Cok sacma bencede dügün bir kez yapilirMerhaba, sizlerle bir anket yapmak istiyorum. Farklı şehirlerde yaşayan iki kişinin düğünü 2 kere mi yapılır? Erkek tarafının olduğu ilde bir kez düğün yapılarak evlenilse olmuyor mu da iki kez düğün yapılıyor?
Kaldı ki düğün zaten başlı başına saçmalık bence. Ne düşünüyorsunuz bu konuda?
Çok hastalıklı ve korkutucu şeyler duydum fikirlerinizi merak ediyorum
(not: kına gecesi, nişan vs. nin de olmayacağı, ailelerin tanıştıktan sonra kendi aralarında yüzük takmaları planlanmıştı)
Bizim aileler uzun yıllardır tanıştığı için ayrı bir tanışma Faslı yapmadık farklı illerdeydik isteme nişan evde aile arasında bir akşamda hallettik ama hiç istemememize rağmen iki ilde de düğün yaptık.Merhaba, sizlerle bir anket yapmak istiyorum. Farklı şehirlerde yaşayan iki kişinin düğünü 2 kere mi yapılır? Erkek tarafının olduğu ilde bir kez düğün yapılarak evlenilse olmuyor mu da iki kez düğün yapılıyor?
(not: kına gecesi, nişan vs. nin de olmayacağı, ailelerin tanıştıktan sonra kendi aralarında yüzük takmaları planlanmıştı)
Böyle düşünüyorsanız hiç düğün yapmayın bence en güzeli o :)Kaldı ki düğün zaten başlı başına saçmalık bence.
Biz kınayı benim memleketimde düğünü de eşimle yaşadığımız şehirde yaptık ama kına da düğün gibi tantanalı geçti orda da gelinlik giydim bindallı giydim. Şimdi sorsan gereksiz geliyor çünkü insan ilkini yaşayınca -kına olsa dahi- hevesini alıyor ikinci düğün bize çok boş gelmişti sıkılmıştıkMerhaba, sizlerle bir anket yapmak istiyorum. Farklı şehirlerde yaşayan iki kişinin düğünü 2 kere mi yapılır? Erkek tarafının olduğu ilde bir kez düğün yapılarak evlenilse olmuyor mu da iki kez düğün yapılıyor?
Düğün işini hiç sevmediğimiz halde iki düğün yaptık büyükler için. Şimdiki aklımız olsa kesinlikle yapmazdikMerhaba, sizlerle bir anket yapmak istiyorum. Farklı şehirlerde yaşayan iki kişinin düğünü 2 kere mi yapılır? Erkek tarafının olduğu ilde bir kez düğün yapılarak evlenilse olmuyor mu da iki kez düğün yapılıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?