Elektrikli Mutfak Aletleri Düdüklü tencerede Tefal mi ? Fıssler mi ?

peki arkadaşlar fisslerin hangi modelini önerirsiniz

düdüklüden çok korkan bi insan olarak sağlam, güvenilir bişey olsun istedim tefal aldım ama gel görki kapağı oynuo su akıtıo garantiye götürcem malesef :5:

düdüklüden çok korkan bi insan olarak sağlam, güvenilir bişey olsun istedim tefal aldım ama gel görki kapağı oynuo su akıtıo garantiye götürcem malesef :5:
bende çok korkuyorum annem klasik düdüklü almış bana çorba falan yaparım diye ama yok ona bırakacağım sanırım feci korkuyorum mutfağa bile giremiyorum o fıslarken
ben fissler vitavit kullanıyorum cok memnunum..
çok teşekkür ederim cevabın için canım peki çok ses çıkartıyor mu 4 .5 litre mi 6 litre mi önerirsin erkek arkadaşımın sülale kalabalık geldiler mi hepsi toplu geliyor düdüklü ile yaparım yemekleri büyük ihtimal o yüzden sence yeter mi 4.5 litrelik olan

bende çok korkuyorum annem klasik düdüklü almış bana çorba falan yaparım diye ama yok ona bırakacağım sanırım feci korkuyorum mutfağa bile giremiyorum o fıslarken

çok teşekkür ederim cevabın için canım peki çok ses çıkartıyor mu 4 .5 litre mi 6 litre mi önerirsin erkek arkadaşımın sülale kalabalık geldiler mi hepsi toplu geliyor düdüklü ile yaparım yemekleri büyük ihtimal o yüzden sence yeter mi 4.5 litrelik olan[/QUOT

rica ederim cnm ..benimki 6 lt olanı kalabalık misafir geldiği zaman rahat ediyorum sesi hiç yok kayamaya başlayınca buhar cıkartmaya baslıyor daha sonra buhar çıkartma işlemi bitince sarı yeşil kırmızı renklerden oluşan buton gibi bir kısım var kapakta atıyorum sarı yada yeşile dogru cıkınca ocagın altını kısıp dakika tutuyorsun.alırsan eğer kullanma kılavuzunda yazıyor zaten yani düdük ötmüyor sesde yok bu yüzden.ben çok memnunum yemeklerin tadı değişmiyor bunu almadan önce eski tip düdüklü vardı bende onda yapamazdım zeytinyaglı falan tadı olmazdı ama bu fissler de tadı değişmiyor.tavsiye ederim arkadasım...:56:

çok teşekkür ederim cevabın için canım peki çok ses çıkartıyor mu 4 .5 litre mi 6 litre mi önerirsin erkek arkadaşımın sülale kalabalık geldiler mi hepsi toplu geliyor düdüklü ile yaparım yemekleri büyük ihtimal o yüzden sence yeter mi 4.5 litrelik olan[/QUOT

rica ederim cnm ..benimki 6 lt olanı kalabalık misafir geldiği zaman rahat ediyorum sesi hiç yok kayamaya başlayınca buhar cıkartmaya baslıyor daha sonra buhar çıkartma işlemi bitince sarı yeşil kırmızı renklerden oluşan buton gibi bir kısım var kapakta atıyorum sarı yada yeşile dogru cıkınca ocagın altını kısıp dakika tutuyorsun.alırsan eğer kullanma kılavuzunda yazıyor zaten yani düdük ötmüyor sesde yok bu yüzden.ben çok memnunum yemeklerin tadı değişmiyor bunu almadan önce eski tip düdüklü vardı bende onda yapamazdım zeytinyaglı falan tadı olmazdı ama bu fissler de tadı değişmiyor.tavsiye ederim arkadasım...:56:

çok teşekkür ederim gerçi almama daha var ama kesin kararım fisslerden yana o zaman son çıkan modelini alırım 4.5 6 mı o zaman karar veririm tekrar teşekkürler çok yardımcı oldunuz

annemde ve anneannemde fissler var yıllardır kullanıyorlar yurtdışından getirdiler çok şükür bi sıkıntısı olmadı ben bildim bileli

bu güne kadar hep tefali en iyisi biliyordum ama burda fisslerin de iyi olduğunu okudum şimdi hangisini alsam kararsızım..........

fisslerin conford modenin premiumdan daha iyi diyorlar ben anlamadım hepsi farklı farklı onun bir şeyi iyise bi şeyi eksik napsak anlamadım

mrb ben tefal acticook 8lt düdüklü aldım daha önce hiç kullanmamıştım kapağını kapattım ama gevşek gibi sallanıyor kilitltdikten sonra üstüne bastırıyorum hava çıkıyor acaba kapatmayı mı beceremedim bilemedim denemeye de korktum hava kaçırırsa diye acil yardım istiyorum:(( ona göre iade edicem markafoniden almıştım çünkü

tabiki herkesin kendi kullandığı daha güzel gelir insana diğerini kullanmadığı için ,,ben tefal acticook kullanıyorum kısa sürede yapabiliyorum herşeyi çok memnunum .

fissler blue point le premium arasında pek fark yok premiumda elinizle hızlıca basıncı çıkartabılıyorsunuz o ayarı var yoksa diğer özellikler aynı sanırım bende zamanlayıcısı olan edition modelini alacağım

kızlar burdaki yorumları okudum ve ceyizime fissler almaya karar verdim. hangi siteden aldınız?* hangi model vede _* internetten almaya güvenemiyorum da pek:emir_bebek:

bende fissler bluepoint 4,5 lt modelini 280 liraya aldım. Gayette memnunum tefal düdüklü tencerelerinin kullanımı kolay mıdır bilmiyorum. Fissleri şiddetle tafsiye ederim:8:

Back
X