Düğün arefesi mantıklı düşünemez oldum

Mervyz

Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
222
66
18
31
Kızlar iyi geceler size birşey danısıcam şimdi benim düğünüm bu yaz altın konusunu kararlaştırdık ama benim kafama takılan birşey var ben set almak istemiyorum çnkü düğünden sonra ev için kullanıcaz altınları set satıldıgında zararı çok oluyor diye vazgeçtim ama annemde tutturdu setsiz gelin olmaz diye al sonra satarsın diyor ama bende istiyorum ki set yetine 5 i biyerde aldırayım birde kelepçe sizce ne yapsam fikir verin bana

Ya ucuz yollugöstermelik bir set aldırın, geri kalan parayla bilezik ve beşi bir yerde isteyin ya da çok işlem görmemiş düz bir set aldırın. Yine para kaybı olur ama diğer setlere göre daha az. Kuyumcuya sorun tabi bir de dediğim gibi olmuyormuş :))

Almayın tabi ki setsiz de gelin olunur merak etmeyin . Onun yerine hatıra kalacak başka birşey alabilirsiniz amacınız buysa .

Madem anneniz istiyor.satarken az zarar edecek setler var.sade işçiliği az olan tanıdık kuyumcu varsa yardimci olur.onlardan alin

İlla paraya çevrildiğindeki değeri düşünme bence zarar olursa olsun. Bilezikler olmucak mu zaten bikaç tane . Setini de salla :)

Amaan eskidendi onlar yok set o bu. Sen ne istiyorsan onu yap. Zaten bozduracakmışsın hiç alma set daha iyi. Dediğin gibi beşi bi yerde yap çok daha kârli olur

Beşibiyerde iyi fikir ama annen de kırılmasın. İmitasyon olduğunu konuklarının anlayamayacağı uzun süre kullanacağın alırken de pek masraf çıkarmayacak güzel bi set al gitsin :) altınları satınca kullanmaya devam edersin hem

İ

işte annemde bu düşüncede ya aynısını diyor
Olur bence ya
Ben de mesela şuan evli olmama rağmen bilezik biriktiriyorum sattıklarımızın yerine
Yani parayı altını ben de severim ama bu halimle bile 1 tane setim olsun isterim parayı boşveririm
Hem herşeye yatırım gözü ile bakıp erkekleri alıştırmamak gerekli

Ya aileside bu sefer laf söyler tadım kaçar diye istemiyorum şimdi derler bak geline fazladan bilezik aldı bi tane set almadı bi ton şey aldrdı derler

Aslında snde haklısın ama kirada sürünmemek için malesef düşünüyorum canım ya ne yapalım aslında bi taradımda öyle diyor boşver aldır gitsin diye ama işte kirada oturunca o düşünce bile kötü ediyor beni

Cok sartsa dugunde takmak icin sahte set alin, kim nerden bilecek ki. Satacaksaniz paraniza yazik . Kimi setler 3te bir fiyatina gidiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…