimseye inandırmasamda fıslerde bu mumkun pratiklik ve çalışan bayanlar içi ideal ama tefali hiç kullanmadım fikrim yok o konuda
konuyu açtığınız epey olmuş ama belki başkalarına yardımcı olur diye yazıyorum...ben 20 yıldır fissler kullanıyorum,tek kelime ile mükemmel.buna rağmen tefal clipso çıktığında onu da almıştım,gördüm ki fissler in yanından bile geçmiyor hemen ikinci el olarak internetten sattım,yani her iki marka yı da tecrübe ettim...şimdi hem 2,5 lt lik hem de 4,5 litrelik iki fisslerimle harika işler çıkarıyorum :)