Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yardımcı olmayacakmısınız![]()
biz ne düğün için ne de nişan için alışveriş yapmadık
ama bizim memlekette adettir yapılır
geline bir kaç çift giyecek alınır
onların altına ayakkabı
iç çamaşırı, çanta, terlik... diş tırnak yeniden dolabı düzülür gelinin
kızlar düğün alışverişinde neler alınır bilginiz varsa yardımcı olabılırmısnz. bu hafta sonu alışverişe çıkıcaz.
Takı, kıyafet, ayakkabı, iç çamaşırı, çanta, makyaj seti vs alınıyormuş genelde. Biz ikimiz konuştuk ve baktık ki ikimiz de böyle bir alışveriş istemiyoruz, anlaştık. Müstakbel kayınvalide ile iç çamaşırı seçme düşüncesi beni biraz geriyor zira![]()
bizdede önce ailelerle gidilecekti. sonradan anlaştık sadece 2 miz gidiceğiz belki ben kuzenımıde alırım. aslında sadece lazım olacakları almak en mantıkllısı kendı lıstemı kendım olusturayım ozmn.
bence de öyle yap canım. biz de almadık. kapitalist düzenin adetleri bunlar :) ve kayınvalide ile zifaf gecesi için seksi çamaşır seçmek bana çok ama çok yersiz bir olay gibi geliyor.
bizdede önce ailelerle gidilecekti. sonradan anlaştık sadece 2 miz gidiceğiz belki ben kuzenımıde alırım. aslında sadece lazım olacakları almak en mantıkllısı kendı lıstemı kendım olusturayım ozmn.
en iyisini yapmışsınız.ikiniz gitmeniz en güzeli.bizde eşimle ikimiz gittik.
ihtiyacın olanı alırsın böylece,aman onu bunu kırmiyim diye istemediğin bişeyi almak saçma.
benim aldıklarım:
makyaj seti
makyaj temizleme ürünleri
gecelik takımı
pijama takımı
iç çamaşırları
parfüm
olmazsa olmazküçükken bayılırdım annemin tüylü terliklerine almasam olmazdı(kaç kere denerken düşmüştüm)),beyaz tüylü topuklu terlik
günlük elbise
1 tane bornoz takımı
manikür makinesi(ne gerekse artık,eşimin fikriydi)
bunları koymak için süslü bi sandık.
aklıma gelenler bunlar,kolay gelsin.
öncelikle maaile alışverişe gitmeyin derim,senin gece yatakta giyeceğin şeyleri başkalarının görmesine gerek yok bence ve eğer nişanlınla gidersen emin ol daha rahat ve keyifli bir alışveriş olur
gelelim ne alacağına ,ben böyle bir liste yapmadım ihtiyacım ne varsa onları aldık ,gecelik pijama terlik ,makyaj seti ,iç çamaşırı falan almıştım çünkü babamın evinden hiç bir şey almadım yenı eve yenı giysiler almayı tercih ettiğim için cok malıyetlı bir alışverıs olmuştu :):)
o zman diyimde cebı dolu gelsınn:) eee kız alıyo masrafıda olsun değil mişaka şaka butcemıze uygun alırız artık bısıler
![]()
bende öyle bi hevese geldım tüylü terlik aldım arada şipidik şipidik giyiyorum evde ,ama sımdıkı aklım olsa almazdım heralde :)
o zman diyimde cebı dolu gelsınn:) eee kız alıyo masrafıda olsun değil mişaka şaka butcemıze uygun alırız artık bısıler
![]()
kesinlikle bütçeye uygun alın,evlenicez diye karşımızdakini zora sokmak niye.
nişanda alışverişe çıkmadın mı?
düğün alışverişi çok gereksiz.benim bildiğim sadece gelinlik ve bindallı alınır yoksa birde ayakkabı
kız mılletı ıste herşeye heveslenıyo sonra dolaba, baza altına atılıyo.![]()
kızlar düğün alışverişinde neler alınır bilginiz varsa yardımcı olabılırmısnz. bu hafta sonu alışverişe çıkıcaz.