İlla paraya çevrildiğindeki değeri düşünme bence zarar olursa olsun. Bilezikler olmucak mu zaten bikaç tane . Setini de salla :)Kızlar iyi geceler size birşey danısıcamşimdi benim düğünüm bu yaz altın konusunu kararlaştırdık ama benim kafama takılan birşey var ben set almak istemiyorum çnkü düğünden sonra ev için kullanıcaz altınları set satıldıgında zararı çok oluyor diye vazgeçtim ama annemde tutturdu setsiz gelin olmaz diye al sonra satarsın diyor ama bende istiyorum ki set yetine 5 i biyerde aldırayım birde kelepçe sizce ne yapsam fikir verin bana
Öyle düşünüyorum canm şuan ama annem moralimi bozuyor işte setsiz gelin olmaz dye5i bir yerde aldir. Setler hicbir ise yaramiyor. Satarken cok deger kaybediyorlar. Seti takmak istiyorsan almalisin.
işte annemde bu düşüncede ya aynısını diyorİlla paraya çevrildiğindeki değeri düşünme bence zarar olursa olsun. Bilezikler olmucak mu zaten bikaç tane . Setini de salla :)
Aynen iş başa düşünce kimse 5 kuruş vermez bende bu şekilde düşünüyorum kimseden isteyemezsin en azndan bunu böyle değerlendireyim diyorumSetsiz gelin oluyor kendimden biliyorum .d
Bence yatirimlik olan en mantiklisi
Olur bence yaİ
işte annemde bu düşüncede ya aynısını diyor
Ya aileside bu sefer laf söyler tadım kaçar diye istemiyorum şimdi derler bak geline fazladan bilezik aldı bi tane set almadı bi ton şey aldrdı derlerYa ucuz yollugöstermelik bir set aldırın, geri kalan parayla bilezik ve beşi bir yerde isteyin ya da çok işlem görmemiş düz bir set aldırın. Yine para kaybı olur ama diğer setlere göre daha az. Kuyumcuya sorun tabi bir de dediğim gibi olmuyormuş :))
Aslında snde haklısın ama kirada sürünmemek için malesef düşünüyorum canım ya ne yapalım aslında bi taradımda öyle diyor boşver aldır gitsin diye ama işte kirada oturunca o düşünce bile kötü ediyor beniOlur bence ya
Ben de mesela şuan evli olmama rağmen bilezik biriktiriyorum sattıklarımızın yerine
Yani parayı altını ben de severim ama bu halimle bile 1 tane setim olsun isterim parayı boşveririm
Hem herşeye yatırım gözü ile bakıp erkekleri alıştırmamak gerekli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?