Elektrikli Mutfak Aletleri Düdüklü tencerede Tefal mi ? Fıssler mi ?

merhaba ben de fissler aldım ama eşimin yok patlar demesiyle kullanamadım acaba nasıl kullanabilir anlatır mısınz renkleri nasıl takip edicem kılavuzu da okudum ama sizden pratik bilgileer alırsam sevinirim

yok canım bende çok korkuyordum ama basınç olşmu sonlanmadan kapak açılmasına izin bile verilmio , zorlarsak zaten haketmişizdir patlamayı merak etme bir kere kullan çok seveceksin, hemen halkalar belırıyor, ateşi kesincede iniyor zaten.. arkadaşmz anlatmış aynen o şekılde. başka bi numarası yok. ama klavuzu oku saglam kafa ile :)

kesinlikle dün hayatımda ilk kez kullandım ve bu kadar mı kolaylaştırır işi fissler kesinlikle haklıymışsın arkadaşım

canım evet dijital saatili olan pişirme göstergesine takıyosun vitavit edition...cidden korktuğum gibi değilmiş bu kaadar zaman boşu boşuna dolaba kaldırmışım ya

canım evet dijital saatili olan pişirme göstergesine takıyosun vitavit edition...cidden korktuğum gibi değilmiş bu kaadar zaman boşu boşuna dolaba kaldırmışım ya

canım şimdi benim de sana bir sorum olacak. ben bu fisslerin dijital saatini kullanamıyorum. ertek müşteri hizmetlerine telefon açtım problemi anlattım ücretsiz kargoyla servise gönderdim ancak hiç bir sorun yok diye geri geldi. ama ben eğer bu saatin alarmına bakarak yemek pişirecek olsam yemek yanıyor. çünkü ilk ocağa koyup kapağını kapatınca bir kaç dk sonra sarı çizgi görünüyor ya o zaman alarm da ötüyor. altını kısıyorum. ancak ayarladığım dakikanın geriye doğru sayması için yeşil halkanın gözükmesi ve saatte de yeşil ışığın yanması gerekiyor o zaman otomatik kendisi pişirme süresini başlatıyor ve saat geriye doğru akıyor. ancak benim uyuz saat, kapaktaki yeşil halka sonuna kadar çıkmış olsa bile hala sarı ışıkta kalıyor ve bir türlü sinyal verip dakikanın geriye doğru akmasını sağlamıyor. bir seferinde inat ettim bekledim tam 20 dk oldu ama bir türlü yeşil ışık yanmadı. ve tabi ki ayarladığım dk geriye akmadığı için de bitiş sinyali çalmadı. 10 dakikada pişecek yemeğin de canı çıktı :) çünkü maalesef çoğu zaman pişirme süresini dijital saat otomatik başlatmıyor. ben artık saati kapağa takmıyorum. yeşil halkayı gördüğüm anda kendim geriye doğru saymayı başlatıyorum. acaba sende de böyle bir sorun oluyor mu? çok merak ediyorum.

canım merhaba keşke sana yardım edebilseydim daha saatini kullanmaya sıra gelmedi kendisine ancak alışabildim

tecrübelerine paylaşanlara çok teşekkürler, sayenizde korkumu yeneceğimi umuyorum :18:

sayenizde düdüklü tencere aldım kızlar bugün siparişim geldi ve hiç ıslatmadan kur fasülyeyi 10 dakikada pişirdi Allah sizden razı olsun gerçekten çok iyi bu fissler herkese tavsiye ederim

ben 3 yıldır fissler kullanıyorum çok memnunum.

ses olmadığını öğrenmiş oldum teşekkürler, ama gözümüz tencerede olmalı sanırım hep :18:

tabi ki fissler. almanlar yapmış abiiii :))
3,5 lt aldım 10 dk da et liğme liğme oluyor.
süsü püsü boşverin alman teknolojisinden geçmeyin

ne zamandır buna cevap arıyordum teşekkürler saatsiz modeller daha ucuz, zaten mutfak saatini sürekli kullanıyorum.

ne iyi etmişsin buraya yazmakla. Tefalde netleşmişti kararım ama fissler hakkındakıler okuyunca kafam karışmaya başlamıstı iyice

Kızlar tecrübelerinizi paylaştığınız için teşekkürler.. Mağazalarla internet arasında gerçekten fiyat farkı var. Biz eşimle genelde
kıyafet ayakkabı veya başka genelde birçok şeyi önce mağazaya gidip deniyoruz beğeniyoruz, sonra netten (güvenli, bilinen sitelerden tabii ki) alıyoruz.. Tabii ki onlarda kira maliyeti olmadığından , daha uyguna verebiliyorlar..
Düdüklü tencere konusunda ise hala iki marka arasında kararsızım. Kullanan arkadaşlarım, kim hangisini kullanıyorsa ondan memnun :)
Fisserin 6 lt ve 3,5 lt. ikili seti var. Onu mu alsam diyorum. Küçüğü kendimize kullanırım. Büyüğü de misafirlere...

Kızlar bende aldım tefal acticook. vallahi benime birlikte kaynanam da heves etti aldı. vallahi öve öve bitiremiyor. çok beğendi eski düdüklüsüne göre.

ben ilk defa düdüklü kullanıyorum. başka bir şeyle karşılaştıramayacağım ama memnunum. gayet iyi pişiriyor. yanında yemek tarifi kitabı veriyor. bazen dakikaları tutmuyor daha fazla pişirmem gerekiyor. bazende tam tutuyor. sanırım ya malzemeden kaynaklı yada elimden. sonuçta kesilen, yapılan malzemenin büyüklüğüne de bağlı pişirme süresi.

ben fissleri beğenmiyorum. çalar saatli en güzeli bence :)

Fissler edition 4,5 lt kullanıyorum(Saatli olan ve sapı yukarıda olan modeli). Tefalin eski serisiden var, yeni seriyi bilmiyorum ama Fisslerden daha çok memnun kaldım.Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. İnternetten uygun fiyata aldım. Sitenin adını yazmak belki reklama girer. ihtiyacı olan olursa özelden mesaj atın cevap veririm

Son düzenleme:
Kesinlikle fisler derim. Alman ve yılların getirdiği güvenle:) bide hem tasarımları şık ve kullanışlı hem de çelikleri iyi.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

konuyu çooook uzun zman ben açmışım, acticook aldım en son yazmışımdır.3 yıl geçti ama tefal almamaya karar verdim şu sebeple. geçen sene kurban bayramında düdüklüyü üst üste 4-5 kez kullandık ve pişirme süresini uzattı eski tipler kadar uzun olmasada onlar gibi oldu.ard arda kullanıma bağlıyorum ben neyse yinede kullanmaya devam ettim, bu kez kapağın üzerinde ki aç kapa bölümü düştü ardından düşen yerdeki beyaz bişey daha düştü tim işlevi yitirdi.onlar düşmeden evvel nohut pişireyim dedim abartmıyorum 3 kere ocağa koydum ikisi en az yarım saat olmak üzere.. ve ıslatmamıştım kıtır kıtır oldu. şimdi diyeceksiniz ki zaten haşlanmalı ... daha önce hiç haşlamaksızın tam 30 dk ya lapa gibi pişirmiştim o kadar yumuşaktı. şuanda o özelliğini kaybetti ve her 3 senede bir düdüklüde değiştirmek istemem, ilk tefalimde 3. senede özelliğini yitirmişti.bilgilerinize ...

Kesinlikle fissler derim ben tefalle kiyaslanmamali bile bence hem saglamligi hem pisirme suresi harika.ayrica en cok duduklusuyle adi duyulan bir alman markasi ben cok memnunm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…